Skocz do zawartości

Jeremy So-so ...chan

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj temat dla naszego rodzynka, jako że już Polska NBA-sfera żyje przyszłymi transferami i możecie od Kipcia się dowiedzieć by popchnąć Sochana za Horforda(???!!!! + jeszcze ktoś z GSW miał przyjść, nie pamiętam) a od ignazza że za Risachera, a to dopiero początek, także dawajcie tego więcej!!!!! pośmiejemy się razem

images?q=tbn:ANd9GcRkIs57ITil4rAGZjLJ9Mz

P.S. ten transfer z GSW to miałby być Kuminga + Horford za Jeremy + HBarnes + Bismack

wtf neeways.....

Edytowane przez rw30

• rw30 zmienił(a) tytuł na Jeremy So-so ...chan

Do Wizards za Coreya Kisperta. Szalone oczy węża w tym sezonie trafiają 39% za 3, w karierze 38%. Spurs dostają kolejnego gracza do rozciągania gry, jak wróci ze zwolnienia ofkors, ale Sochan i tak c***a gra, więc na jedno im wyjdzie. 

A w Wziards zaczyna się telenowela, ponieważ w to wszystko włącza się Gortat. Megalomania wypierdala mu poza skalę, bo przecież on jest z Łaszingtonu i mówił Wallowi i Bealowi, jak się gra w play-offach. Ręce ściskał, dzieci całował, gdzie nie bywał i kogo on nie znał.

POLISZ NAJST w każdy weekend, jak dyskoteka "Paradise" w bednarach, żeby się amerykańce pierogów najedli. Nie wiem tylko, co na to nowa dziunia Sochana? Czy będzie zadowolona z przeprowadzki, bo już razem w kraciastych piżamach pozują i może stolica USA nie jest sexy jak Teksas? 

o właśnie, dziewczyna Sochana, tu ciekawy wątek który pominąłem: jak myślicie, czy Gortatowi gdzieś tam po cichu nie skacze gula że Sochan wyrwał jakąś znaną ponoć niunie jeszcze na rookie kontrakcie gdy Gortat w 10. roku kariery opierdalał  jaja w majonezie? :P 

7 minut temu, PorzinGOD napisał(a):

Czy będzie zadowolona z przeprowadzki, bo już razem w kraciastych piżamach pozują i może stolica USA nie jest sexy jak Teksas? 

z DC jest godzina lotu to NYC, więc myślę że to spoko lepsza opcja niż chodzić na rodeo w San Antonio, co dla afroamericans jest chyba taką rozrywką jak dla nas dożynki w Waliszewie 

57 minut temu, Koelner napisał(a):

Jeremy do MKS Dąbrowa Górnicza -> potwierdzone info 

To Bronek nam nie załatwi ? 🤨

No ten na R z Atlanty to skręca w stronę busta aż tak nisko @ignazz ceni naszego Polaka Rodaka ? 

My nie chcemy Sochana. Nie pasuje do zespołu, który atak opiera zza łuku. A i bronić też ma kto. 

Sochan powinien iść tam gdzie stawiają będzie miał możliwość grania. Patrząc jakie tuzy koszykówki grały pod nieobecność Greka to możliwe , że tam by mógł się zaczepić. No bo taki AJ Green poza trójkami to za wiele nie potrafi a gra w s5. 

16 godzin temu, marceli73 napisał(a):

Jesli chodzi o Jeremiego to wyslal bym go do Suns  w zamian za O'Neale

Myślę że przed sezonem nikt w suns by się nawet nie zastanawiał -  a dziś wartość Jeremiego jest niska a O'Neala mocno wzrosła. Mamy już Dunn-a bez 3 - a to dość podobna pozycja co J. 

Ja rozumiem ,że @rw30 stworzył wątek by się ponabijać ale widzę ,że tu niektórzy próbują jeszcze bardziej podbić bębenek

Suns by miało oddać swojego startera rzucają za 3 z 43% skutecznością  za Sochana ktory się nie łapie do rotacji  i jeszcze ma ostatni rok umowy a Suns za rok płaci 180 mln na 7 graczy i mają MArka Williamsa do przedłużenia jako priorytet... Musieli by upaść na głowe i to z wysoka by zrobić taką wymianę

20 godzin temu, rw30 napisał(a):

jak myślicie, czy Gortatowi gdzieś tam po cichu nie skacze gula że

Nie miałem pojęcia z kim chodzi Sochan. Musiałem poszukać i jak zobaczylem to stwierdzam ,że chyba mu nie skoczy..