Skocz do zawartości

Jeremy So-so ...chan

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, danny napisał(a):

Jakoś nagle układa się to wszystko w jedną, smutną całość... 

Patrząc na to, co odwalało się się u Jeremiaszka na insta w ostatnich miesiącach, można było odnieść wrażenie, że chłopak wpadł w pułapkę "pierwszego poważnego związku". Był tym zbyt podjarany, typowe zachowanie dla młokosa, który pierwszy raz poznał smak c***. 

Ciąża to potężny strzał dla chłopaka, który sam nie jest jeszcze zbyt dojrzały emocjonalnie. To by tłumaczyło zjazd formy fizycznej i brak energii na parkiecie. A jeśli psycha go tak ciągnie w dół, to ja marnie widzę szanse na odbudowę w Knicks.

Rozstania z baby mamą nie komentuję, bo to na razie spekulacje.

Duzo racji w tym wiadomo

zycie przewrotne jest

ale no musimy oceniac to co widzimy tak

Godzinę temu, Zimny napisał(a):

Dziękujemy, Zygmuncie Freud. Czekamy jeszcze na te analizę z rozstania

podejrzewam ze nawet Freud by sie nie podjal, jak tam sa rozstania potem zdjecia z usg

juz wiadomo raczej z czym Spurs mieli problem, poza brakiem rzutu za 3 i jakiegokolwiek playmakingu

7 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Swoją drogą to mama Jeremiaszka z tego co gdzieś czytałem to też za długo z jego ojcem (który nie żyje) nie była, ale kto się z kim tam wtedy rozstał itd. to nie wiem. 

wiemy jedno jak na czarnych braci przystało że Jeremyiego nie wychowywał biologiczny ojciec 

Ciekawe, czy jeżeli Sochanowi nie pójdzie w NY, to latem zgłosi się kolejny zespół który da mu szansę, czy to już będzie definitywny out z ligi? W te dziesięć zespołów które były rzekomo nim zainteresowane nie wierzę.

Swoją drogą ciężkie miesiące przed Jeremim, życie ze świadomością, że masz około trzydziestu spotkań na udowodnienie swojej wartości nie będzie łatwe. Kolejna kwestia to finanse, za ten sezon zgarnie 7 milionów i już nigdy takiej kasy może nie zobaczyć, taka myśl też pewnie zaczyna pojawiać się w jego głowie. 

Z ciekawości sprawdziłem ile można zarobić w Europie i google "wypluło" mi coś takiego. Przy NBA te stawki wyglądają jak zapomoga, także mam nadzieję, że Jeremi żył w miarę oszczędnie i z tych 24 milionów brutto które zarobił, sporo mu zostało, bo za chwilę może obudzić się w nowej rzeczywistości.

Mimo wszystko życzę mu powodzenia, ale cholernie trudne zadanie przed nim.

zarobki koszykarzy.JPG

Godzinę temu, Thomas napisał(a):

Ciekawe, czy jeżeli Sochanowi nie pójdzie w NY, to latem zgłosi się kolejny zespół który da mu szansę, czy to już będzie definitywny out z ligi? W te dziesięć zespołów które były rzekomo nim zainteresowane nie wierzę.

Swoją drogą ciężkie miesiące przed Jeremim, życie ze świadomością, że masz około trzydziestu spotkań na udowodnienie swojej wartości nie będzie łatwe. Kolejna kwestia to finanse, za ten sezon zgarnie 7 milionów i już nigdy takiej kasy może nie zobaczyć, taka myśl też pewnie zaczyna pojawiać się w jego głowie. 

Z ciekawości sprawdziłem ile można zarobić w Europie i google "wypluło" mi coś takiego. Przy NBA te stawki wyglądają jak zapomoga, także mam nadzieję, że Jeremi żył w miarę oszczędnie i z tych 24 milionów brutto które zarobił, sporo mu zostało, bo za chwilę może obudzić się w nowej rzeczywistości.

Mimo wszystko życzę mu powodzenia, ale cholernie trudne zadanie przed nim.

zarobki koszykarzy.JPG

+ rozkmina, ze jak przestanie tyle zarabiać, to czy nie będzie jeszcze szczuplejszy o alimenty niestety:).

58 minut temu, marceli73 napisał(a):

jak go słyszę że mówi że minuty minutami ale będzie się mógł od veteranów uczyć i ważny jest bigger picture to sorry ale mam wrażenie że może to po prostu była jedyna oferta jaką dostał

co ciągle jest lepsze niż siedzenie w San Antonio, so no biggie, just sayin