Skocz do zawartości

LIVE CHAT meczowy PLAYOFFS - JAZDA JAZDA 25/26

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Hart jakie fadewaye napierdala xD

2-0. LFG.

9 kolejna wygrana w PO. 

Maszyna ruszyła? Ciagle Cavs sa w grze, Knicks muszą grać dłużej niż 5 minut na podobnej intensywności jak w 3qtr.

Pytania przed meczem G3:

- Czy Donovan Mitchell jest faktycznie nie w 100% a jeżeli tak to czy się wykuruje.

- Czy Cavs są już mentalnie skończeni czy jednak gra u siebie to będzie boost którego potrzebują.

W dniu 18.05.2026 o 03:55, steve napisał(a):

nie no Pistons sie nie nadaja, ale Knicks i tak tych Cavs rozjebia w max 6, no niech mnie kukle bija jesli nie (wiadomo gdzie)

był kiedys slabszy 60W Team niz Detroit A.D. 2026?

Jeszcze 2 mecze i mamy to. Powiedzcie mi, ze nie mielibyscie beki jakby Knicks wygrali finały ze Spurs/OKC, KAT zagrał jakąś serię à la Jabbar czy Wilt i zdominowal Peta czy Francuską Yamę (na razie to nic specjalnego nie gra, łagodnie mówiąc (KAT)), a @LeweBiodroSmoka zaspiewa te piesn na czesc poteznego KAT'a, gdy bedzie podnosil Larry O’Brien Trophy, bo w Ameryczce wysmiewany, a we Francji to powstaja piosenki na jego czesc :D Na świecie nastanie pokoj, zaczną się MŚ w "sokka", widze juz w SM, ze Amerykance sie ostro jarają, jestem ciekawy opinii @memento1984, wybierasz sie na jakies mecze? chciałem się szarpnąć, ale niestety za biedny jestem, Infacfeltino zabrał ostatnią radość w życiu, jaką był Mundial.. sie czekało co 4 lata, jak na cos najlepszego na świecie, a teraz..

Pierwszy raz mowi sensownie, dopiero, gdy mowi o "sokka" xD

Edytowane przez steve

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Knicks chyba idą po mistrza, na zachodzie już nikt nie jest w pełnym składzie, tam będzie seria na noże, a Knicks sobie na luzie wejdą do finałów wypoczęci. 

Mądrego to i dobrze posłuchać :)

5 godzin temu, mayor napisał(a):

Przynajmniej do Hardena nikt się znowu nie przypierdoli

Jebany wpadł na to że jak zrezygnuje z jakiejkolwiek próby rozgrywania to nie będzie strat i skończył z czystym kontem 

Może jak Atkinson wpadnie żeby w ogóle zrezygnować ze skurwiela to będzie jakiś win w cleveland 

5 godzin temu, steve napisał(a):

@LeweBiodroSmoka zaspiewa te piesn na czesc poteznego KAT'a, gdy bedzie podnosil Larry O’Brien

oczywiście, że będzie śpiewane, o to jedynie od poczatku chodziło by nie legitymować tałatajstwa i fuszerki

still, wciąż wygrana w best of 4 z którymś z tych tworów Belzebuba wydaje się mało realna niestety, za dużo tych cudów jak na jeden sezon

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

oczywiście, że będzie śpiewane, o to jedynie od poczatku chodziło by nie legitymować tałatajstwa i fuszerki

still, wciąż wygrana w best of 4 z którymś z tych tworów Belzebuba wydaje się mało realna niestety, za dużo tych cudów jak na jeden sezon

Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze. My mamy Brunsona :)

5 godzin temu, steve napisał(a):

Na świecie nastanie pokoj, zaczną się MŚ w "sokka", widze juz w SM, ze Amerykance sie ostro jarają, jestem ciekawy opinii @memento1984, wybierasz sie na jakies mecze

Bede sobie jezdzil z rodzina na poludniu Europy przez 6-8tyg a nie ogladal najnidniejszy z najpopularniejszych sportow. Ceny biletow i dystanse tez nie zachwycaja. No i kogo ja bym tam chcial obejrzec? Szwecje? Styknie mi w TV

10-0

przypominam ze bilans jest 5-1 dla Spurs

ciekawe jak to sie potoczy, Thunder nawet w g2 wygladali w koncowce na team do ogrania

to juz nie jest cichutkie los angeles gdzie sie gra wygodnie

Ławka Thunder na razie dowozi i na wyjeździe, a te dwa szybkie faule Wemby'ego na koniec kwarty mogą być game changerem..

Zaczęło się od 15-0, teraz plus 7 dla Thunder - fajnie dzisiaj OKC przypomina, że jak się skupią na koszykówce to tą swoją niemożebną intensywnością potrafią zajebać każdego- praktycznie niczego za darmo nie dostali Spurs w tej 2q

Edytowane przez Ociep