Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Gregorius napisał(a):

Gerrard lepszy bez wzięcia pod uwagę czasów. 

Gerrard pewnie jak na niego spojrzeć pod lupą to będzie odstawał od j topki w zabawie (+ kilka meczów odpuszczonych też nie pomaga)....ale tam w 04/05 on miał takie momenty w LM że...jprdl

najpierw przepiękny gol, który w ogóle dał im wyjście z grupy (oni wtedy mieli bezpośrednią walkę z Olympiakosem o 2gie miejsce i na ten moment to Olympiakos przechodził dzięki 'away goals'):

no a potem był głównym aktorem najpiękniejszego spektaklu w historii Ligi Mistrzów...

fani szkiełka i oka będą bruździć...ROMANTYCY FUTBOLU WIEDZĄ!

14 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

No nie wiem 🙃

To bylo az za bardzo rezyserowane

https://sport.tvp.pl/48080893/barcelona-psg-61-uefa-przyznala-ze-sedzia-popelnil-bledy

🙃

Juz nie mowiac o porownywaniu finalu do dwumeczu 1/8

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, BMeF napisał(a):

Btw - może wprowadzić draft jednego rezerwowego-jokera? Bo w tym drafcie jest pole na fajne picki ludzi, którzy nie załapią się jako starterzy, a warto o nich wspomnieć. :) 

Można ale bez wpływu na grę podstawowej XI coś typu "honourable mention" od każdego z uczestników inho.

14 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

@The Game 85 jeden z moich potencjalnych wyborców właśnie zniknął xD, super pick.

Myślałem że będzie trochę zapomniany, bo po odejściu do Lazio zgasła jego gwiazda. Miałem go brać, teraz, ale postawiłem na bramkarza i mając jakąś niewielka nadzieję że się ostanie. Nie ostał się :)

9 minut temu, antek napisał(a):

Myślałem że będzie trochę zapomniany, bo po odejściu do Lazio zgasła jego gwiazda. Miałem go brać, teraz, ale postawiłem na bramkarza i mając jakąś niewielka nadzieję że się ostanie. Nie ostał się :)

On tylko w Valencii grał dobrze, potem zarówno w Lazio jak i Barcelonie był rozczarowaniem, ale te 2 runy do finałów Valencii to w duże mierze jego zasługa. Dla mnie tym bardziej bolesna, że klęskę Barcelony zapamiętałem na długo.