agresywnychomik Opublikowano 13 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 7 minut temu, julekstep napisał(a): Po tym jak pisałem że sezon-dwa Wielcy Magic (W Przebudowie) odpuszczają walkę o mistrzostwo? średnio głupio Magic w przebudowie TVP w likwidacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 (edytowane) 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Magic w przebudowie TVP w likwidacji Możliwe ze nawet odwrotnie, albo tu kazda kompilacja pasuje PS dla kogo Tragic tankują tak w ogóle? Edytowane 14 Grudnia 2025 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 2 godziny temu, elwariato napisał(a): PS dla kogo Tragic tankują tak w ogóle? w imię zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 simka 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 (edytowane) 36 minut temu, julekstep napisał(a): simka 5 min Jbc to Simka była wyniki na stronce, Julek z jakiegoś powodu nie wkleił wyników. Edytowane 14 Grudnia 2025 przez agresywnychomik Może z powodu 10 porażki z rzędu ale kto go tam wie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jbc to Simka była wyniki na stronce, Julek z jakiegoś powodu nie wkleił wyników. przebudowa + niechęć przegrywania = 10L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Dzień 109 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 64 - Pistons 111 play-by-play Magic 105 - Suns 130 play-by-play Trailblazers 91 - Heat 103 play-by-play Lakers 118 - Nuggets 122 play-by-play 76ers 106 - Cavaliers 122 play-by-play Hawks 98 - Bulls 91 play-by-play Warriors 99 - Hornets 107 play-by-play Kings 142 - Sonics 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jbc to Simka była wyniki na stronce, Julek z jakiegoś powodu nie wkleił wyników. OJ CZYMŚ INNYM SIĘ ZAJĄŁEM I ZAPOMNIAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 16 godzin temu, Koelner napisał(a): @Braveheart22 jutro przypieczętuje wybitny streak nie chcących przegrywać i w przebudowie 10L magic Czyli zapisałem się w historii jako ten, który najpierw rozwalcował Julka w finałach, a teraz przypieczętował serię 10 porażek z rzędu, która jest podsumowaniem przebudowy tej śmiesznej ekipki i mentalu GM'a xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 17 godzin temu, Krzemo napisał(a): Magic 83 - Bucks 96 play-by-play Niby nieaktualne... Ale jednak muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Czyli zapisałem się w historii jako ten, który najpierw rozwalcował Julka w finałach, a teraz przypieczętował serię 10 porażek z rzędu, która jest podsumowaniem przebudowy tej śmiesznej ekipki i mentalu GM'a xd 3 godziny temu, Ashigaru napisał(a): Niby nieaktualne... Ale jednak muszę. radość postaci trzecioplanowych kiedy na chwilę pojawią się w storyline głównego bohatera klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Mi to tam rybka niech sobie każdy buduje skład jak chce i potrafi. Pytanie jakie chciałbym zadać to skąd ta widoczna niechęć społeczeństwa simkowego do @julekstep bo przecież to nie ma związku z wynikami tzn ja np nigdy nie lubiłem Bulls of 90s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 43 minuty temu, julekstep napisał(a): radość postaci trzecioplanowych kiedy na chwilę pojawią się w storyline głównego bohatera klasyka <dźwięk pękających pośladków> Piecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 (edytowane) 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Mi to tam rybka niech sobie każdy buduje skład jak chce i potrafi. Pytanie jakie chciałbym zadać to skąd ta widoczna niechęć społeczeństwa simkowego do @julekstep bo przecież to nie ma związku z wynikami tzn ja np nigdy nie lubiłem Bulls of 90s. zazdrość simkowych beciaków względem GMa-ALFA raczej norma! AUU! a najlepsze że po cichu i tak mi kibicują! 10 minut temu, Ashigaru napisał(a): <dźwięk pękających pośladków> Piecze? sprawować pieczę to ja będę nad pucharem mistrzowskim simki..już za 2-3 sezony! not 1, not 2, not 3... Edytowane 14 Grudnia 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 16 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Mi to tam rybka niech sobie każdy buduje skład jak chce i potrafi. Pytanie jakie chciałbym zadać to skąd ta widoczna niechęć społeczeństwa simkowego do @julekstep bo przecież to nie ma związku z wynikami tzn ja np nigdy nie lubiłem Bulls of 90s. w sensie np @Krzemo tankował i się przyznał , on tankuje i pajacowanie z pierdololo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Teraz, Koelner napisał(a): w sensie np @Krzemo tankował i się przyznał , on tankuje i pajacowanie z pierdololo. hahaha jaka projekcja NIGDY PONIŻEJ 30 W!!!! NIGDY! NO MOŻE RAZ 28! xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Teraz, julekstep napisał(a): hahaha jaka projekcja NIGDY PONIŻEJ 30 W!!!! NIGDY! NO MOŻE RAZ 28! xDDDD przebudowa i nie chce przegrywać = -16% W aaaa i twardy reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Teraz, Koelner napisał(a): przebudowa i nie chce przegrywać = -16% W aaaa i twardy reset mordo ja nigdy nie pisałem takich bzdur jak Ty (że nigdy nie tankowałem i nigdy nie miałem poniżej iluś W, jednocześnie wytykając palcem innych -> to o "10 W Magic" np.) po Reportażu powinieneś wrócić do nory, ale widzę autorefleksji starczyło na 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Teraz, julekstep napisał(a): po Reportażu powinieneś wrócić do nory, ale widzę autorefleksji starczyło na 15 min w norze to narazie Ty jesteś i bezwstydnie przy 10L pyskujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 1 minutę temu, Koelner napisał(a): w norze to narazie Ty jesteś i bezwstydnie przy 10L pyskujesz ja jestem standardowo na piedestale i jak zwykle mecze vs Magic są najważniejszym momentem sezonu dla innych GMów -> co widać po ostatnich wpisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 5 minut temu, julekstep napisał(a): ja jestem standardowo na piedestale i jak zwykle mecze vs Magic są najważniejszym momentem sezonu dla innych GMów -> co widać po ostatnich wpisach jesteś obiektem pośmiewiska więc masz tupet żyjąc w świadomości że jak wszyscy mają z Ciebie bekę to jesteś wyjątkowy, chociaż klauny i pajace w cyrku też pewnie tak sadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi