kuba2419 Opublikowano Niedziela o 08:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:48 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Szybko poszlo, chyba nasz simkowy rekordowy czas pierwszej rundy Tydzień? Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Niedziela o 09:06 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:06 No oficjalnie to 6.5 dnia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 09:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:12 Bo Julek nie zamulał A pablo miał tyle wyborów że musiał szybko tym żaglowac. a tak na serio bo paru ananasów lat poprzednich jakoś nie opóźnili. Przez lata gdzieś tam lekko poganiałem co wiązało się z obrażaniem się bo przecież mam czas… Teraz wyszedłem siku wracam a tu zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Niedziela o 11:45 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:45 Mi tam z rebusu wychodzi, że @Koelner oddał Porzingisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Niedziela o 12:04 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:04 19 minut temu, LAF napisał(a): Mi tam z rebusu wychodzi, że @Koelner oddał Porzingisa Kasa sie zgadza, wklepywac?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 12:25 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:25 40 minut temu, LAF napisał(a): Mi tam z rebusu wychodzi, że @Koelner oddał Porzingisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 12:44 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:44 c*** tam trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Poniedziałek o 10:08 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:08 Nostrand is perhaps best known for appearing in a series of Canadian newspaper advertisements to promote the first National Basketball Association game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Poniedziałek o 11:00 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:00 51 minut temu, LAF napisał(a): Nostrand is perhaps best known for appearing in a series of Canadian newspaper advertisements to promote the first National Basketball Association game @MarcusCamby znajdziesz cos jeszcze od siebie na ligowe komety?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Poniedziałek o 11:13 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:13 (edytowane) Godzinę temu, Cichy napisał(a): @MarcusCamby znajdziesz cos jeszcze od siebie na ligowe komety?;) Miałem pomysł by robić cykl do końca pierwszej rundy, ale weekend był bardzo absorbujący plus chyba delikatne wypalenie i mniejsza wena zatrzymały dalsze prace opisowe. Po cichu już myślałem, że jak nikt nie zapyta to projekt umrze śmiercią naturalną. Najciekawsze nazwiska już poszły, chociaż Bones McKinney, Howie Dallmar czy Mel Riebe mieli jeszcze całkiem ciekawy materiał do stworzenia i miałem tu w głowie koncept Jako ciekawostkę do tego napisał @LAF można uzupełnić, że plakaty promujące pierwszy mecz w historii zawierały informacje, że każdy kto jest wyższy od Nostranda wchodzi na mecz za darmo Edytowane Poniedziałek o 12:23 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Poniedziałek o 12:15 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:36 @MarcusCamby Szanowny Kolego, dawaj chociaż coś o Bonesie W zasadzie to Horace Albert "Bones" McKinney. Tak powierzchownie jak zerknąłem to chyba całkiem ciekawa persona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 13:40 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:40 Godzinę temu, LAF napisał(a): co tu dziwnego? na PS3 moja ulubiona gra to były Murzyniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Poniedziałek o 13:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:47 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): San Antonio Spurs z #34 wybierają: ***Jak Nets potwierdzą deal*** Juz widzę CPU do nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:13 30 minut ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Można zmienić zawodnika w drafcie jak jeszcze nie został wybrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 20:18 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:18 2 minuty temu, Sylvinho. napisał(a): Można zmienić zawodnika w drafcie jak jeszcze nie został wybrany? @Cichy @Krzemo -> dajcie znać jak to widzicie (dostałem PM 1-2 min po wklepaniu CPU picków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Poniedziałek o 20:30 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:30 11 minut temu, julekstep napisał(a): @Cichy @Krzemo -> dajcie znać jak to widzicie (dostałem PM 1-2 min po wklepaniu CPU picków ) Czas był do 20, a Ty i tak wklejałeś o 21. Więc to nie jest minuta-dwie, a przynajmniej godzina. Już możemy nie przeciągać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano Poniedziałek o 20:32 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:32 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Czas był do 20, a Ty i tak wklejałeś o 21. Więc to nie jest minuta-dwie, a przynajmniej godzina. Już możemy nie przeciągać? Ale czym przeciągać? Chce zmienić pick, który mam już przygotowany. Nie wydłuży to czasu draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Poniedziałek o 20:36 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:36 18 minut temu, julekstep napisał(a): @Cichy @Krzemo -> dajcie znać jak to widzicie (dostałem PM 1-2 min po wklepaniu CPU picków ) Niebezpieczny precedens, IMO nie można ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi