Skocz do zawartości

[2048] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, julekstep napisał(a):

chociaż oboje wiemy że tak nie rozumiesz a najzwyczajniej w świecie patologicznie kłamiesz, jak na perma-tankera przystało (który to już raz dziś? szósty? siódmy?)

mogę nie rozumieć w Twoim znaczeniu ale wyniki oraz cyfry bronią a Twoja narracja to desperackie pajacowanie i nazywanie wszystkich dookoła od tankerow mimo że się skurwiles i po darowanym mistrzostwie miałeś 21 i 15 W czego ja nigdy nie miałem nawet w pierwszych latach simki gdzie nie znałem excela. jesteś przegrywem szukającym dookoła adoracji 

Teraz, Koelner napisał(a):

mogę nie rozumieć w Twoim znaczeniu ale wyniki oraz cyfry bronią

no nie -> cyfry nie bronią porównania Kawhi 48 vs Davis 41 + Arenas 41 + Green 41 + Rose 41 -> ani excel ani box score'y

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

i nazywanie wszystkich dookoła od tankerow

w ramach reportażu nie nazywam wszystkich dookoła, tylko konkretnie Ciebie :) 

standardowy sezonowy banter między teamami a reportaż śledczy to dwie różne sprawy

3 minuty temu, Koelner napisał(a):

mimo że się skurwiles i po darowanym mistrzostwie miałeś 21 i 15

co znaczy 'darowane mistrzostwo' w kontekście Magic? Ja wyjaśniłem co to oznacza w kontekście Knicks -> liczę na podobne rzetelne wyjaśnienie

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

czego ja nigdy nie miałem nawet w pierwszych latach simki gdzie nie znałem excela.

a jak miałeś mieć 'pomistrzowski zjazd' skoro przez 12 sezonów (dopóki 'za frajer' nie dostałeś najlepszego gracza w grze) wygrałeś 1 serię w PO? xDDD

5 minut temu, Koelner napisał(a):

jesteś przegrywem szukającym dookoła adoracji 

grunt że operuję faktami a nie staram się wytwarzać wokół siebie jakąś fałszywą narrację (NIGDY PONIŻEJ 30W xDDD powtarzane w ostatnim czasie jak mantra...co swoją drogą było głównym triggerem reportażu) żeby zyskać co.... adorację? :) 

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

grunt że operuję faktami a nie staram się wytwarzać wokół siebie jakąś fałszywą narrację (NIGDY PONIŻEJ 30W xDDD powtarzane w ostatnim czasie jak mantra...co swoją drogą było głównym triggerem reportażu) żeby zyskać co.... adorację? :) 

przecież napisałem że te 24 W to wstyd, co mam więcej napisać? pierwsze sezony to nawet excela nie odpalałem i miałem wyjebane. jestem w stanie przyznać się do błędu a Ty jak ArcyPajac bez honoru nie potrafisz się przyznać że po darowanym mistrzostwie zeszmaciłeś się na 21 i 15 czego nigdy Knicks nie doświadczyli. tylko drążysz temat sezonu 37 W samemu będąc szmatą 

3 minuty temu, Koelner napisał(a):

przecież napisałem że te 24 W to wstyd, co mam więcej napisać? pierwsze sezony to nawet excela nie odpalałem i miałem wyjebane. jestem w stanie przyznać się do błędu a Ty jak ArcyPajac bez honoru nie potrafisz się przyznać że po darowanym mistrzostwie zeszmaciłeś się na 21 i 15 czego nigdy Knicks nie doświadczyli. tylko drążysz temat sezonu 37 W samemu będąc szmatą 

To wyjasnisz o co chodzi z tym 'darowanym mistrzostwem' czy przechodzimy do szmat i tym podobnych epitetow? :)

SIMKA 5 min

Dzień 104 (na pierwszym miejscu goscie)

Bulls 77 - Jazz 103
play-by-play

Suns 126 - Hornets 110
play-by-play

Warriors 128 - Knicks 98
play-by-play

Nets 101 - Pacers 105
play-by-play

Cavaliers 116 - Trailblazers 113
play-by-play

Bucks 92 - Grizzlies 122
play-by-play

Celtics 126 - Nuggets 104
play-by-play

Timberwolves 122 - Mavericks 128
play-by-play

Magic 92 - Hawks 103
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

• Ja Morant (Wolves) - 6

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

17 minut temu, Koelner napisał(a):

wyjaśnij jak określiłbyś swoje sezony z 15 i 21 W 

Twardy reset -> po 17 z rzędu sezonach z dodatnim bilansem uwieńczonych mistrzostwem, w momencie kiedy drużyna nie rokowała już na przyszłość (2/3 core było już po 30tce i zanotowało wyraźny zjazd na campach)

teraz mamy 8my sezon po tym resecie i drugi raz nie wejdę do PO (czyli całkiem ok)

ktoś może to nazwać tankiem a nawet szmaceniem się -> spoko, chociaż w przypadku wielu będzie to skrajna hipokryzja

Edytowane przez julekstep

1 godzinę temu, Alonzo napisał(a):

No przecież każdy to czyta - więc co udajesz że Ciebie tu nie ma 🤣 

Jak mogę tankować bez swojego picku? 

Choć właśnie stworzysz fajną kwadraturę koła - są nowe kryteria - niedostanie się do playoffs bez swojego picku raz - to nie tankowanie, ale więcej razy - to tank 🤣

Zakładam, że prawem Kaliego kryteria się zmienią jak więcej niż raz bez własnego picku nie wejdziesz do playoffs 😂

Miałeś dziś mocny dzień w simce, to się teraz bez sensu masakrujesz dla równowagi zamiast przyznać oczywistość, że bez picku nie da się przecież tankować 🤣🤣🤣

W kwestii wyjaśnienia. Sam brak nie posiadania picku nie zwalnia z łatki bycia ścerwo-tankerem.

Jeśli przykładowo Bulls oddali tegoroczny swój pick za Jarena Jacksona Jr i nie mają już picku to nie tankują?

Jeśli ktoś odda pięć picków do przodu za dwa mocne sezony, a następne trzy szoruje podłogę to dla mnie tankuje. Tankuje za assety pozyskane wcześniej.

Wielokrotnie bycie tankerem wielu GMów próbowało zakryć przez pozyskany za to asset. Bo skurwić się najłatwiej, a potem bawić się w kreatywną księgowość.

8 minut temu, julekstep napisał(a):

Twardy reset -> po 17 z rzędu sezonach z dodatnim bilansem uwieńczonych mistrzostwem, w momencie kiedy drużyna nie rokowała już na przyszłość (2/3 core było już po 30tce i zanotowało wyraźny zjazd na campach)

teraz mamy 8my sezon po tym resecie i drugi raz nie wejdę do PO (czyli całkiem ok)

ktoś może to nazwać tankiem a nawet szmaceniem się -> spoko, chociaż w przypadku wielu będzie to skrajna hipokryzja

zaraz zaraz. bez pajacowania. oznajmij teraz wszystkim że sezony po 20+ W oraz 37W to “patologiczne tankerstwo” “mental tankera” a 21 W i 15 W to twardy reset czyli reserciarstwo? napisz konkretnie, potrafisz jebnac na temat innej ekipy 1000 znaków pierdololo to określ dla nas jak mamy nazywać Twoje 21 i 15W. 

7 minut temu, Koelner napisał(a):

zaraz zaraz. bez pajacowania. oznajmij teraz wszystkim że sezony po 20+ W oraz 37W to “patologiczne tankerstwo” “mental tankera” a 21 W i 15 W to twardy reset czyli reserciarstwo? napisz konkretnie, potrafisz jebnac na temat innej ekipy 1000 znaków pierdololo to określ dla nas jak mamy nazywać Twoje 21 i 15W. 

w momencie kiedy kłamliwie bronisz sezonu 2041, gdzie poszedł ewidentny tank w okolicy day85 (oddanie mocnej paczki graczy za picki przy stanie 28-28 bez kontuzji.... i nie -> nie miało to żadnego związku z QO Porzingisa, bo na kolejne FA miałeś masę zapasu w capie) to jest to jak najbardziej patologiczne tankerstwo (jak byś uczciwie przyznał że tankowałeś to byłoby po prostu 'tankerstwo' a że kłamałeś* na ten temat akurat w trakcie powstawania reportażu to efekt jest jaki jest)

* i to wielokrotnie -> najpierw pisząc że 2038 to odosobniony przypadek a potem ta na bieżąco wymyślona ściema ze zwalnianiem kasy pod QO Kristapsa xD

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

w momencie kiedy kłamliwie bronisz sezonu 2041, gdzie poszedł ewidentny tank w okolicy day85 (oddanie mocnej paczki graczy za picki przy stanie 28-28 bez kontuzji.... i nie -> nie miało to żadnego związku z QO Porzingisa, bo na kolejne FA miałeś masę zapasu w capie) to jest to jak najbardziej patologiczne tankerstwo (jak byś uczciwie przyznał że tankowałeś to byłoby po prostu 'tankerstwo' a że kłamałeś na ten temat akurat w trakcie powstawania reportażu to efekt jest jaki jest)

jak nazwiesz swoje sezony 21W i 15W?

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

jak nazwiesz swoje sezony 21W i 15W?

20 minut temu, julekstep napisał(a):

i nie wiem czemu tak upierasz się do tych cyferek, skoro nawet w reportażu była wzmianka o tym że Twój sezon 2038 z 24 W był czymś dużo gorszym niż 2035 z 18 W (gdzie po prostu zjechałeś względem poprzednich lat bo w końcu miałeś pick)

12 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

W kwestii wyjaśnienia. Sam brak nie posiadania picku nie zwalnia z łatki bycia ścerwo-tankerem.

Jeśli przykładowo Bulls oddali tegoroczny swój pick za Jarena Jacksona Jr i nie mają już picku to nie tankują?

Jeśli ktoś odda pięć picków do przodu za dwa mocne sezony, a następne trzy szoruje podłogę to dla mnie tankuje. Tankuje za assety pozyskane wcześniej.

Wielokrotnie bycie tankerem wielu GMów próbowało zakryć przez pozyskany za to asset. Bo skurwić się najłatwiej, a potem bawić się w kreatywną księgowość.

Chyba Ciebie ostro pogrzało Marcus xD