Kubbas Opublikowano wczoraj o 20:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:02 11 godzin temu, danny napisał(a): Jakoś nagle układa się to wszystko w jedną, smutną całość... Patrząc na to, co odwalało się się u Jeremiaszka na insta w ostatnich miesiącach, można było odnieść wrażenie, że chłopak wpadł w pułapkę "pierwszego poważnego związku". Był tym zbyt podjarany, typowe zachowanie dla młokosa, który pierwszy raz poznał smak c***. Ciąża to potężny strzał dla chłopaka, który sam nie jest jeszcze zbyt dojrzały emocjonalnie. To by tłumaczyło zjazd formy fizycznej i brak energii na parkiecie. A jeśli psycha go tak ciągnie w dół, to ja marnie widzę szanse na odbudowę w Knicks. Rozstania z baby mamą nie komentuję, bo to na razie spekulacje. Duzo racji w tym wiadomo zycie przewrotne jest ale no musimy oceniac to co widzimy tak Godzinę temu, Zimny napisał(a): Dziękujemy, Zygmuncie Freud. Czekamy jeszcze na te analizę z rozstania podejrzewam ze nawet Freud by sie nie podjal, jak tam sa rozstania potem zdjecia z usg juz wiadomo raczej z czym Spurs mieli problem, poza brakiem rzutu za 3 i jakiegokolwiek playmakingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano wczoraj o 22:38 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 22:38 Swoją drogą to mama Jeremiaszka z tego co gdzieś czytałem to też za długo z jego ojcem (który nie żyje) nie była, ale kto się z kim tam wtedy rozstał itd. to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 7 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Swoją drogą to mama Jeremiaszka z tego co gdzieś czytałem to też za długo z jego ojcem (który nie żyje) nie była, ale kto się z kim tam wtedy rozstał itd. to nie wiem. wiemy jedno jak na czarnych braci przystało że Jeremyiego nie wychowywał biologiczny ojciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Jak stare baby na targu obrobić komuś tyłek choć ch.. wiedzą jaka jest prawda. Panowie, nie idźcie tą drogą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Coś się fryzjer nie postarał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, Pepis21 napisał(a): Coś się fryzjer nie postarał. Gdzie ta konferencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 26 minut temu, Ivergs napisał(a): Gdzie ta konferencja? Nie wiem, znalazłem fotkę na discordzie 9 godzin temu, cwikson napisał(a): Panowie, nie idźcie tą drogą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Ciekawe, czy jeżeli Sochanowi nie pójdzie w NY, to latem zgłosi się kolejny zespół który da mu szansę, czy to już będzie definitywny out z ligi? W te dziesięć zespołów które były rzekomo nim zainteresowane nie wierzę. Swoją drogą ciężkie miesiące przed Jeremim, życie ze świadomością, że masz około trzydziestu spotkań na udowodnienie swojej wartości nie będzie łatwe. Kolejna kwestia to finanse, za ten sezon zgarnie 7 milionów i już nigdy takiej kasy może nie zobaczyć, taka myśl też pewnie zaczyna pojawiać się w jego głowie. Z ciekawości sprawdziłem ile można zarobić w Europie i google "wypluło" mi coś takiego. Przy NBA te stawki wyglądają jak zapomoga, także mam nadzieję, że Jeremi żył w miarę oszczędnie i z tych 24 milionów brutto które zarobił, sporo mu zostało, bo za chwilę może obudzić się w nowej rzeczywistości. Mimo wszystko życzę mu powodzenia, ale cholernie trudne zadanie przed nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Pepis21 napisał(a): Coś się fryzjer nie postarał. Wygląda jak randomowy build z 2K my Career Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Thomas napisał(a): Ciekawe, czy jeżeli Sochanowi nie pójdzie w NY, to latem zgłosi się kolejny zespół który da mu szansę, czy to już będzie definitywny out z ligi? W te dziesięć zespołów które były rzekomo nim zainteresowane nie wierzę. Swoją drogą ciężkie miesiące przed Jeremim, życie ze świadomością, że masz około trzydziestu spotkań na udowodnienie swojej wartości nie będzie łatwe. Kolejna kwestia to finanse, za ten sezon zgarnie 7 milionów i już nigdy takiej kasy może nie zobaczyć, taka myśl też pewnie zaczyna pojawiać się w jego głowie. Z ciekawości sprawdziłem ile można zarobić w Europie i google "wypluło" mi coś takiego. Przy NBA te stawki wyglądają jak zapomoga, także mam nadzieję, że Jeremi żył w miarę oszczędnie i z tych 24 milionów brutto które zarobił, sporo mu zostało, bo za chwilę może obudzić się w nowej rzeczywistości. Mimo wszystko życzę mu powodzenia, ale cholernie trudne zadanie przed nim. + rozkmina, ze jak przestanie tyle zarabiać, to czy nie będzie jeszcze szczuplejszy o alimenty niestety:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 48 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 48 minut temu 58 minut temu, marceli73 napisał(a): jak go słyszę że mówi że minuty minutami ale będzie się mógł od veteranów uczyć i ważny jest bigger picture to sorry ale mam wrażenie że może to po prostu była jedyna oferta jaką dostał co ciągle jest lepsze niż siedzenie w San Antonio, so no biggie, just sayin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi