Skocz do zawartości

LIVE CHAT meczowy PLAYOFFS - JAZDA JAZDA 25/26

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Póki co idą w miarę równo. Lebron 2 trójki już z początku i to dobry znak.

W obronie Lakers muszą szybciej ogarniać przesuwanie w kryciu przy próbie podwojeń, bo za każdym razem OKC dosyć łatwo z tego wychodzą i kończy się otwartymi pozycjami do rzutu.

Ogółem jak na takie sobie wejście w mecz Austina to nie jest źle.

Laravia znów strasznie przestraszony po wejściu...

Tak, chyba najlepiej paradoksalnie wyglądał w tym pierwszym meczu, później im dalej w las tym gorzej.

Bardzo szkoda, bo OKC nie jest dzisiaj nie do pokonania.

No nie mogę na tego Laravie patrzeć...

Bida straszna jeśli chodzi o głębię rotacji.

No cóż, jeśli nic się nie zmieni w 4 kwarcie to niestety, ale nie da się wygrać z mistrzem NBA grając 4 zawodnikami (Lebron, Ayton, Rui i Smart).

Myślałem, że może Lebron załapie się na jakiś bonus jeśli chodzi o gwizdki, to póki co ma cały jeden rzut z linii...

Dobra, koniec. I tak się długo trzymali. 

Po kiego JJ jeszcze trzyma te pierwszą piątkę...

Ech... Tyle otwartych pozycji - nic tylko trafiać. OKC trudniejsze pozycje wykorzystują.

No i to jest ta różnica, że Thunder są prawie bezbłędni gdy mają wolną przestrzeń, a LA 1/8.

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pewnym rechotem historii jest, że przez brak Vanderbilta ławka Lakers wygląda dramatycznie słabo

Czy ja wiem - Lakers brakuje głównie punktów z ławki, a tu Vando wiele nie daje.

Rui killer - wyrasta na najpewniejszego strzelca Lakers i nikt póki co nie ma do niego podjazdu (niestety).

Jak na tę skuteczność to nie jest źle po pierwszej kwarcie. Ayton bez faulu, Smart też. SGA już za to złapał 2.

Lepszy Reaves dzisiaj ewidentnie.

Jest tu pewien potencjał jak się okazuje :D. SGA 3 faule - próbować prowadzić grę przez niego. 

Lakers wygrywają pierwszą połowę. Jest to pewne zaskoczenie :)

Mitchell póki co robi za SGA, a sam lider Thunder bardzo dyskretnie (i oby tak dalej). 

Szkoda, że tego Luki nie ma bo z nim te szanse byłyby znacząco większe. 

Dobrze Lakers kreują - nie jest to żaden fart, że prowadzą bo wypracowali mnóstwo bardzo łatwych pozycji. W obronie uważam, że też się spisują nieźle. Bardzo dobrze, że wysocy póki co złapali mało fauli. Smart i Rui mają chyba 2, więc też bez dramatu. 

Fajnie jakby Reddick zaczął dawać większe minuty Thiero, nie ma Vando, Laravia do niczego się nie nadaje w PO praktycznie, a ten chłopak jak jest na parkiecie nawet jak nie wiem tylko zbiera piłkę widać od razu bije z niego siła i atletyzm, których Lakers tak potrzebują.