wiLQ Opublikowano Czwartek o 08:32 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:32 Nie bylo zalozonego watku druzynowego bo niewiele sie dzialo poza dumnym kroczeniem sciezka tankowania [choc IMO godne wzmianki, ze Sarr i Kyshawn zrobili krok do przodu, a Bilal i Bub do tylu]. Ale wczoraj to sie zmienilo bo pozyskali Trae Younga za paczke frytek. Z jednej strony ladne buy-low i okazja by mlodzi pograli z dobrym PG, ale z drugiej... czy wlasciciel/GM bedzie mial samodyscypline by sie nie wpakowac w jakis glupi mega kontrakt? Chwilowo sklad wyglada tak... PG Trae / Bub SG Tre Johnsnon / Champagnie SF Kyshawn / Riley / Middleton PF Coulibaly / Whitmore C Sarr / Bagley / Vukcevic ... czyli slabo. Ale watpliwe, ze to koniec ruchow i moze dzieki Trae beda bardziej sie nadawali do codzinnego ogladania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Czwartek o 08:40 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:40 Z tego co widzę to Waszyngton nie ma swojego tematu. czasem ich oglądam bo to konkurent do tanku i miałem wrażenie ,że mają najgorszy skład w lidze Jest Sarr , który się nawet rozwija. Jest Kyshawn i to chyba na tyle. Czasem wyskoczy Bilal czasem młodziak Tre Wizards mają ogrom guardów i słaby obwód i teraz biora sobie Trae??? Po co im . Czemu teraz skoro nie mają żadnego sensownego trzonu a jeszcze zabiorą rozwój Kyshawnowi i Tre Dla mnie Wizards są 2 lata od tego by za 2 lata walczyć o coś w NBA a teraz robią ruch po gwiazdę która nota bene może za pół roku wykupić sobie umowe i pójść grać do poukładanego zespołu Trae poszedł za darmo ale czy ogólnie Wizards robią dobre ruchy? Najpierw oddali Poole i Beya za właściwie szrot. Olynyk McCollum i jeszcze ten Cam . Dla mnie to nie dziwne, że spadł tak nisko w drafcie i ,że Rockets się tak szybko go pozbyli Potem oddali Olynyka do Spurs za jeszcze większy szrot. I pozyskali jakies drugie rundy I teraz nagle bum . Trae. Po co im ten ruch właśnie teraz? Ja tego nie kupuje Nie wiem czy są tu jeszcze fani Wizards ale ciekaw jestem co sądzicie o tej ich młodziezy i tej wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 08:42 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:42 1 minutę temu, ely3 napisał(a): Z tego co widzę to Waszyngton nie ma swojego tematu. Od 8 minut juz ma, wiec chyba trzeba je polaczyc ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Czwartek o 08:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:45 2 minuty temu, wiLQ napisał(a): Od 8 minut juz ma, wiec chyba trzeba je polaczyc Dzięki A przy okazji kto tam poza Sarrem i Kyshawnem jest dobry? Tre jakiś potencjał ma ale przyście Younga zabierze mu piłkę . Tak samo Kyshawn którego gra bez piłki moim zdaniem na razie jest taka sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 08:45 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:45 2 minuty temu, ely3 napisał(a): Wizards mają ogrom guardów i słaby obwód i teraz biora sobie Trae??? Po co im . Czemu teraz skoro nie mają żadnego sensownego trzonu a jeszcze zabiorą rozwój Kyshawnowi i Tre Chwila, chwila. Mieliby sie rozwijac na PG? Akurat wingom i wysokim przyda sie do rozwoju ktos kto umie im podawac w odpowiednie miejsce i czasie. 3 minuty temu, ely3 napisał(a): Trae poszedł za darmo ale czy ogólnie Wizards robią dobre ruchy? Najpierw oddali Poole i Beya za właściwie szrot. Olynyk McCollum i jeszcze ten Cam . Dla mnie to nie dziwne, że spadł tak nisko w drafcie i ,że Rockets się tak szybko go pozbyli Potem oddali Olynyka do Spurs za jeszcze większy szrot. I pozyskali jakies drugie rundy I teraz nagle bum . Trae. Po co im ten ruch właśnie teraz? Ja tego nie kupuje Bo teraz byl bardzo tanio? Nawet jak odejdzie za nic to byla szansa, ze bedzie warty wiecej niz CJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Czwartek o 08:48 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:48 1 minutę temu, wiLQ napisał(a): Chwila, chwila. Mieliby sie rozwijac na PG? Raczej ,że akurat oni potrzebują piłki w dłoniach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 09:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:59 Z powodu naszej gierki mocno kibicuje Wizz w osobie Tre i Bilala. Oni obecnie mają kryzys formy ale po części widzialnym tu winę w słabości klubu. Z jednej strony zobaczymy teraz czy młodym będzie łatwiej czy Trae robiąc autopromocje zabierze im piłkę już przed halą i tyle go widzieli. Klub powinien być budowany w oparciu o kulturę bronienia jak młode Pistons nawet kosztem wygranych to sprowadzają sobie konia trojańskiego defensywy. To USA. Czyli ruch pod sprzedaż biletów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Piątek o 03:07 Udostępnij Opublikowano Piątek o 03:07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 18:33 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:33 ja tam mu dobrze (paradoksalnie) życzę, niech mu się w końcu wiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano wczoraj o 08:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:59 Jak mi sie trafi Patterson w drafcie to ten projket naprawde moze odpalic w przyszlym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi