Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW - 1/8 [BMeF-antek]

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przemawia do mnie, w ogóle ten środek pola Antka, a BMF w tym rejonie boiska jest najmocniejszy (a mogło być jeszcze wyraźnie lepiej, bo Xabi Alonso to nie jest dobry pick!) i tu Antek nawet ze wsparciem Nedveda będzie miał ogromny problem. 

U stoperów BMF'a chyba trochę za dużo elegancji, a za mało sk****syństwa, ot taka drobna uwaga. Nesta, mimo że też z tych eleganckich, to jednak wyraźnie ich przerasta.

Boki obrony u Antka ok, ale do przeciwnika bez podjazdu jednak, choć taki Carlos może się naciąć na świetnego Figo. 

Aha, Kaka i Raul to świetne picki, jakoś chyba ciut bardziej w nich wierzę.

Zatem minimalnie niech będzie.

Awans: @BMeF

Edytowane przez Braveheart22

1 godzinę temu, Kily napisał(a):

To ja z drobną łyżeczką dziegciu w kwestii Lopeza. Fakt, że poszedł po wybranym sezonie za fajne pieniądze do Lazio, ale tak naprawdę w wybranym sezonie LM strzelił 5 goli w 16 meczach

P.S. Szewa IMO zdecydowanie został wybrany z właściwego sezonu. :)

A) Lopez, to nigdy nie był typ lisa pola karnego, nie jest to podstawa acz uzupelnie kwartetu ofensywnego. Mnie od cyfr i nazwiska bardziej przekonuje jego inteligencja boiskowa, spryt i wymienność pozycji o której nie mówiłem wcześniej.

B) Też tak uważam jak widać po moim wyborze :) A z drugiej strony był to drugi ostatni podpunkt w kategorii "plusy ujemne", więc musiałem coś napisać, bym nie wyszedł na to że zbudowałem Dream Team :)

Teraz, antek napisał(a):

@BMeF dziękuję za pojedynek. Podobnie jak głosujący uważam, że mieliśmy podobny potencjałowo zespół. Taki już urok rozgrywania od razu fazy pucharowej. Jak wszystko w życiu ma swoje plusy i minusy.

Owszem, gratulacje, powodzenia