Qcin_69 Opublikowano Środa o 21:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:25 jakby co to @Cichy w 1 rundzie odpowiada za moje FA, ja mogę być afk w kluczowych momentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:29 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 21:29 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): jakby co to @Cichy w 1 rundzie odpowiada za moje FA, ja mogę być afk w kluczowych momentach tak myślałem że sam byś nie wpisał tak c***owo ofert! wina @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 21:38 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:38 12 minut temu, Qcin_69 napisał(a): jakby co to @Cichy w 1 rundzie odpowiada za moje FA, ja mogę być afk w kluczowych momentach O jaaaa odwazny jestes z @profesora jako master of Puppets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Gracie? ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @ernie9005 nie masz praw do *MLE dla Odena, ja mam jego BR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 43 minuty temu, Krzemo napisał(a): @ernie9005 nie masz praw do *MLE dla Odena, ja mam jego BR. potato tomat oden czy monroe, pewnie "literówka" xD tym bardziej że ten i ten to Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu Tak, to była pomyłka. Chodzi o Monroe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi