Skocz do zawartości

[2048] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

57 minut temu, kuba2419 napisał(a):

No tak, pewnie należy się Tobie 3/120 praw do picku Hornets 

Zresztą tutaj powinieneś walczyc o rekompensatę u wypożyczającego a nie u komiszy

no nie do końca. 

Hornets oddali pick za wypożyczenie - zostało ono zrealizowane, potem zostało skrócone, ale nikt się nie pytał czy zgadzam się oddać pick. 

Był to sezon gdzie możliwe, że dostałbym Wembayame.

Takze Hawks należy się albo Victor, albo pick Jornets, albo cofnięcie simki do dnia wymiany.

19 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

no nie do końca. 

Hornets oddali pick za wypożyczenie - zostało ono zrealizowane, potem zostało skrócone, ale nikt się nie pytał czy zgadzam się oddać pick. 

Był to sezon gdzie możliwe, że dostałbym Wembayame.

Takze Hawks należy się albo Victor, albo pick Jornets, albo cofnięcie simki do dnia wymiany.

Znowu sie budzisz po paru miesiaciach, jak z draftem.

Bylo głosowanie o cofnięcie trejdu (moze byłeś przeciwko, moze za, a może nie głosowałeś - nie ma znaczenia, wygrała opcja tak).

Nie bylo mowy o cofaniu sezonu (abstrahując od tego ze nie dałoby sie tak zrobic).

Mieliśmy kilka dni na obgadanie tego, wyniki ankiety zakończyły dyskusje. 

Kolejnym razem polecam reagować bardziej na bieżąco;)

Edytowane przez Cichy

8 minut temu, Cichy napisał(a):

Znowu sie budzisz po paru miesiaciach, jak z draftem.

Bylo głosowanie o cofnięcie trejdu (moze byłeś przeciwko, moze za, a może nie głosowałeś - nie ma znaczenia, wygrała opcja tak).

Nie bylo mowy o cofaniu sezonu (abstrahując od tego ze nie dałoby sie tak zrobic).

Mieliśmy kilka dni na obgadanie tego, wyniki ankiety zakończyły dyskusje. 

Kolejnym razem polecam reagować bardziej na bieżąco;)

przeglądam właśnie stare tematy i nie moge znaleźć tego w którym deal zostaje anulowany, widzę tylko wybór nadkomisarza, utworzenie rady transferowej i zwiększenie władzy komiszy, więc poproszę link do tego w którym jest informacja o utraceniu picku przez Hawks 

7 minut temu, profesora napisał(a):

Sezon bez dramy, sezonem straconym @Qcin_69 prawdziwa drama queen 

to, że jako jedyny tutaj walczę o sprawiedliwość nie oznacza, że jestem tym złym. 

Odnoszę wrażenie że najlepiej napisać, że kręcę dramy, zamiast pochylić się nad problemem i jawnym okradaniu Hawks 

10 minut temu, julekstep napisał(a):

Biorac pod uwage ze to bylo chyba przed 2 ostatnimi campami to nie jest to wcale taka glupia sugestia!

jesli dzięki temu ma zapanować sprawiedliwość to musimy to wziąć na klatę 

14 minut temu, julekstep napisał(a):

Biorac pod uwage ze to bylo chyba przed 2 ostatnimi campami to nie jest to wcale taka glupia sugestia!

Simka jednoczy ! Julek i qcin grają do jednej bramki wow.

Edytowane przez agresywnychomik
Mówiłem że GM Hawks to sleeper xD

2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a):

to czemu w takim razie Barnes wystąpił w kilku spotkaniach dla Hornets? 

Powinna zostać cofnięta simka w takim razie. A tak ja straciłem gracza na kilka spotkań i nie dostałem assetow za to. 

Camby dostał za to za darmo możliwość korzystania z mojego gracza- więc był wypożyczony. 

Istnieje w sporcie coś takiego jak darmowe wypożyczenie. Oszczędziłeś na tym bo za parę meczów Camby płacił pensję. 
Zawsze byłeś pionierem różnego typu nowatorskich rozwiązań wzbogacających rozgrywkę a dla gawiedzi rozrywkę. 

dziekujemy. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Istnieje w sporcie coś takiego jak darmowe wypożyczenie. Oszczędziłeś na tym bo za parę meczów Camby płacił pensję. 
Zawsze byłeś pionierem różnego typu nowatorskich rozwiązań wzbogacających rozgrywkę a dla gawiedzi rozrywkę. 

dziekujemy. 

za darmo umarło. 

Mają podpisałem umowę na wypożyczenie za pick, a nie za darmo. 

I swojej zapłaty oczekuje, bo z niej nie zrezygnowałem w żadnym momencie, a jeśli tak, to proszę o dowód 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Zawodnik nie wytrzymał psychicznie rozłąki. Zapłaciłeś za cały sezon wypożyczenia a gracz wrócił do Ciebie nie wypełniając umowy. 

ja nic nie zaplacilem, skoro Barnes zagrał chociaż 1 mecz w barwach Hornets to wpłyną na wyniki sezonu zarówno Hornets jak i Hawks, chyba się z tym zgodzisz?

Legie wyrzucili z LM za 2 minuty Bereszynskiego przypominam. 

2 minuty temu, profesora napisał(a):

Sprawa przedawniona w simkowej rzeczywistości czas szybciej leci 🙃

eee niby dlaczego? proszę o pokazanie wiadomości w której tracę pick.

38 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

przeglądam właśnie stare tematy i nie moge znaleźć tego w którym deal zostaje anulowany, widzę tylko wybór nadkomisarza, utworzenie rady transferowej i zwiększenie władzy komiszy, więc poproszę link do tego w którym jest informacja o utraceniu picku przez Hawks 

Pierwszy post Cichego w temacie o lockout simki:

Pytanie nr 1.

Odpowiedź na TAK oznacza, cofnięcie trejdu (wraz z dodatkowymi sign and cuts) oraz danie 12h czasu na ponowne ustawienie składu

Odpowiedź na NIE oznacza, że gramy dalej (i nawet jak przejdą kolejne zmiany będzie zgoda na powrót Barnesa po sezonie do Hawks)

Przypominam że te pytanie wygrało 19:11

7 minut temu, Cichy napisał(a):

wciąż nie ma tu słowa o zwrocie picku

4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

z prawnego punktu widzenia roszczenie @Qcin_69 do picku Hornets sa uzasadnione

to jedyny Mecenas w tym gronie, więc chyba oczywiste jest że w tej sprawie może uchodzić za Autorytet

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

wciąż nie ma tu słowa o zwrocie picku

to jedyny Mecenas w tym gronie, więc chyba oczywiste jest że w tej sprawie może uchodzić za Autorytet

W NBA spory sądowe a więc i zabawa w mecenasów nie występuje. 

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

prawo nie działa wstecz 

Cp3 ma inne zdanie w zakresie NBA.