Kubbas Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Fajny ten wywiad z sochanem zwlaszcza to ze gral dla Polski dlatego ze bylo za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ale to Centel nie Central Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) https://sport.interia.pl/sportowe-zycie/news-jeremy-sochan-zaskoczyl-ws-wosp-nie-wahal-sie-ani-chwili-dec,nId,22506536#google_vignette Cytat Zwycięzca licytacji weźmie udział w 45-minutowej kolacji online z Jeremym Sochanem na początku serio już myślałem, że to musi być na szczęście fejur lepiej żeby kogoś z podniety sraka nie złapała, bo może być lipa jak na moje wykupi, to Janusz i będzie mu puszczał swoje hlsy meczu z Pacers w PO Edytowane 23 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://sport.interia.pl/sportowe-zycie/news-jeremy-sochan-zaskoczyl-ws-wosp-nie-wahal-sie-ani-chwili-dec,nId,22506536#google_vignette na początku serio już myślałem, że to musi być na szczęście fejur lepiej żeby kogoś z podniety sraka nie złapała, bo może być lipa jak na moje wykupi, to Janusz i będzie mu puszczał swoje hlsy meczu z Pacers w PO „ Reprezentant Polski i gwiazdor NBA przekazał na licytację niezwykłą ofertę dla kibiców. „ gwiazdor NBA, no proszę, czegoś nowego dziś się dowiedziałem poziom ignorancji dziennikarzy interii jest naprawdę niesamowity. Czy im chatgpt pisze te artykuły ? Edytowane 23 Stycznia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano Piątek o 13:18 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:18 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): „ Reprezentant Polski i gwiazdor NBA przekazał na licytację niezwykłą ofertę dla kibiców. „ gwiazdor NBA, no proszę, czegoś nowego dziś się dowiedziałem poziom ignorancji dziennikarzy interii jest naprawdę niesamowity. Czy im chatgpt pisze te artykuły ? Myślę ze 90% tego co jest w necie to AI pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu jakiś zakładzik (np o avatar do końca czerwca ) że Sochan zostanie w Spurs do końca sez? tzn ja obstawiam, że zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 13 minut temu, rw30 napisał(a): jakiś zakładzik (np o avatar do końca czerwca ) że Sochan zostanie w Spurs do końca sez? tzn ja obstawiam, że zostanie skoro Spurs mu powiedzieli i agentowi ej ziomek poszukaj sobie moze nowego klubu co zazwyczaj zdarza sie w pilce noznej xd to raczej chetnych na niego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 22 minuty temu, Kubbas napisał(a): skoro Spurs mu powiedzieli i agentowi ej ziomek poszukaj sobie moze nowego klubu co zazwyczaj zdarza sie w pilce noznej xd to raczej chetnych na niego nie ma Drużyna ktora by chciala go przygarnać nie bedzie skłonna za wiele dac SA bo w lecie bedzie mu mogla zaoferowac kontrakt bez straty asetów chyba ze prawa Birda bedzie chciala. SA raczej nie wyrowna bo i pewnie nie zaoferuje kontraktu Jeremiemu. I w sumie dobrze bo QO by znaczylo ze SA by chciała wyrownac mały kontrakt jak sie pojawi a tego bym nie chcial dla Jeremiego bo by to go uziemilo na kolejne lata w SA jak Kuminge w GS. Jak SA da mu QO to powinien wziasc i nie dyskutowac dłuzszych kontraktow z inna drużyna jak bedzie to oferta do wyrównania. W sumie za rok w czerwcu 27 po 2gich przepierdolonych PO może juz nie być tego trenera w SA. Zreszta Mitch z geby na wielkiego intelektualiste nie wygląda. Raczej na uposledzonego umysłowo. Z MASY trenerow ktore SA wychowało musiało sobie zostawic najgorszego. Wiem że niby wyniki go bronia ale z Victorem i Doug Rivers byłby wirtuozem coachingu. Jakby Jeremy trafil w koncu do jakis Suns lub Heat czy Knicks byłoby świetnie. Edytowane 16 godzin temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, Kubbas napisał(a): skoro Spurs mu powiedzieli i agentowi ej ziomek poszukaj sobie moze nowego klubu co zazwyczaj zdarza sie w pilce noznej xd to raczej chetnych na niego nie ma no tak to wygląda + wiadomo, Spurs chętnie przytuliliby kogoś kim da się grać choćby na jedne PO (nawet jeśli gościowi kontrakt się kończy po sezonie i odejdzie), niż trzymać Sochana którym grać jak widać nie chco zresztą znowu, czy mu coś powiedzieli czy ktoś to tak po prostu puścił żeby podgrzać atmosferę - kto to w ogóle wie, przecież nie z tego są ploty w internecie co faktycznie się zdarzyło tylko, często gęsto, totalnie z dupy Godzinę temu, marceli73 napisał(a): Jak SA da mu QO to powinien wziasc i nie dyskutowac dłuzszych kontraktow z inna drużyna jak bedzie to oferta do wyrównania. żeby kolejny rok na ławce przesiedzieć? ale spoko, nie dostanie, oni chętnie jakoś inaczej tę kasę wydadzo... albo po prostu zaszczędzo Godzinę temu, marceli73 napisał(a): Zreszta Mitch z geby na wielkiego intelektualiste nie wygląda. Raczej na uposledzonego umysłowo. Z MASY trenerow ktore SA wychowało musiało sobie zostawic najgorszego. Wiem że niby wyniki go bronia ale z Victorem i Doug Rivers byłby wirtuozem coachingu. \ W dniu 14.01.2026 o 16:40, Kubbas napisał(a): zwlaszcza to ze gral dla Polski dlatego ze bylo za darmo no ale co, miał grać w UK basketball gdzie pewnie sami muszo sobie stroje prać i w ogóle latajo na mecze na miejscach stojących? W sumie Lampe niedawno to samo powiedział, że jemu było wszystko jedno ale repra PL to był znacznie wyższy poziom niż Szwecja więc wybrał PL, ale czy dokonanie wyborów w ten sposób kogokolwiek widzi? ....czy może Janusz ze Zdzichem liczyli że gdy padnie pytanie o reprę to jeden z drugim wstanie, odśpiewa mazurka, łezkę uroni i powie jak bardzo ojczyznę kocha od dziecięcia??? no to chyba się przeliczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 50 minut temu, rw30 napisał(a): żeby kolejny rok na ławce przesiedzieć? ale spoko, nie dostanie, oni chętnie jakoś inaczej tę kasę wydadzo... albo po prostu zaszczędzo Jak SA dadza QO to bedzie oznaczac ze mały kontrakt moga wyrownac i wtedy Jeremy zamiast siedziec 1 rok na QO może siedziec 2-3-4 lata w SA az do zwolnienia Mitcha. Dlatego jak bedzie QO i nie bedzie duzych kontraktow ktorych SA na pewno nie wyrownałoby Jeremy powinien wziasc to QO na jeden rok i pracowac nad skilem majac w dupie co SA zrobi potem. Edytowane 14 godzin temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, marceli73 napisał(a): Jak SA dadza QO to bedzie oznaczac ze mały kontrakt moga wyrownac i wtedy Jeremy zamiast siedziec 1 rok na QO może siedziec 2-3-4 lata w SA az do zwolnienia Mitcha. ta, jak teraz go nie bedo potrafili opchnąć, gdzie cała liga wie że za każdy rzetelny zwrot by go puścili to na pewno se go przedłużo na 2-3-4 lata po to żeby go kisić nie-wiadomo-po-co. Wypowiedź jak na tych grupach FB o NBA dla nastolatków. 2 godziny temu, marceli73 napisał(a): powinien [....] pracowac nad skilem to przede wszystkim, tylko skoro przez 4 lata nie nauczył się rzucać to wiecie, ja mam tako teze..... ale wyskoczo mi fanboye i opowiedzo o Brooke'u Lopezie pewnie, więc może na razie zachowam dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Cytat W sumie za rok w czerwcu 27 po 2gich przepierdolonych PO może juz nie być tego trenera w SA. Zreszta Mitch z geby na wielkiego intelektualiste nie wygląda. Raczej na uposledzonego umysłowo. Z MASY trenerow ktore SA wychowało musiało sobie zostawic najgorszego. Wiem że niby wyniki go bronia ale z Victorem i Doug Rivers byłby wirtuozem coachingu. Jak pogonią w końcu tego polskiego kasztana to proponuję zabrać ze sobą zabawki i pójść z nim. Wszyscy zrobili latem jakiś progres tylko biedny, pokrzywdzony Jeremy, którego trener nie lubi sobie nie poradził. Jeżeli Spurs utrzymają się w czołówce Zachodu to Mitch spokojnie zostanie finalistą na COTY. Z Popem u steru przez ostatnie lata graliśmy jakąś archaiczną koszykówkę ale nikt o tym otwarcie nie mówił żeby nie krytykować legendy klubu. Z tak młodym core to są wyniki dużo ponad stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 55 minut temu Udostępnij Opublikowano 55 minut temu (edytowane) 55 minut temu, Roggi napisał(a): Jak pogonią w końcu tego polskiego kasztana to proponuję zabrać ze sobą zabawki i pójść z nim. Wszyscy zrobili latem jakiś progres tylko biedny, pokrzywdzony Jeremy, którego trener nie lubi sobie nie poradził. Jeżeli Spurs utrzymają się w czołówce Zachodu to Mitch spokojnie zostanie finalistą na COTY. Z Popem u steru przez ostatnie lata graliśmy jakąś archaiczną koszykówkę ale nikt o tym otwarcie nie mówił żeby nie krytykować legendy klubu. Z tak młodym core to są wyniki dużo ponad stan. Sochan zrobił postep ale niewystarczajacy bo SA znacznie przyspieszyło i juz sie nie miesci ze swoimi skilami (poza tym nie wiadomo jak kontuzje go przychamowały w tym roku) to raz. 2 może Pop miał jakies stare nawyki i stare sety ale obecny trener nie ma żadnych zagrywek. Ani nic nie ustawil Wambanyamie i wogole jak sie cos zle dzieje to nikt oprocz Wembego nie pociagnie. A i Wemby wali tróþjki bez sensu bo nic innego mu nie pozostaje. Generalnie nie maja ustawien na konkretne działanie i konkretnego przeciwnika a męczą metodycznie przeciwnika i to narazie wystarcza. Swietna obrona dzieki Wembemu i Kornetowi a atak tragedia. Trener fajfus zamiast dac piłke Harperowi kosztem może paru zwyciastw zamiast chodzącej STRACIE castlowi preferuje marne rozgrywanie przez Castla ktore sprowadza sie do prostych podań, coraz bardziej schematyczneych i rozpracowanych przez przeciwnika. Jak obserwuje Castla to on jakby oddaje piłke przeciwnikowi a nie przeciwnik przechwytuje. Kiepski zmysł i brak przewidywania. Harper to DIAMENT a sie kisi przez głupego trenera na ławce zamaist grac DUZE minuty z Wembym co by zaowocowało w PO a tak czeka SA wielki ból dupy w te PO z Castlem jako pierwszym PG. Edytowane 53 minuty temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi