julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 30 minut temu, Gregorius napisał(a): Gerrard lepszy bez wzięcia pod uwagę czasów. Gerrard pewnie jak na niego spojrzeć pod lupą to będzie odstawał od j topki w zabawie (+ kilka meczów odpuszczonych też nie pomaga)....ale tam w 04/05 on miał takie momenty w LM że...jprdl najpierw przepiękny gol, który w ogóle dał im wyjście z grupy (oni wtedy mieli bezpośrednią walkę z Olympiakosem o 2gie miejsce i na ten moment to Olympiakos przechodził dzięki 'away goals'): no a potem był głównym aktorem najpiękniejszego spektaklu w historii Ligi Mistrzów... fani szkiełka i oka będą bruździć...ROMANTYCY FUTBOLU WIEDZĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 11 minut temu, julekstep napisał(a): najpiękniejszego spektaklu w historii Ligi Mistrzów... No nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) 14 minut temu, 24kobe8 napisał(a): No nie wiem To bylo az za bardzo rezyserowane https://sport.tvp.pl/48080893/barcelona-psg-61-uefa-przyznala-ze-sedzia-popelnil-bledy Juz nie mowiac o porownywaniu finalu do dwumeczu 1/8 Edytowane 31 Grudnia 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 Sam mam zajebiste wspomnienia z finałem Liv-Mil, ale jako dla fana Barcy większe ciary mam przy tym 6-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia No to @BMeF prawdopodobnie choinkę na planszy szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Btw - może wprowadzić draft jednego rezerwowego-jokera? Bo w tym drafcie jest pole na fajne picki ludzi, którzy nie załapią się jako starterzy, a warto o nich wspomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 16 minut temu, BMeF napisał(a): Btw - może wprowadzić draft jednego rezerwowego-jokera? Bo w tym drafcie jest pole na fajne picki ludzi, którzy nie załapią się jako starterzy, a warto o nich wspomnieć. Można ale bez wpływu na grę podstawowej XI coś typu "honourable mention" od każdego z uczestników inho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @The Game 85 jeden z moich potencjalnych wyborców właśnie zniknął xD, super pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @The Game 85 jeden z moich potencjalnych wyborców właśnie zniknął xD, super pick. Myślałem że będzie trochę zapomniany, bo po odejściu do Lazio zgasła jego gwiazda. Miałem go brać, teraz, ale postawiłem na bramkarza i mając jakąś niewielka nadzieję że się ostanie. Nie ostał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 9 minut temu, antek napisał(a): Myślałem że będzie trochę zapomniany, bo po odejściu do Lazio zgasła jego gwiazda. Miałem go brać, teraz, ale postawiłem na bramkarza i mając jakąś niewielka nadzieję że się ostanie. Nie ostał się On tylko w Valencii grał dobrze, potem zarówno w Lazio jak i Barcelonie był rozczarowaniem, ale te 2 runy do finałów Valencii to w duże mierze jego zasługa. Dla mnie tym bardziej bolesna, że klęskę Barcelony zapamiętałem na długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): @The Game 85 jeden z moich potencjalnych wyborców właśnie zniknął xD, super pick. The Game miał na Ciebie głosować? @julekstep SPÓŁDZIELNIA ALERT!!! Edytowane 1 Stycznia przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, P_M napisał(a): The Game miał na Ciebie głosować? @julekstep SPÓŁDZIELNIA ALERT!!! Haha no i się jebło - Julek spółdzielnie zakładał xD Słownik autokorekta tak btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, P_M napisał(a): The Game miał na Ciebie głosować? @julekstep SPÓŁDZIELNIA ALERT!!! Przed wyruszeniem na wyprawę najpierw trzeba zebrać drużynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Mendieta na tym etapie draftu to mega steal imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Fajnie że miałem listę 5 potencjalnych pickow, teraz mam 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia ciężko mi się zdecydować w co iść teraz, więc to może trochę potrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ciężko mi się zdecydować w co iść teraz, więc to może trochę potrwać wybierz piłkarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, julekstep napisał(a): wybierz piłkarza dość subtelny autodiss na Beckhama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Idź w kimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia wstałem dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi