Wirakocza Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października (edytowane) Duncan Robinson .... juz wkrótce zancznie spłacać swój kontrakt. Cade zaczął sezon mocno rozczarowująco... Edytowane 26 Października przez Wirakocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października (edytowane) 23 minuty temu, ptak napisał(a): No dlatego oglądam jednym okiem bo mecze takie do odfajkowania. Zero emocji w sezonie no chyba, że w loterii. Celtics po konuzji Tatuma rozmontowali a patrzrenie a Detroit rani oczy. Ja to ogladam bo czekam na mecze o 11tej tylko a nic nie ma innego. Detroit to nie bedzie 4ta druzyna na wschodzie jak niektorzy optymisci przewidywali. Wyzej mam NYK, Bucks, Philly, Cavs, Hawks, Magic. Kto oglada mecze na stronie bukmachera. Ja mam konto na superbet ale jakść niezadawalająca. Tzn na telefonie tablecie i monitorze w miare ale na telewizor tego sie nie da wrzucić. Możne na innych jest lepiej z jakością. Edytowane 26 Października przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Ja mam LP więc jakość jest ok. Zal mi czasu, żeby oglądać to do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Nonspaby jest ten Boston. Ale Embiid napinający się po ograniu Quety to żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Walec sobie jedzie powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Czy ktoś wie, jak w ESPN przywrócić normalny układ statystyk? https://www.espn.com/nba/boxscore/_/gameId/401810082 Dlaczego pts wskoczyły za minuty Tak samo na gamecascie, korzystać się z tego nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Listopada Udostępnij Opublikowano 16 Listopada No też mnie to wkórwiło. Nie ma procentów itp. na początku sezonu było normalnie. Dziwnie ogląda się Celtics nie rzucających 3 po 5 sekundach akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada Udostępnij Opublikowano 16 Listopada polecam przerzutkę na apkę Yahoo, bardzo praktyczna i czytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Listopada Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): polecam przerzutkę na apkę Yahoo, bardzo praktyczna i czytelna Dużo gorsza. Przejrzysta jak woda w Odrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 13 minut temu, ptak napisał(a): Dużo gorsza. Przejrzysta jak woda w Odrze. w opcjach można zmienić kolor tła, ale to po angielsku, więc faktycznie poszukaj innej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Listopada Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w opcjach można zmienić kolor tła, ale to po angielsku, więc faktycznie poszukaj innej Nie chodzi o język, ale na ESPN odpalam zakładkę BOX SCORE i mam to co mnie interesuje. Tu trzeba szukać i na dodatek w telefonie ESPN jest bardziej czytelne. Tylko nie ma obecnie procentu rzutów. No i jak człowiek parę lat miał tak samo a teraz zmienili to musi się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 7 godzin temu, ptak napisał(a): Nie chodzi o język, ale na ESPN odpalam zakładkę BOX SCORE i mam to co mnie interesuje. Tu trzeba szukać nie rozumiem, na yahoo klikasz stats i masz to samo i z tego co widzę na ESPN tabelki przy full stats nie skalują się na mniejszych ekranach i trzeba palcem przesuwać, przyznam, że jest ciut bardziej czytelna, ale bez przesady też faktycznie te minuty na końcu wyglądają absurdalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano Sobota o 18:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:40 James strzela, ciekawe do ilu dobije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano Sobota o 18:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:43 Marnuje ten Harden ostatni rok być może takiego grania na pobyt w Clippersach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Sobota o 19:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:52 przecież jak on tam przychodził to wszyscy się śmiali, że się przykuje do rury w strip clubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano Sobota o 20:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:17 Chyba pobije rekord Clippersów za chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Sobota o 21:13 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:13 W dniu 14.11.2025 o 08:22, Mich@lik napisał(a): Czy ktoś wie, jak w ESPN przywrócić normalny układ statystyk? https://www.espn.com/nba/boxscore/_/gameId/401810082 Dlaczego pts wskoczyły za minuty Tak samo na gamecascie, korzystać się z tego nie da. Oj wkurwia mnie to każdego ranka dokumentnie jak sobie chce przejrzeć wyniki i statsy, niestety nie da się tego zmienić, łączę się w bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Embiid to jeszcze uprawia zawodowo koszykówkę czy już zjechał do bazy? I pytanie nr 2 - jak to możliwe, że w lidze, w której jest tyle talentu, gracze wręcz czekają by tylko skądś ich wyłowić i dać szansę, Sixers stratują jebanym Drummondem, który nic poza tym swoim pustym zbieraniem nie robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Drummond ma bardzo dobry sezon ma, co ma dawać to daje, on nawet w meczach przegranych nie jest minusowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi