Koelner Opublikowano Niedziela o 18:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:21 1 godzinę temu, rw30 napisał(a): no nie, cut było dobry, nie opanował piłki, ale potem się okazało że zupełnie nie ogarnął że czas się kończy, dopiero jak mu Diawara krzyknął to się jorgnął, bitch pls. ok, zdjąłeś mi różowe okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano Poniedziałek o 22:17 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:17 Nie moge patrzec na Sochana. Taki Rodman dla ubogich. Musi sie zastanowic co zrobic ze sobą. Jak nie ma talentu do ofensywy to lato na siłke, przytyrac i zrobic sie ścianą w obronie. Inaczej za sezon wypad z ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu no są ciężary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no są ciężary przegiął z tym porównaniem, świętości się nie rusza. jeszcze to https://www.sport.pl/koszykowka/7,65035,32622357,alez-slowa-o-sochanie-porownali-go-z-legendarnym-dennisem-rodmanem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu chore liczby i to doslownie wykręca poki co nasz polak pol rodak w tych niks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu została już tylko modlitwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Told you so. a bylem hejterem jak pisalem ze gorzej wybrac nie mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 7 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): chore liczby i to doslownie wykręca poki co nasz polak pol rodak w tych niks Może jednak lepiej mówić, że jest z UK? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): Told you so. a bylem hejterem jak pisalem ze gorzej wybrac nie mogl Ja mam spore wątpliwości, czy on jakiś wybór miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, Mizter napisał(a): została już tylko modlitwa Jest na dobrej drodze do PLK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, cwikson napisał(a): Ja mam spore wątpliwości, czy on jakiś wybór miał dokładnie to samo chciałem naisać, miało być coś w stylu: 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): a bylem hejterem jak pisalem ze gorzej wybrac nie mogl może byłeś, a może po prostu nie było żadnego wyboru? raczej się nie dowiemy 13 godzin temu, Koelner napisał(a): jeszcze to https://www.sport.pl/koszykowka/7,65035,32622357,alez-slowa-o-sochanie-porownali-go-z-legendarnym-dennisem-rodmanem.html to porównanie z Rodmanem nie jest takie złe, pod względem fryzury & skilli w ataku jakieś podobieństwo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu najgorsze jest to, że gość wchodził jako 7-8 gracz rotacji i centralnie poświęcili tego Diaware dla niego Jeremiasz dlaczego nam to robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): najgorsze jest to, że gość wchodził jako 7-8 gracz rotacji i centralnie poświęcili tego Diaware dla niego Jeremiasz dlaczego nam to robisz Jeszcze z jedno, dwa spotkania i Diawara swoje minuty odzyska. Wychodzi na to że przyjdzie przepraszać młota, bo jednak miał rację, że Jeremi nie jest na poziomie NBA. Jak w kolejnym meczu z Bucks znowu Sochan zagra tak bezjajecznie to może się okazać, że na wielki revenge game w niedzielę będzie DNP-CD Edytowane 2 godziny temu przez cwikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, cwikson napisał(a): Jeszcze ze dwa spotkania i Diawara swoje minuty odzyska. Wychodzi na to że przyjdzie przepraszać młota, bo jednak miał rację, że Jeremi nie jest na poziomie NBA jakby ciężko mi na siłe go dalej bronić, ale mam wrażenie, że sadzanie gościa po dwóch minutach słabej gry nie pozwoli mu za bardzo złapać pewności siebie, a co do Janusza, on mu wróżył przygotowania do Ligi Letniej a potem Europę, więc w sumie nie wiem za co go przepraszać, skoro gość dostał całkiem dobre miejsce w rotacji top10 ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, cwikson napisał(a): bo jednak miał rację, że Jeremi nie jest na poziomie NBA Nom, ale że gość pokroju Sochana sobie zamieni jednego contendera na drugiego i nagle dostanie minuty to było tzw. łiszful finkin. Sochana zweryfikowałby jakiś średniak albo tanker, bo że wing bez rzutu średnio się nadaje do winning koszykówki to nie jest wielkie odkrycie. Ciekawe czy teraz miał opcję kontraktu u jakiegoś zamulacza, pewnie jeszcze za bycie lotto pickiem ktoś da mu szansę, tu już wiadomo, ostatni dzwonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Może chce przezimować do konca sezonu w ekipie gdzie jest dobry trener rzutowy (Patton), przygotować sie w offseason i pokazać w lidze letniej? Aż muszę sobie odpalić jakis mecz z jego pierwszego sezonu. Na teraz to formy kompletnie nie ma, gubi kozioł, nie rzuca, przy obręczy nie kończy nawet jak jakimś cudem się tma znajdzie no i w obronie jedno dobre posiadanie i 2 z głupimi błędami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi