Roger Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Fultz bardzo fajnie się wpasował do Dallas: 33/5/7/3, 25/5/16/4 i 42/5/15/1. KAT zakończył labę, to teraz już z górki, a jak nie, to chociaż swój pick mam Edytowane 4 Listopada przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 5 godzin temu, Roger napisał(a): a jak nie, to chociaż swój pick mam PRZYJACIELU @Alonzo CO SĄDZISZ O TAKIM BRAKU KULTURY ORGANIZACJI? #sojuszbezpickowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 11 minut temu, julekstep napisał(a): PRZYJACIELU @Alonzo CO SĄDZISZ O TAKIM BRAKU KULTURY ORGANIZACJI? #sojuszbezpickowców Picki są przereklamowane, ale dają romantyczną nadzieję przyszłości Zion którego podpisałem w offseason za MLE - to był #2 pick Fox uważany za przepłacony balast - #2 pick. Po obu GMowie tankowali z nadziejami na franchise playerów;) Hawks tankują od czasu wczesnego neolitu simki i też nigdy nic z tego nie wyniknęło.. ale kto co tam lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Jaki brak kultury organizacji? Żadnego blatant tanku w Dallas się nie uprawia i takowego nie ma w planie. Przegrywamy bo jesteśmy słabsi niż rywale, taki tank, to tank w białych rękawiczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 30 minut temu, Alonzo napisał(a): Picki są przereklamowane, ale dają romantyczną nadzieję przyszłości Bardziej bym powiedział że realna szansę na misia. Bez topowego talentu nie masz szans na misia, patrz Nuggets, Bulls, Magic, Rockets, Knicks. Oczywiście zdarzają się takie romantyczne zespoły jak Jazz czy Suns ale tam też byli może ni czołowi prospekci, Lllale top10 na pewno. Bez tanku to raczej sufitem będzie finał konfy raz na 10 sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) 16 minut temu, kuba2419 napisał(a): Bardziej bym powiedział że realna szansę na misia. Bez topowego talentu nie masz szans na misia, patrz Nuggets, Bulls, Magic, Rockets, Knicks. Oczywiście zdarzają się takie romantyczne zespoły jak Jazz czy Suns ale tam też byli może ni czołowi prospekci, Przecież Magic jak zdobywali misia to byli w streaku 14 playoffów z rzędu xD (byłoby 17ście ale raz nie weszli do PO mimo wyniku 43-39) więc proszę sobie nie wycierać gęby WIELKIMI MAGIC (AUU!) wymieniając ich w gronie paskudnych tankerów co bez top picków nic nie potrafią. nawet teraz pół-darmo oddałem graczy ze swoich top picków (plus picki na kolejne lata!), żebyście wszyscy wiedzieli że moje najbliższe (prawdopodobnie 2049 albo 2050) mistrzostwo jest w pełni legit! Edytowane 4 Listopada przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 5 minut temu, julekstep napisał(a): Przecież Magic jak zdobywali misia to byli w streaku 14 playoffów z rzędu xD (byłoby 17ście ale raz nie weszli do PO mimo wyniku 43-39) więc proszę sobie nie wycierać gęby WIELKIMI MAGIC (AUU!) wymieniając ich w gronie paskudnych tankerów co bez top picków nic nie potrafią. Jesteś paskudnym tankerem co bez tanku nic nie potrafi. Co gorsza ostatnie lata pokazują, że nawet mając wiele topowych assetów z hard tanku gówno jesteś w stanie zbudować. Gdybym ja z trio Tatum-Ingram-Edwards wykręcił takie gówno jak Ty dałbym sobie spokój z simką wiedząc, że się do tego nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Gdybym ja z trio Tatum-Ingram-Edwards wykręcił takie gówno jak Ty dałbym sobie spokój z simką wiedząc, że się do tego nie nadaje. przecież bez oddania Ingrama nie byłoby Edwardsa, więc o jakim trio Ty piszesz? 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Jesteś paskudnym tankerem co bez tanku nic nie potrafi. ja mam mistrzostwo bez tanku a Ty? 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Co gorsza ostatnie lata pokazują, że nawet mając wiele topowych assetów z hard tanku gówno jesteś w stanie zbudować. Magic to aktualnie jedna z najbardziej perspektywicznych ekip w lidze. Czyli nawet mimo tego że te lewusy co to ich robiłeś 2 lata z rzędu zaliczają historycznie c***owe campy jestem w stanie utrzymać Magic na powierzchni. Edytowane 4 Listopada przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Trochę śmieszne jak w zeszłym sezonie po fatalnym początku zacząłem pisać że na moim miejscu magic poszliby od razu w tank a oni w lepszej sytuacji poszli jeszcze szybciej i rozjebali skład. Julśmieszek spełnia swoją rolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 4 minuty temu, Koelner napisał(a): Trochę śmieszne jak w zeszłym sezonie po fatalnym początku zacząłem pisać że na moim miejscu magic poszliby od razu w tank a oni w lepszej sytuacji poszli jeszcze szybciej i rozjebali skład. Julśmieszek spełnia swoją rolę. NA KOLANA NOWOJORSKI CHAMIE PRZED FLORYDZKIM PANEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 5 minut temu, julekstep napisał(a): NA KOLANA NOWOJORSKI CHAMIE PRZED FLORYDZKIM PANEM nudzisz tym pajacowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 4 minuty temu, Koelner napisał(a): nudzisz tym pajacowaniem Grunt ze Magic nie nudza graniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Simka za 10 min Dzień 33 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 86 - Spurs 117 play-by-play Celtics 122 - Clippers 115 play-by-play Pistons 102 - 76ers 96 play-by-play Bucks 93 - Magic 121 play-by-play Wizards 132 - Hornets 142 play-by-play Grizzlies 133 - Sonics 117 play-by-play Jazz 119 - Rockets 93 play-by-play Raptors 117 - Cavaliers 115 play-by-play Heat 92 - Lakers 99 play-by-play Kings 95 - Nuggets 129 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Draymond Green (Celtics) - 8 days @Szulim @Pablo81 Poetl na rezerwie i IL - do poprawy ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Pierwszy, do 21 W xDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada ale ideolo meczyk w wykonaniu Wielkich Magic (AUU!) dziś! PO PLAYOFFY! W dniu 29.10.2025 o 12:42, Alonzo napisał(a): @Cichy zapomniałem o tych dealach;) Kira o jedną zbiórkę od triple double! @julekstep nadal uważasz, że Dumni SuperSonics nie są w grze o playoffy, a Magic to contender? chciałem tylko zauważyć że od tego wpisu Sonics są 1-9 KTOŚ JESZCZE CHCE BRZYDKO SKOMENTOWAĆ WIELKICH MAGIC (AUU)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 51 minut temu, julekstep napisał(a): KTOŚ JESZCZE CHCE BRZYDKO SKOMENTOWAĆ WIELKICH MAGIC (AUU)? Ja, ja, ja! "Wielcy Magic" maja małe siusiaki!AUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 40 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ja, ja, ja! "Wielcy Magic" maja małe siusiaki!AUUU czuję serie winów w Rockets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 9 godzin temu, julekstep napisał(a): ale ideolo meczyk w wykonaniu Wielkich Magic (AUU!) dziś! PO PLAYOFFY! chciałem tylko zauważyć że od tego wpisu Sonics są 1-9 KTOŚ JESZCZE CHCE BRZYDKO SKOMENTOWAĆ WIELKICH MAGIC (AUU)? Grałem bez kontuzjowanych Schrodera i Faxa. Obaj wrócili dopiero na mecze z Grizzlies - i tu faktycznie porażki są frustrujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Co tam poklikaliście że Grizzlies zaczęli nagle wygrywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Teraz, kolader napisał(a): Co tam poklikaliście że Grizzlies zaczęli nagle wygrywać? błąd gry! simka 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi