Skocz do zawartości

Jeremy So-so ...chan

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, cwikson napisał(a):

Ja mam spore wątpliwości, czy on jakiś wybór miał 

dokładnie to samo chciałem naisać, miało być coś w stylu:

2 godziny temu, Kubbas napisał(a):

a bylem hejterem jak pisalem ze gorzej wybrac nie mogl

może byłeś, a może po prostu nie było żadnego wyboru? raczej się nie dowiemy

13 godzin temu, Koelner napisał(a):

to porównanie z Rodmanem nie jest takie złe, pod względem fryzury & skilli w ataku jakieś podobieństwo jest

15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

najgorsze jest to, że gość wchodził jako 7-8 gracz rotacji i centralnie poświęcili tego Diaware dla niego

Jeremiasz dlaczego nam to robisz

Jeszcze z jedno, dwa spotkania i Diawara swoje minuty odzyska. Wychodzi na to że przyjdzie przepraszać młota, bo jednak miał rację, że Jeremi nie jest na poziomie NBA.

Jak w kolejnym meczu z Bucks znowu Sochan zagra tak bezjajecznie to może się okazać, że na wielki revenge game w niedzielę będzie DNP-CD

Edytowane przez cwikson

4 minuty temu, cwikson napisał(a):

Jeszcze ze dwa spotkania i Diawara swoje minuty odzyska. Wychodzi na to że przyjdzie przepraszać młota, bo jednak miał rację, że Jeremi nie jest na poziomie NBA

jakby ciężko mi na siłe go dalej bronić, ale mam wrażenie, że sadzanie gościa po dwóch minutach słabej gry nie pozwoli mu za bardzo złapać pewności siebie, a co do Janusza, on mu wróżył przygotowania do Ligi Letniej a potem Europę, więc w sumie nie wiem za co go przepraszać, skoro gość dostał całkiem dobre miejsce w rotacji top10 ekipy

1 minutę temu, cwikson napisał(a):

bo jednak miał rację, że Jeremi nie jest na poziomie NBA

Nom, ale że gość pokroju Sochana sobie zamieni jednego contendera na drugiego i nagle dostanie minuty to było tzw. łiszful finkin.

Sochana zweryfikowałby jakiś średniak albo tanker, bo że wing bez rzutu średnio się nadaje do winning koszykówki to nie jest wielkie odkrycie. Ciekawe czy teraz miał opcję kontraktu u jakiegoś zamulacza, pewnie jeszcze za bycie lotto pickiem ktoś da mu szansę, tu już wiadomo, ostatni dzwonek.

Może chce przezimować do konca sezonu w ekipie gdzie jest dobry trener rzutowy (Patton), przygotować sie w offseason i pokazać w lidze letniej? 

Aż muszę sobie odpalić jakis mecz z jego pierwszego sezonu.

Na teraz to formy kompletnie nie ma, gubi kozioł, nie rzuca, przy obręczy nie kończy nawet jak jakimś cudem się tma znajdzie no i w obronie jedno dobre posiadanie i 2 z głupimi błędami...