ness Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Brunson 1q ogien w 4q prawie wypałowal izolacjami 20 pkt pkt przewagi nyk. Kat odwrotnie. Lepiej poza 1q oglądało sie knicks bez jb na parkiecie, szkoda ze alvarado z ławki nie pograł, szczegolnie kiedy cj wjezdzal w paint jak w maslo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu dobrze to wyglada, 3 rzuty rockets przy dobrym d trafione ktore nie musialy wpasc dziadzia nawiedzony locked in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 29 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Towns mega 4Q Ktoś mu przeczytał mój komentarz i postanowił jednak dzisiaj zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Wyszli bardzo zmotywowani, ale Rockets póki co też dobrze w ataku. Najgorsze pewnie będą te minuty bez Lebrona. Nie jest źle - ogółem póki co, mimo wszystko więcej szczęścia mają Rockets (choćby te 4 posiadania po zejściu Lebrona, które skończyły się 4 lub 5 punktami, a z których każde było o włos od wybronienia przez Lakers. Edytowane 4 godziny temu przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu zagralismy kwarte zycia a jest blisko, niedobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Szkoda, że ten Knecht zakopany na ławce, bo gorszy od Bronnego pewnie w tych minutach by nie był, a dodałby zagrożenia zza linii (tym bardziej, że kilka razy otwierały się wolne pozycje nawet Kennardowi czy Rui, więc i on by coś złapał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu dobrym prognostykiem jest na pewno to, że Rockets w obronie póki co wyglądają jakby kompletnie nie byli w stanie przeszkodzić Lakers, piłka fajnie krąży, czasami aż za dużo odpuszczonych rzutów na extra pass, a to nie jest coś co obecność Duranta im poprawi w obronie wiadomo bez KD im łatwiej bronic Rockets. Jak napisałem powyższe zaczęli tracić piłkę na potęgę i gubić się, więc nic już nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No, straszne te posiadania w końcówce były bo stanęło wszystko. Nie podoba mi się Hayes, który jest strasznie chaotyczny i już chyba wyłapał 3 faule przekuwane systematycznie na punkty przez Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Geronimo napisał(a): Szkoda, że ten Knecht zakopany na ławce, bo gorszy od Bronnego pewnie w tych minutach by nie był, a dodałby zagrożenia zza linii (tym bardziej, że kilka razy otwierały się wolne pozycje nawet Kennardowi czy Rui, więc i on by coś złapał). wg mnie bronny dal dobre minuty Edytowane 2 godziny temu przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Kennard ładnie ale Ayton perfekcyjny mecz. Super obrona i zbiórka i 100% skuteczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ale dajemy zbierać im w ataku na potęgę:/ nie wiem dlaczego też nie gramy długich akcji. Ps.Ayton dziś mistrz Edytowane 2 godziny temu przez Mich@lik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 minut temu Udostępnij Opublikowano 25 minut temu (edytowane) 7 godzin temu, julekstep napisał(a): jako fan Randeła to powinieneś siedzieć w kącie a nie obrażać Wielkiego Aarona Nie , pisałem zupełnie coś innego. Pisałem , że PO 2025 miał wybitne i był na luzie w TOP 8 graczy wtedy. Anyway Kto dziś spuści więcej bomb , jego drużyna dziś wygra. Edytowane 25 minut temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi