julekstep Opublikowano Piątek o 20:47 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:47 IGRZYSKA CZAS ZACZĄĆ (chociaż bez Magic to taka trochę paraolimpiada w tym roku, ale miejcie swój czas!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Piątek o 20:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:54 kiedy startujemy? w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 21:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:11 17 minut temu, Cichy napisał(a): kiedy startujemy? w niedziele? @elwariato na kiedy się przygotujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 09:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:09 11 godzin temu, LAF napisał(a): @elwariato na kiedy się przygotujesz? Ja nigdy nie przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 10:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:40 To kiedy te playoff startują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:02 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:02 21 minut temu, agresywnychomik napisał(a): To kiedy te playoff startują? Pewnie jutro wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:05 to jak obstawiacie? 2 seed east w prediction preseason w rankingu julśmieszka czyli magic mają szanse w końcu przejść 2 rundę? proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:08 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:08 2 minuty temu, Koelner napisał(a): to jak obstawiacie? 2 seed east w prediction preseason w rankingu julśmieszka czyli magic mają szanse w końcu przejść 2 rundę? proszę o opinie Haha zobaczyl jak Magic zdominowali all-rookie 1st team i strach oblecial. I slusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:10 Teraz, julekstep napisał(a): Haha zobaczyl jak Magic zdominowali all-rookie 1st team i strach oblecial. Tatum to nawet mial ROTY, jak z nim oraz z 2 pickiem Edwardsem obstawiasz szanse magic w tegorocznym PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Zaczynamy dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Sylvinho. napisał(a): Zaczynamy dzisiaj? taki jest plan pewnie po 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu W dniu 19.12.2025 o 21:47, julekstep napisał(a): IGRZYSKA CZAS ZACZĄĆ (chociaż bez Heat to taka trochę paraolimpiada w tym roku, ale miejcie swój czas!) poprawiłam na Florydzie rządzą tylko i wyłącznie płomienne heat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, profesora napisał(a): poprawiłam na Florydzie rządzą tylko i wyłącznie płomienne heat! Heat to się nadają do tarcia chrzanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, julekstep napisał(a): Heat to się nadają do tarcia chrzanu Miami Horseradish xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): Heat to się nadają do tarcia chrzanu A Tobie to strach zlecić zbieranie chrustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 12 minut temu, LAF napisał(a): A Tobie to strach zlecić zbieranie chrustu Glosy HoF oddane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): Glosy HoF oddane? Kurcze wydawało mi sie, że głosowałem a jednak nie. Juz oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Moje typy: WC Warriors (4) - Lakers (1) Kings (4) - Suns (3) Nuggets (4) - Jazz (2) Timberwolves (3) - Spurs (4) EC Pistons (3) - Pacers (4) Hawks (1) - Cavaliers (4) Knicks (4) - 76ers (1) Raptors (4) - Hornets (1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu @julekstep moze jakaś ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 40 minut temu, LAF napisał(a): Kurcze wydawało mi sie, że głosowałem a jednak nie. Juz oddany Najpierw obowiazki potem glupty! 23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep moze jakaś ankieta? Nah, ale potem dam prawilne predykcje, nie to co to LGBT powyzej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi