Koelner Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 13 minut temu, LAF napisał(a): Taaak , Melania dobra była. Jeszcze brakuje tutaj @Koelner Ksywa Mela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @matek ar ju szur ? Niechcialbym spolerować bo mam sztosa tera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Teraz Pablo kolej przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Braveheart22 w 1szym poscie nie ma info ile.czasu jest na wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Desailly to przecież dobry pick, tylko złe lata zostały wybrane. Tak że @Pablo81 niech weźmie Desailly z sezonu 92/93 i szybko dobierze jednego zawodnika. Jeśli ktoś jest na forum, to bez przesady, że kilkanaście h mamy czekać na wybór, to piłkarski ATF, gdzie do wyboru dalej są dziesiątki mocnych graczy, a nie wybieranie najlepszego króla Polski gdzie trzeba przeglądnąć tego histmaga, lol. (z tym Desaillym to nawet nie ma innego wyjścia niż zmiana lat, bo inaczej spoiler, a z mistrzowskiego sezonu Marsylii jak najbardziej się nadaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 26 minut temu, 24kobe8 napisał(a): @matek ar ju szur ? A kto jest po Pablo? Co mnie obchodzi, że nie umie czytać, lecimy dalej. 25 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Teraz Pablo kolej przecież Wrzucił przecież już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 8 minut temu, matek napisał(a): Co mnie obchodzi, że nie umie czytać, lecimy dalej. Bezwzględnie Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, matek napisał(a): A kto jest po Pablo? Co mnie obchodzi, że nie umie czytać, lecimy dalej. Roy Keane mentality LMAO piękne Edytowane 2 Stycznia przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Nie wiem co słabsze: - wstrzymywanie smieszkowego draftu majac dostep do neta (przy tym mundialowym drafcie ze 3 picki mialem z plazy i nie bylo z tym klopotu lol) - totalnie nie fair pojscie dalej z draftem @Braveheart22 reaguj bo sie robi spirala c***ozy i to Ty jako organizator powinienes podjac tu decyzje a nie uczestnicy! Edytowane 2 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia no sorry jak ktoś bierze Modricia z setnym pickiem, to chyba za krótko był na urlopie wybiorę w ciągu 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no sorry jak ktoś bierze Modricia z setnym pickiem, to chyba za krótko był na urlopie No jest w ciagu sylwestrowym pewnie Bywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 10 minut temu, julekstep napisał(a): No jest w ciagu sylwestrowym pewnie Bywa! Miejmy nadzieję że nie prowadzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 8 minut temu, julekstep napisał(a): No jest w ciagu sylwestrowym pewnie dla mnie może być nawet po krokodylu na couchserfingu w Bogocie, tak lubi ludzi rozliczać, a sam nie ma chęci aby w dwie minuty picki przejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Pablo81 Desailly zostaje u Ciebie. Zmień po prostu sezon na 92/93 czy tam 94/95 w zależności, która rola (stoper/defensywny pomocnik) bardziej Ci odpowiada. To dalej dobry pick, jak napisał @BMeF. Musisz dobrać kogoś drugiego. Z racji zamieszania, które wprowadziłeś, powiedzmy że masz do 16 czas na naprawienie sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jeśli Pablo zrezygnuje z dalszego draftu, to rezerwuje transfer Messiego do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 10 minut temu, airmax napisał(a): Jeśli Pablo zrezygnuje z dalszego draftu, to rezerwuje transfer Messiego do mnie Myślę że w takim przypadku jego picki przepadają ale Pablo to twarda sztuka nie poddaje się łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Myślę że w takim przypadku jego picki przepadają ale Pablo to twarda sztuka nie poddaje się łatwo Ty lepiej Virgila rezerwuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 40 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no sorry jak ktoś bierze Modricia z setnym pickiem, to chyba za krótko był na urlopie wybiorę w ciągu 2h E tam, ja w 5-tej rundzie wziąłem Pirlo, można wierzyć w cuda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, P_M napisał(a): E tam, ja w 5-tej rundzie wziąłem Pirlo, można wierzyć w cuda xD mocne nazwisko wygrana LM sam występ w LM po prostu ok (wybrani wcześniej Kaka i Seedorf tam się dużo bardziej wyróżniali jeśli chodzi o środek pola Milanu) żaden cud tbh Edytowane 2 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 33 minuty temu, airmax napisał(a): to rezerwuje transfer Messiego do mnie wybacz, ale do pustej musiałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi