Skocz do zawartości

[2048] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Koelner napisał(a):

nudny jesteś, już Ci pisałem że nie ta liga więc nie szpeć krajobrazu. masz największe epickie zeszmacenie w historii simki idąc w wieloletni tank po darowanym z *mistrzostwie. zamilcz i idź do nory 

rozwiń 'wieloletni'

z tego co widzę to Ty grasz od sezonu 2032 -> w tym czasie 9razy Knicks byli loteryjną ekipą

ja gram od sezonu 2018 -> w tym czasie 8 razy Magic byli loteryjną ekipą

wyliczenia pozostawię zainteresowanym xD

3 godziny temu, julekstep napisał(a):

rozwiń 'wieloletni'

z tego co widzę to Ty grasz od sezonu 2032 -> w tym czasie 9razy Knicks byli loteryjną ekipą

ja gram od sezonu 2018 -> w tym czasie 8 razy Magic byli loteryjną ekipą

wyliczenia pozostawię zainteresowanym xD

Knicks 2 mistrzostwa i ani razu poniżej 30W - > dobranoc i miłej nocki w norze przegrywie 

30 sezonów i jedno mistrzostwo darowane przez @Krzemo lol 😁🤣🤣🤣

W dniu 30.10.2020 o 15:00, julekstep napisał(a):

@Koelner szybki opis ekip mojego autorstwa a jestem simkowym autorytetem (spytaj @Qcin_69 jak nie wierzysz!):

Knicks - geriatra, która w tym roku może powalczyć o PO (imho nie wejdą) a potem będzie tragedia (nie mają picku w kolejnym roku...), imho najtrudniejszy wybór

Rockets - tankathon pełną gębą, ale już jest fajny młody grajek DeAndre i kilka dodatkowych picków (Knicks 2034 ❤️) - jak jestes w stanie zaakceptować tankowanie, to imho oni mają najlepsze perspektywy

i dalej zależnie co Sylvinho będzie chciał dać:

Raptors - podobny case jak Rockets - nie mają co prawda tyle picków, ale mają dwóch obiecujących młodzików (Oden i Batum) - też fajne perspektywy, jak się zaakceptuje tankathon

Suns - typowy średniak z plusami (doskonały CP3) jak i minusami (przepłacony Bosh) - taki poziom trudności 'medium' :P 

1 godzinę temu, Koelner napisał(a):

Knicks 2 mistrzostwa i ani razu poniżej 30W - > dobranoc i miłej nocki w norze przegrywie 

30 sezonów i jedno mistrzostwo darowane przez @Krzemo lol 😁🤣🤣🤣

Dzis ujawnjmy klamstwa Koelnera. Stay tuned.

Szczegolnie to z 'ani razu ponizej 30W' jest slodkie.

Zapomnial 'mistrz' jak tankerem byl (zanim dostal zapomoge w postaci Curry'ego) xDDDDDD

8 minut temu, julekstep napisał(a):

Dzis ujawnjmy klamstwa Koelnera. Stay tuned.

Szczegolnie to z 'ani razu ponizej 30W' jest slodkie.

Zapomnial 'mistrz' jak tankerem byl (zanim dostal zapomoge w postaci Curry'ego) xDDDDDD

Jesteś wyszczekany jak na gościa który jest 2 W od loterii 😁 i po tym jak się przyznał że przez 30 sezonów robi za przegrywa i pajaca, wielkie osiągnięcie! WSPÓŁCZUJEMY * możliwe że mogłem na początku zabawy mieć jakieś 28W ale to dalekie do hard tanku i zeszmacenia się do 15W po ledwie darowanym mistrzostwie z *, no ale skąd ma to wiedzieć Arcpajac Przegranej?😁

6 minut temu, Koelner napisał(a):

weeeeeeeź większego pojazdu nie mogłem dostać aż przyszła chęć na rezygnację z tej zabawy 

Oddać Ci trzeba, że potrafiłeś czasem zaryzykować jak przykładowo z oddaniem Avdiji, który uchodził za bardzo mocnego prospekt za Kawhi Leonarda, który tuż przed 30 zaliczył bardzo mocne campy co zrobiło różnicę i dało mistrzostwo. 

Miałeś odwagę wyjść ze strefy komfortu i zrobić dobre deale. Julek przy negocjacyjnym już chyba dawno nie wyszedł zwycięsko, a opowieści z jego core Ingram, Edwards i Tatum przejdą do niechlubnej historii jak NIE zarządzać organizacją. 

49 minut temu, LAF napisał(a):

Dobrze , że jesteś @Koelner i przypominasz o tych 15 W.  Co za szrot tam musiał biegać po parkietach u @julekstep to Ja nie wiem 😛

Dzis ja przypomne o jego 18 W

I wiecej!

Stay tuned!

Godzinę temu, Koelner napisał(a):

weeeeeeeź większego pojazdu nie mogłem dostać aż przyszła chęć na rezygnację z tej zabawy 

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Oddać Ci trzeba, że potrafiłeś czasem zaryzykować jak przykładowo z oddaniem Avdiji, który uchodził za bardzo mocnego prospekt za Kawhi Leonarda, który tuż przed 30 zaliczył bardzo mocne campy co zrobiło różnicę i dało mistrzostwo. 

Miałeś odwagę wyjść ze strefy komfortu i zrobić dobre deale. Julek przy negocjacyjnym już chyba dawno nie wyszedł zwycięsko, a opowieści z jego core Ingram, Edwards i Tatum przejdą do niechlubnej historii jak NIE zarządzać organizacją. 

Hahahaha szantaz emocjonalny (przewidywalny, skoro Curry sie konczy i zaraz trzeba bedzie 'wrocic do nory' i tankowac) i od razu Camby milusinski!

Edytowane przez julekstep

ja pierdolę :( został porównany z 30 sezonowym arcypajacem przegranej :( 

55 minut temu, LAF napisał(a):

Dobrze , że jesteś @Koelner i przypominasz o tych 15 W.  Co za szrot tam musiał biegać po parkietach u @julekstep to Ja nie wiem 😛

21 W po darowanym mistrzostwie a następnie 15 W , i moje imię postawiono obok niego :( czas się chyba wyciszyć 

47 minut temu, Koelner napisał(a):

ja pierdolę :( został porównany z 30 sezonowym arcypajacem przegranej :( 

21 W po darowanym mistrzostwie a następnie 15 W , i moje imię postawiono obok niego :( czas się chyba wyciszyć 

Co Ty się przejmujesz - ja cały czas słyszę, że moje picki to święty Graal simki, a mimo że nie mam tych picków, to Julek mi wyskoczył od tankera xD 

Trza robić swoje, a nie się przejmować pierdołami;) 💪

Teraz po epoce duetu Goran Dragic/Brook Lopez budujemy w Dumnych SuperSonics przejściówkę na Schroder/KAT zanim mi się młodzież rozwinie. A te pojedyncze brakujące picki niech tam sobie będą czyimis mokrymi snami :P 

W dniu 6.02.2025 o 20:23, Koelner napisał(a):

nawet jeśli między 33-39 zdarzyły mnie się z dwa sezony poniżej 30W ( pamiętam że chyba z raz miałem 28 chyba ) to i tak daleko aby uznać Knicks za tankerów.

tym bardziej, że OBCIĄGACZE z magic czy tankerzy z Nuggets to schodzili do 10W 

ważny cytat - przypomnienie przed dzisiejszym REPORTAŻEM

(xDDD)

simka 5 min!

potem montuję materiały!

Dzień 103 (na pierwszym miejscu goscie)

Magic 101 - Pistons 125
play-by-play

Hornets 132 - Spurs 124
play-by-play

Sonics 120 - Suns 110
play-by-play

Clippers 102 - Mavericks 133
play-by-play

Pacers 137 - Cavaliers 106
play-by-play

Celtics 88 - Lakers 115
play-by-play

Hawks 96 - Trailblazers 93
play-by-play

Grizzlies 99 - Timberwolves 107
play-by-play

Warriors 97 - Kings 92
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

• Frank Ntilikina (Lakers) - 6

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu