julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 5 minut temu, elwariato napisał(a): To fakt, najbardziej pamietne to SzimmoDomini 2038 i run Magic #jedynyuczciwysezonwhistorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 3 minuty temu, julekstep napisał(a): #jedynyuczciwysezonwhistorii A w to nie wnikam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Brakuje PR prospectow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 4 minuty temu, LAF napisał(a): Brakuje PR prospectow zwykle byl chyba tworzony na biezaco po pierwszym wyborze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Godzinę temu, LAF napisał(a): @Cichy i @profesora na dwóch różnych biegunach. Jeden jest współautorem 1. Seed a drugą bije się o czołowy pick. W takiej sytuacji łatwo mogliby sobie pomóc. Najlepsze nazwiska na lewo a assety draftowe na prawo i tak wokół. Z dobrego picku dobry gracz to na lewo. Ktoś złapał kontuzje. Na prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Teraz, ignazz napisał(a): W takiej sytuacji łatwo mogliby sobie pomóc. Najlepsze nazwiska na lewo a assety draftowe na prawo i tak wokół. Z dobrego picku dobry gracz to na lewo. Ktoś złapał kontuzje. Na prawo. Spółdzielnie są w simbaskecie nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Spółdzielnie są w simbaskecie nielegalne. Dlatego może to zrobić tylko zgrane małżeństwo. Rozumiejące się bez słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Dlatego może to zrobić tylko zgrane małżeństwo. Rozumiejące się bez słów. Mam nadzieję, że @Cichy nie będzie się obnosił ze swoim sukcesem przy wigilijnym stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Mam nadzieję, że @Cichy nie będzie się obnosił ze swoim sukcesem przy wigilijnym stole. wątpliwe że usiądzie przy tym stole, wycieraczka to max w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 #stworzycnowyklubdlacichego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 (edytowane) 13 minut temu, Koelner napisał(a): wątpliwe że usiądzie przy tym stole, wycieraczka to max w tym roku Wycieraczka w barwach Pistons, zawsze uważałem że praktyczne prezenty są najlepsze xD Edytowane 19 Grudnia 2025 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wycieraczka w barwach Pistons, zawsze uważałem że praktyczne prezenty są najlepsze xD grzeczniej bo LBSa zawołam zapytać co sądzi o NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 12 minut temu, julekstep napisał(a): grzeczniej bo LBSa zawołam zapytać co sądzi o NYK Co? Mam go na ignorze to nie zobaczę:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Co? Mam go na ignorze to nie zobaczę:/ Cytując czytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 @julekstep gdzie prognozy nominacji do all-team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @julekstep gdzie prognozy nominacji do all-team? Nie byloby uczciwie bo juz to sprawdzalem xD Na szczescie na ostatniej prostej Ayton przeszedl z C na PF i go nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Brak McCaina w All - Rookie Team to nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 5 minut temu, LAF napisał(a): Brak McCaina w All - Rookie Team to nieporozumienie Kosztem którego i dlaczego miałbym wejść McCain? Sheppard czy Spencer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 27 minut temu, julekstep napisał(a): Nie byloby uczciwie bo juz to sprawdzalem xD Na szczescie na ostatniej prostej Ayton przeszedl z C na PF i go nie bedzie Wydaje mi się, że sprawa trzeciego PG ligi jest wciąż niewyjaśniona Ale tak to chyba już faktycznie karty rozdane. Co nie zmienia faktu, że dzięki temu było wiadomo kto był w honorable mentions wyróżniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Wydaje mi się, że sprawa trzeciego PG ligi jest wciąż niewyjaśniona Ale tak to chyba już faktycznie karty rozdane. Co nie zmienia faktu, że dzięki temu było wiadomo kto był w honorable mentions wyróżniony najważniejsze w tym rooku będzie all-rookie 1st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi