Skocz do zawartości

[2048] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień 109 (na pierwszym miejscu goscie)

Clippers 64 - Pistons 111
play-by-play

Magic 105 - Suns 130
play-by-play

Trailblazers 91 - Heat 103
play-by-play

Lakers 118 - Nuggets 122
play-by-play

76ers 106 - Cavaliers 122
play-by-play

Hawks 98 - Bulls 91
play-by-play

Warriors 99 - Hornets 107
play-by-play

Kings 142 - Sonics 100
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jbc to Simka była wyniki na stronce, Julek z jakiegoś powodu nie wkleił wyników.

OJ CZYMŚ INNYM SIĘ ZAJĄŁEM I ZAPOMNIAŁEM :P 

16 godzin temu, Koelner napisał(a):

@Braveheart22 jutro przypieczętuje wybitny streak nie chcących przegrywać i w przebudowie 10L magic 

Czyli zapisałem się w historii jako ten, który najpierw rozwalcował Julka w finałach, a teraz przypieczętował serię 10 porażek z rzędu, która jest podsumowaniem przebudowy tej śmiesznej ekipki i mentalu GM'a xd

3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a):

Czyli zapisałem się w historii jako ten, który najpierw rozwalcował Julka w finałach, a teraz przypieczętował serię 10 porażek z rzędu, która jest podsumowaniem przebudowy tej śmiesznej ekipki i mentalu GM'a xd

3 godziny temu, Ashigaru napisał(a):

Niby nieaktualne... Ale jednak muszę. 

image.jpeg.7047892f55d0efded4cd90fdd8f2c985.jpeg

radość postaci trzecioplanowych kiedy na chwilę pojawią się w storyline głównego bohatera

klasyka

13 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Mi to tam rybka niech sobie każdy buduje skład jak chce i potrafi. Pytanie jakie chciałbym zadać to skąd ta widoczna niechęć społeczeństwa simkowego do @julekstep bo przecież to nie ma związku z wynikami tzn ja np nigdy nie lubiłem Bulls of 90s.

zazdrość simkowych beciaków względem GMa-ALFA

raczej norma!

AUU!

a najlepsze że po cichu i tak mi kibicują!

10 minut temu, Ashigaru napisał(a):

<dźwięk pękających pośladków>

Piecze?

sprawować pieczę to ja będę nad pucharem mistrzowskim simki..już za 2-3 sezony!

not 1, not 2, not 3...

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Mi to tam rybka niech sobie każdy buduje skład jak chce i potrafi. Pytanie jakie chciałbym zadać to skąd ta widoczna niechęć społeczeństwa simkowego do @julekstep bo przecież to nie ma związku z wynikami tzn ja np nigdy nie lubiłem Bulls of 90s.

w sensie np @Krzemo tankował i się przyznał , on tankuje i pajacowanie z pierdololo. 

Teraz, Koelner napisał(a):

przebudowa i nie chce przegrywać = -16% W

aaaa i twardy reset 🤣🤣🤣🤣

mordo ja nigdy nie pisałem takich bzdur jak Ty (że nigdy nie tankowałem i nigdy nie miałem poniżej iluś W, jednocześnie wytykając palcem innych -> to o "10 W Magic" np.)

po Reportażu powinieneś wrócić do nory, ale widzę autorefleksji starczyło na 15 min :) 

5 minut temu, julekstep napisał(a):

ja jestem standardowo na piedestale i jak zwykle mecze vs Magic są najważniejszym momentem sezonu dla innych GMów -> co widać po ostatnich wpisach :) 

jesteś obiektem pośmiewiska więc masz tupet żyjąc w świadomości że jak wszyscy mają z Ciebie bekę to jesteś wyjątkowy, chociaż klauny i pajace w cyrku też pewnie tak sadzą :)