julekstep Opublikowano Piątek o 19:31 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:31 (edytowane) 48 minut temu, LAF napisał(a): Co niby? A no tak. Przepłacony Lillard jest jeszcze jako waga do tych assetów. No bo Jabari to nie jest topowy asset a raczej rolers jakich pełno. i dalej przeoczasz przestaje mnie dziwić historia 4 all-starów Godzinę temu, Koelner napisał(a): 41-41 -> 50% 37-43 -> 45,7 % spadek o niecałe 5% trejdy i cuty kosztowały mnie 5% -określiłeś jako "ewidentny tank" "patologiczny tank "perm tank" 50-22 -> 61,7% 37-43 -> 45,7% spadek o 16% Twoje trejdy kosztowały Cię prawdopodobnie 16% - określiłeś jako "przebudowa" " niechętne Wielkim Magic mogą to określać tankiem" więc jeśli się przy tym upierasz to ja po prostu nie potrafią tankować i nie mam tego w naturze ponieważ jestem w stanie zjechać o 5% robiąc tank-trejdy i cuty za to Ty chcąc robić "przebudowę" zjeżdżasz o 16 % czyli jesteś podświadomie i mimo woli patologicznym tankerem natury nie oszukasz więc JAPA TANKERZE jak już pisałem czasem 24 <<<<<<< 18 czasem też 5% >>>>>> 16% liczą się okoliczności, efekty i narracja jaką ktoś spróbuje tworzyć prawda jest taka że historia dwóch mistrzostw Knicks to tak naprawdę historia 2 tanków Knicks ofc chodzi o 2 skuteczne bo tankow bylo duzo wiecej! Edytowane Piątek o 19:42 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 19:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:37 5 minut temu, julekstep napisał(a): dalej przeoczasz Reed ? Mówisz o zawodniku , który w realu ma obok siebie KD i gra w s5 bo wypadło dwóch starterów? No nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 19:38 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:38 Teraz, LAF napisał(a): Reed ? Mówisz o zawodniku , który w realu ma obok siebie KD i gra w s5 bo wypadło dwóch starterów? No nie wiem. poczekaj Ty ciągle bierzesz pod uwagę real przy ocenie graczy simki? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 19:46 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:46 7 minut temu, julekstep napisał(a): poczekaj Ty ciągle bierzesz pod uwagę real przy ocenie graczy simki? xD No raczej tak bo chyba odwzorujemy ich z reala czy nie? Chociaż w sumie mam wątpliwości. Patrząc na Brandona Millera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 20:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:15 43 minuty temu, julekstep napisał(a): czasem 24 <<<<<<< 18 czasem też 5% >>>>>> 16% liczą się okoliczności, efekty i narracja jaką ktoś spróbuje tworzyć to jest matematyka a narracje to Twoje pierdololo o przebudowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 20:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:23 (edytowane) Ile dni będziecie jeszcze tak zamulać? Edytowane Piątek o 20:24 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 20:52 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:52 28 minut temu, Krzemo napisał(a): Ile dni będziecie jeszcze tak zamulać? nie lubisz hazardu? obstaw ile magic wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 20:55 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:55 30 minut temu, Krzemo napisał(a): Ile dni będziecie jeszcze tak zamulać? Reportaz o 4peacie Nuggets to tez ciekawy temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 20:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:59 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Reportaz o 4peacie Nuggets to tez ciekawy temat! Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 21:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:02 Tankować trza umieć. Nie każdy ma głowę do tankowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 22:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:15 2 godziny temu, Koelner napisał(a): magic zostało 8 meczów aby wygrać 2 mecze ( osiągnąć pułap patologicznego tanker -> 37W ) -> 2xceltics,2x bucks, suns, wolves, knicks, nuggets. jak obstawiacie? poradzą sobie? magic to już nic nie zostało, to jest totalny colapse 2 godziny temu, Koelner napisał(a): magic zostało 8 meczów aby wygrać 2 mecze ( osiągnąć pułap patologicznego tanker -> 37W ) -> 2xceltics,2x bucks, suns, wolves, knicks, nuggets. jak obstawiacie? poradzą sobie? magic to już nic nie zostało, to jest totalny colapse 4 godziny temu, julekstep napisał(a): dodałem jeszcze do posta trochę faktów co do Knicks 2041 (połączyło) jbc nie pyskuj bo zrobimy reportaż o tym jak zostałeś Klubem Kokosa zrób kokosie wywiad z dealów z SaS z obecnego, daleko pamięcią szukać nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 23:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:02 3 godziny temu, julekstep napisał(a): poczekaj Ty ciągle bierzesz pod uwagę real przy ocenie graczy simki? xD k****, potężne łapu-capu nawet jak na LAFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu magic maja streak 7L pomimo braku patologicznego tanku tylko przebudowy. czy dzisiaj seria zostanie przedłużona? Celtics i Bucks zweryfikują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu simka za 5 min Dzień 107 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 121 - Suns 141 play-by-play 76ers 116 - Nets 97 play-by-play Bucks 107 - Lakers 116 play-by-play Hornets 104 - Sonics 106 play-by-play Warriors 118 - Grizzlies 128 play-by-play Cavaliers 95 - Heat 94 play-by-play Bulls 82 - Pistons 112 play-by-play Rockets 115 - Timberwolves 118 play-by-play Kings 127 - Pacers 113 play-by-play Spurs 89 - Hawks 111 play-by-play Magic 121 - Celtics 129 play-by-play Raptors 118 - Clippers 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu magic 8L, a co byłoby jakby tankowali i chcieli przegrywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Brawo Sonics! Przyjaciele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, julekstep napisał(a): Brawo Sonics! Przyjaciele! What am I missing ? Hornets I tak są w PO więc wartość ich picku jest taka se. Edytowane 16 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Za to Ayton nieprzyjaciel Game winnera choker spudłował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 18 minut temu, agresywnychomik napisał(a): What am I missing ? Hornets I tak są w PO więc wartość ich picku jest taka se. W dniu 11.11.2025 o 10:53, julekstep napisał(a): klasycznie Wam się oczy otworzą jak mi się zamkną jak Wielcy Magic (W Przebudowie) ZAMKNĄ WAM MORDY TWORZĄC DYNASTIĘ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Te PO na Wschodzie to zapowiadaja sie na mega jazde. 8 seed moze byc mocniejszy od 1wszego a w innych parach bedzie jeszcze ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi