BMeF Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 18 godzin temu, steve napisał(a): był kiedys slabszy 60W Team niz Detroit A.D. 2026? Hawks 2015. 13 minut temu, steve napisał(a): Co tam k**** za zjeb dał w 76ers Harrisowi 180/5 mln$ w 2019, bo juz nie pamietam? To Morey nie byl jeszcze, przeciez to na dzisiejsze "pieniendze" to by bylo jakies 250-280/5. I czy tam czasem go nie wzieli nad Jimmiego Butlera? xD btw. w temacie Lakers leca propozycje, zeby teraz LeBron brał 15 mln$ xDD Elton Brand. Ale grillowanie Harrisa za wiele sensu teraz nie ma, bo gość gra za kasę startera, a musiał robić za drugą opcję w playoffach, bo taki Pistons zbudowali sobie roster, w serii z Magic był dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Teraz, BMeF napisał(a): Hawks 2015. Elton Brand. Ale grillowanie Harrisa za wiele sensu teraz nie ma, bo gość gra za kasę startera, a musiał robić za drugą opcję w playoffach, bo taki Pistons zbudowali sobie roster, w serii z Magic był dobry. To Brand sabotazysta straszny, ja go tam specjalnie nie krytykuje za wczoraj, ale chodzi mi o 2019, czy 76ers wzieli Harrisa na tym chorym kontrakcie zamiast Butlera wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, steve napisał(a): ja go tam specjalnie nie krytykuje za wczoraj, ale chodzi mi o 2019, czy 76ers wzieli Harrisa na tym chorym kontrakcie zamiast Butlera wtedy? Horforda i Harrisa. Ale nie wiem czy Butler by tam na pewno został, raczej niepochlebnie wypowiadał się o Sixers. Tak czy siak tamto offseason było fatalne, dlatego broniłem Moreya w innym temacie, bo mniej więcej tak byli zarządzani Sixers gdy ich objął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, BMeF napisał(a): Horforda i Harrisa. Ale nie wiem czy Butler by tam na pewno został, raczej niepochlebnie wypowiadał się o Sixers. Tak czy siak tamto offseason było fatalne, dlatego broniłem Moreya w innym temacie, bo mniej więcej tak byli zarządzani Sixers gdy ich objął. w takim razie mozna by rzec, ze Morey objał stajnie Augiasza strzelam w ciemno, ze Butlerowi nie podobaly sie kontuzje Embiida i jego zachowanie on & off the court w ogole jakby teraz pomyslec, ze 2019 PO z Raptors to bylo najwieksze osiagniecie Embiida i tych 76ers, wtedy wszyscy gadali, ze to dopiero poczatek jak sie splakal po fartownym rzucie Kawhi i ja tez w to uwierzylem, ze finały czy miś to kwestia czasu, a powtorze sie, on nie wygral 2 serii z rzedu w PO w zyciu, mi tam ogolnie szkoda, bo 76ers to byl moj ulubiony klub na wschodzie Edytowane 7 godzin temu przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, steve napisał(a): strzelam w ciemno, ze Butlerowi nie podobaly sie kontuzje Embiida i jego zachowanie on & off the court Naah, on z Embiidem byli chyba ziomeczkami, pamiętam, że Butler po odejściu z Sixers śmiał się, że Brett Brown mu kazał grać jako trzeciej opcji i spoko, dostosował się, a potem w trakcie kluczowej serii z Raptors Simmons nie dojechał i zmiana strategii i Butler jako pierwsza opcja jako ballhandler - generalnie tamci Sixers to straszny burdel, ale mieli faktycznie na tyle talentu, że mogli Raptors wyeliminować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Największym szkodnikiem w Syfxers jest EmBuc. Czasy się zmieniają, mordy we front Office się zmieniają, gwiazdy przychodzą i odchodzą na zmianę z #1 draftowymi, a ta jebana menda cały czas zatruwa wodę w studni. Dosłownie i w przenośni .Ale szkoda o nim dyskutować bo nam się niezły mecz w WCF toczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ale soft ten gwizdek na FTA Lebron by nigdy tego nie dostał czy Doncic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Prawdziwy mecz się zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jebany patyczak, ale trójkę trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Double OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jednak nie czysciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu No i c*** no i czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 55 minut temu Udostępnij Opublikowano 55 minut temu Niesamowity mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi