mayor Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Super meczycho. Warto było wstać. Mam nadzieję na jakieś OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Wyglądało to źle, jest lepiej. Shai musi to dowieźć, bo reszta cierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu SGA dziś świetny. Choć ten łokieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 osobiste za nic teraz 3 za nic w konsekwencji Caruso na linii bo jest bonus 7 punktow z nikad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Na reszcie zbiórka działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Caruso what a dog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Keldoooon OKC bez challange i 1 TO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Caruso game niesamowite zesranie karma wraca za frajerskie zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Ale obie ekipy trafiają za 3 w 4Q. Przecież Caruso gra świetnie w obronie a chyba mu nadgarstek coś tam doskwiera. Przy tym wsadzie walną w obręcz Castle dziś fatalny. Niech siedzi. Fox król. Wemby po co? Sądząc go czy niech gra? Pytanie na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Caruso ma mordeczko 2 na 12 z samych openow komletnych plus kilka idiotycznych wjazdow i 3 straty ale tu jest poziom, maja ich nie zesrac sie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Nie siej fermentu. Pisałem o D. Jedziemy. Głupie te przepisy o TO że trzeba nadmiar wykorzystać przed 3M bo się straci i to wymusza brak płynności. Co ten Castle dziś gra ??? Mamy to. Nie chciałem zapeszać ale to co Chet grał dziś to kryminał. Dwa rzuty oddane. Zero w 2H Dobranoc. Sochan ma mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Brawo Spurs, będzie rewanż z NYK, którzy jak dla mnie będą faworytem. Jakkolwiek by to nie zabrzmiało to momentami Spurs wyglądali jakby nie mieli tej pewnej pierwszej opcji w ataku. Wemby często nieporadnie pod presją, i jak gdzieś tu widziałem, że to już podobno najlepszy koszykarz na świecie, to jednak trudno mi się z tym zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 godzin temu, tankathon napisał(a): Spurs wyglądali jakby nie mieli tej pewnej pierwszej opcji w ataku. bo tak dokładnie jest, to jest odwrotność takich drużyn jak Boox Giannisa / Rockets Hardena, czyli wielu kreatorów takich-sobie (żaden z nich nie byłby legitno drugo opcjo w konwencjonalnym contenderze i nawet tu nie są + ta pierwsza opcja, jak piszesz, też taka sobie) ale też każdy z nich jest rzetelnym shooterem i nadzieja jest że 2-3 co mecz coś wniesie i tak jakoś właśnie weszli do finałów, czyli może to jest dobre podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi