Koelner Opublikowano Piątek o 22:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:11 Nurkic ty c***u z Bośni synu pastuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano Piątek o 22:16 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:16 3 minuty temu, Koelner napisał(a): Nurkic ty c***u z Bośni synu pastuchów Spoko zią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 22:17 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:17 1 minutę temu, gimmie napisał(a): Spoko zią lej go batem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Sobota o 02:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 02:23 4 godziny temu, Koelner napisał(a): Nurkic ty c***u z Bośni synu pastuchów Wlasnie to chyba nie do końca prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Sobota o 19:03 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:03 jutro się kończy II etap więc bez podniety przy pijanskiej sobocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Niedziela o 11:41 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:41 3 godziny temu, Koelner napisał(a): 3. Bol Bol MLE pomyliłeś odwagę z odważnikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 18:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:36 6 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): pomyliłeś odwagę z odważnikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 19:30 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:30 @Qcin_69 nie możesz anulować MLE dla Bol Bola póki nie jest przebite (na ten moment jest tylko wyrównane), więc ostatnia oferta jest nieważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 19:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:31 Teraz, julekstep napisał(a): @Qcin_69 nie możesz anulować MLE dla Bol Bola póki nie jest przebite (na ten moment jest tylko wyrównane), więc ostatnia oferta jest nieważna Przyszedł Pan Maruda i zepsuł @Qcin_69zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano Niedziela o 19:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:32 Tam omyłka w imieniu jak coś u Garuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 19:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:39 Garuba Bol Bol można się pojebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Niedziela o 19:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:40 @MarcusCamby Jeszcze odnośnie draftu. Kogoś miałeś wyraźnie wyżej, kogoś zdecydowanie niżej, jakieś kontrowersje przy wyborach? Jako główny twórca jak oceniasz? Wspomniałeś o Braunie w top3 i o Loganie jako stealu. Coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Niedziela o 19:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:42 (edytowane) 29 minut temu, Koelner napisał(a): New York Knicks-$11 375 525 1 Franz Wagner 6 500 000 10%/6 lat BIRD 1. Franz Wagner 8 458 840 10%/ 6 lat BIRD 2. Tree Mann 1 mln/3 lata BIRD 3. Bol Bol MLE 4. Tony Jaros min 5. Ralph Klapowitz min Wiesz ze Memphis dało 10mln i 10% za Wagnera? Edytowane Niedziela o 19:42 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 19:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:43 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Wiesz ze Memphis dało 10mln i 10% za Wagnera? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Niedziela o 19:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:50 19 minut temu, julekstep napisał(a): @Qcin_69 nie możesz anulować MLE dla Bol Bola póki nie jest przebite (na ten moment jest tylko wyrównane), więc ostatnia oferta jest nieważna pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Niedziela o 19:51 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:51 (edytowane) 13 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @MarcusCamby Jeszcze odnośnie draftu. Kogoś miałeś wyraźnie wyżej, kogoś zdecydowanie niżej, jakieś kontrowersje przy wyborach? Jako główny twórca jak oceniasz? Wspomniałeś o Braunie w top3 i o Loganie jako stealu. Coś więcej? To może jutro coś wspomnę, bo dzisiaj to już siły nie mam. Chcę się odprężyć i popatrzeć na FA @matiwrona @Qcin_69 @julekstep @Cichy Tam nie może być przebicia dla Garubę, bo Hawks nie mogą cofnąć Bol Bola. Sorry, widzę że było już wspomniane przed chwilą. Dopiero wróciłem z tego arktycznego mrozu i jeszcze odtajam. Edytowane Niedziela o 19:54 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 19:53 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:53 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): To może jutro coś wspomnę, bo dzisiaj to już siły nie mam. Chcę się odprężyć i popatrzeć na FA @matiwrona @Qcin_69 @julekstep @Cichy Tam nie może być przebicia dla Garubę, bo Hawks nie mogą cofnąć Bol Bola. 22 minuty temu, julekstep napisał(a): @Qcin_69 nie możesz anulować MLE dla Bol Bola póki nie jest przebite (na ten moment jest tylko wyrównane), więc ostatnia oferta jest nieważna 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nowe oferty Hawks 1. Ból Ból MLe 2.Garuba -5,2 mln - 2 lata, 10% znów błąd xD jak masz możliwość to nie możesz poprawić oferty bez podnoszenia o minimum przebiciowe, więc musisz dać 5,3 / 2 / 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Niedziela o 20:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:24 30 minut temu, julekstep napisał(a): znów błąd xD jak masz możliwość to nie możesz poprawić oferty bez podnoszenia o minimum przebiciowe, więc musisz dać 5,3 / 2 / 10% co za pojebane zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 20:27 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:27 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): co za pojebane zasady nie ja ustalałem a jak poprawiasz to popraw dobrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Niedziela o 20:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:28 Teraz, julekstep napisał(a): nie ja ustalałem a jak poprawiasz to popraw dobrze xD tera jest dobrze? bo skoro tamte nie wchodziły to chyba mogłem o 5%? wcześniej było 0 na roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi