Skocz do zawartości

[2048] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie)

Lakers 95 - Grizzlies 113
play-by-play

Bulls 105 - Celtics 104
play-by-play

Bucks 107 - Suns 118
play-by-play

Pistons 120 - Pacers 105
play-by-play

Mavericks 107 - Heat 75
play-by-play

Warriors 112 - Sonics 109
play-by-play

Knicks 100 - Clippers 80
play-by-play

Kings 124 - Cavaliers 94
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

• Tyus Jones (Warriors) - 7
    Jamal Murray (Clippers) - 26

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

Dobra, dobra, lepiej powiedz - Bane czy Tatum za ten sezon i dlaczego Bane? :P

1 minutę temu, piotreksuper napisał(a):

może mi ktoś z Was napisać kto zajmie 7 seed jeśli będziemy mieć ten sam bilans: Lakers i Jazz.? Nie umiem tego sprawdzić

Nie ukrywam że fajnie byłoby trafić na Warriors

Lakers

tak żeby trochę się pośmiać z julśmieszka

obecnie na east

1 Pistons 2. Knicks 3. Raptors 4. Hornets 5. Cavaliers 6. Hawks 7. 76ers 8. Pacers

"power ranking" ( czyt. pierdololo w stylu julśmieszka ) 

1. Celtics 2.Magic 3. Raptors 4. Knicks 5. Bulls 6. Cavaliers 7. Pistons 8. Hawks 

@MarcusCamby @ernie9005 @elwariato niedocenieni

@Szulim @julekstep przecenieni 

Co roku wyśmiewam ten śmieszny ranking i jeszcze śmieszniejszego analityka-grubaska z Marek.

Miałem po zakończeniu sezonu, właśnie przypomnieć że byłem typowany gdzieś do bottom5, a mimo tak samo fatalnych campów jak w Orlando walczę o HCA na Wschodzie. Ale tak to jest jak jeden GM ma mentalność przegrywa.

Teksty o Bealu jako grubej lasce bez zębów wystawiają świadectwo tylko o Nim. Frustrat. 

4 minuty temu, LAF napisał(a):

@Cichy i @profesora na dwóch różnych biegunach. Jeden jest współautorem 1. Seed a drugą bije się o czołowy pick. 

ale zastanawiam sie ktore zadanie bylo ciezsze, czy z paka Pistons 1st seed, czy z paka Heat taki wynik bez dziwnego benchowania czy naciagania out of possition;)

21 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Co roku wyśmiewam ten śmieszny ranking i jeszcze śmieszniejszego analityka-grubaska z Marek.

Miałem po zakończeniu sezonu, właśnie przypomnieć że byłem typowany gdzieś do bottom5, a mimo tak samo fatalnych campów jak w Orlando walczę o HCA na Wschodzie. Ale tak to jest jak jeden GM ma mentalność przegrywa.

Teksty o Bealu jako grubej lasce bez zębów wystawiają świadectwo tylko o Nim. Frustrat. 

na szczęście simka to nie beGM i zdarzają się niespodzianki

czasem np. kiepskie drużyny mają farta! 💪

czasem też jakiś dobrodziej (PRAKTYCZNIE BEZINTERESOWNIE) wesprze ich idealnie fitującym role-playerem (szkoda że zamiast 'dziękuję' potem ten dobrodziej musi czytać jakieś próby dokuczanek)

szkoda że w tym roku nie dałeś konkurencyjnego rankingu z tego co widzę, więc nasty rok z  rzędu utrzymuję miejsce nr 1 na liście rankingów 💪

Edytowane przez julekstep

13 minut temu, Cichy napisał(a):

ale zastanawiam sie ktore zadanie bylo ciezsze, czy z paka Pistons 1st seed, czy z paka Heat taki wynik bez dziwnego benchowania czy naciagania out of possition;)

Myślę że te Święta da się jeszcze uratować xD

5 minut temu, julekstep napisał(a):

na szczęście simka to nie beGM i zdarzają się niespodzianki

czasem np. kiepskie drużyny mają farta! 💪

czasem też jakiś dobrodziej (PRAKTYCZNIE BEZINTERESOWNIE) wesprze ich idealnie fitującym role-playerem

szkoda że w tym roku nie dałeś konkurencyjnego rankingu z tego co widzę, więc nasty rok z  rzędu utrzymuję miejsce nr 1 na liście rankingów 💪

Wszystkich ! Swoich, największych ogórków i co tam jeszcze jest xD

7 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Myślę że te Święta da się jeszcze uratować xD

Wszystkich ! Swoich, największych ogórków i co tam jeszcze jest xD

jeśli chodzi o ranking ogórów, to jest to niszowa sprawa którą zostawiłem Marcusowi!

Dobry, ludzki Komisz! (AUU!)