Koelner Opublikowano Piątek o 12:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:32 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tak go nie sprzedasz żaden ze mnie handlarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 14:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:09 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): żaden ze mnie handlarz Możemy zrobić wymiane Keldon za Leonarda po sezonie jak będziesz chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 14:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:24 13 minut temu, kuba2419 napisał(a): Możemy zrobić wymiane Keldon za Leonarda po sezonie jak będziesz chciał trochę strach, jak spadnę z prediction 41W na 37W na koniec rs to okrzykną mnie patologicznym tankerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 14:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:43 18 minut temu, Koelner napisał(a): trochę strach, jak spadnę z prediction 41W na 37W na koniec rs to okrzykną mnie patologicznym tankerem Przecież już to mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 17:38 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:38 20 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): c*** z tankerami, Hawks będą Mistrzami! Splash Brothers kolejny skalp do kolekcji! Tu zachodze w glowe jak można miec dwoch nalepszych grajkow w lidze na dwoch kluczowych pozycjach i dalej byc tak cienkim, jak pan to robisz 8 godzin temu, Koelner napisał(a): uuuuu magic mecz za “4 pkt” pod presją oczywiście w papugę Chcialem napisac nawet przed ze ostatnia szansa, czy sie "stawia" ale pozniej pomyślałem, że o czym my tu gadamy 8 godzin temu, profesora napisał(a): Beznadziejna simka przez kontuzje kluczowego zawodnika PO byly na wyciagnięcie ... czegos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 17:39 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:39 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Przecież już to mówią mnie ciekawi jak @julekstep określi swoje działanie z tego sezonu czyli prediction z zespołu mistrzowskiego ( powiedzmy 50W+) na ekipę z poza PO ( czyli 37-40W ) . spadek Knicks o 4 W określił jako patologiczne tankowanie a tutaj nie był może twardy tank czyli miękki tank ( hehehe miękki idealnie pasowałoby ). @MarcusCamby skrobniesz może teraz jakiś post na te wydarzenie? może nie coś z westernu, dla magic może być coś z klimatu dramatu ( jakieś pamiętniki Bridget Jones czy Pretty Women ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 17:55 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:55 (edytowane) 25 minut temu, Koelner napisał(a): mnie ciekawi jak @julekstep określi swoje działanie z tego sezonu czyli prediction z zespołu mistrzowskiego ( powiedzmy 50W+) na ekipę z poza PO ( czyli 37-40W ) . spadek Knicks o 4 W określił jako patologiczne tankowanie a tutaj nie był może twardy tank czyli miękki tank ( hehehe miękki idealnie pasowałoby ). @MarcusCamby skrobniesz może teraz jakiś post na te wydarzenie? może nie coś z westernu, dla magic może być coś z klimatu dramatu ( jakieś pamiętniki Bridget Jones czy Pretty Women ) geeeez, serio ciągle próbujesz kogoś przekonać że 2041 to był 'spadek o 4W' a nie bezczelny tank? w takim razie kwiatek, który mi umknął w momencie reportażu: zaraz po oddaniu Davisa, Rose'a, Greena i Arenasa za Wallace'a i picki poszło takie coś: W dniu 26.09.2023 o 08:41, Koelner napisał(a): Knicks cut: Gerald Wallace Kendrick Perkins więc Ty tam zostawiłeś tylko Porzingisa i Draya z grywalnych graczy im bardziej próbujesz przekonać że to nie był tank ( to kłamstwo ze 'zwalnianiem kasy pod Porzingisa' absolutny hit) tym bardziej wychodzi z tego patologiczny tank (bo kłamstwo nadaje temu patologiczny wymiar) a już widząc że de facto to co najważniejsze w obu mistrzostwach (Kristaps i Curry, który przyszedł za Younga) to owoce 2038 i 2041 to trzeba się zgodzić z podsumowaniem przywołanego przez Ciebie @MarcusCamby a co do Magic 2048 -> przebudowa po campo-wkruwie...na pewno nie ma tutaj gry o wynik za wszelką cenę (więc już osoby niechętne Wielkim Magic mogą to określać tankiem), ale też w żadnym momencie sezonu nie dążyłem do przegranych (jak Knicks w 2035,2038 i 2041....albo Magic 2039-40) i żeby zamknąć już całkiem temat 2041 Knicks na start sezonu: Knicks na koniec sezonu: jak to nie jest definicja 'in-season' tanku (czyli przejścia od gry o wynik do gry o pick) to nie wiem co nią jest Fakt że tam zaszło to stosunkowo późno nie zmienia tego że efekt haniebnego procederu był świetny (3ci pick który został zamieniony na Curry'ego, który był absolutnym kluczem do 2 mistrzostw) dodatkowo jest salary, żeby było widać że tam bez żadnych zmian w składzie była kasa na dwóch Porzingisów Edytowane Piątek o 18:05 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 18:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:05 4 minuty temu, julekstep napisał(a): geeeez, serio ciągle próbujesz kogoś przekonać że 2041 to był 'spadek o 4W' a nie bezczelny tank? w takim razie kwiatek, który mi umknął w momencie reportażu: zaraz po oddaniu Davisa, Rose'a, Greena i Arenasa za Wallace'a i picki poszło takie coś: więc Ty tam zostawiłeś tylko Porzingisa i Draya z grywalnych graczy im bardziej próbujesz przekonać że to nie był tank ( to kłamstwo ze 'zwalnianiem kasy pod Porzingisa' absolutny hit) tym bardziej wychodzi z tego patologiczny tank (bo kłamstwo nadaje temu patologiczny wymiar) a już widząc że de facto to co najważniejsze w obu mistrzostwach (Kristaps i Curry, który przyszedł za Younga) to owoce 2038 i 2041 to trzeba się zgodzić z podsumowaniem przywołanego przez Ciebie @MarcusCamby a co do Magic 2048 -> przebudowa po campo-wkruwie...na pewno nie ma tutaj gry o wynik za wszelką cenę (więc już osoby niechętne Wielkim Magic mogą to określać tankiem), ale też w żadnym momencie sezonu nie dążyłem do przegranych (jak Knicks w 2035,2038 i 2041....albo Magic 2039-40) Dobra i oki ale wiesz ze pasuje tu tylko ... JAPA TANKERZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 18:06 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:06 dodałem jeszcze do posta trochę faktów co do Knicks 2041 (połączyło) jbc 3 minuty temu, elwariato napisał(a): Dobra i oki ale wiesz ze pasuje tu tylko ... JAPA TANKERZE nie pyskuj bo zrobimy reportaż o tym jak zostałeś Klubem Kokosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 18:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:11 W dniu 11.12.2025 o 10:23, julekstep napisał(a): Sezon 2041 Knicks zaczęli od wymiany Biedrinsa na lepszego Perka (dorzucając swój pick!) i w bojowym nastroju rozpoczęli walkę o kolejne PO! No i Knicks dzielnie walczyli...do dnia 85, kiedy przy rekordzie 28-28 odpalili taki deal: chyba nie muszę pisać co ten deal, w którym oddali 4 kluczowych graczy a otrzymali 2 picki, oznaczał... te picki z czasem przełożyły się na: Spurs 2042 -> Bruce Brown z nr 16 Lakers 2043 -> przehandlowany po tym dealu ich bilans wyniósł 9-17 co zapewniło im 9 miejsce w loterii a sezon 2041 Knicks ostatecznie zakończyli bilansem 37-45 i wrócili w dobrze sobie znane rejony. czyli z 28-28 czyli 50% 41-41 -> 50% 37-45 -> różnica 4W matematyka 17 minut temu, julekstep napisał(a): a co do Magic 2048 -> przebudowa po campo-wkruwie...na pewno nie ma tutaj gry o wynik za wszelką cenę (więc już osoby niechętne Wielkim Magic mogą to określać tankiem), ale też w żadnym momencie sezonu nie dążyłem do przegranych (jak Knicks w 2035,2038 i 2041....albo Magic 2039-40) i przebudowa? W dniu 18.10.2025 o 23:52, julekstep napisał(a): 3. Magic -> Jeśli jesteś Chrystusem Simbasketu to musisz wiedzieć że Simka będzie Cię testować. Tak też było w tym roku kiedy Magic doznali kolejnego zawodu na campach...ale znów Legendarny GM sobie z tym poradził zamieniając zawodzącego Edwardsa na Paytona (który załatał największą dziurę ekipy) i świetnego prospekta Edeya, który ma papiery na ROTY w tym sezonie. Oczywiście przy nowym ustawieniu Magic są bardzo zależni od formy i zdrowia Tatuma, ale to jest chyba ten sezon w którym Wielki Jayson wyjaśni hejterów. Drużyna bez większych wad (jest fajne i nieźle dopasowane s5) i są tu papiery na mistrzostwo. Czołem Wielkim Magic (AUU)! Na pohybel hejterkom! na zespół 37-40W pamiętajmy że magic zrobili "przebudowę" przy bilansie 8-10 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 18:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:27 (edytowane) Teraz są teksty @julekstep o topowych assetach i takie tam dyrdymały. Także tego. Edytowane Piątek o 18:27 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 18:29 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:29 6 minut temu, Koelner napisał(a): czyli z 28-28 czyli 50% 41-41 -> 50% 37-45 -> różnica 4W matematyka 28-28 = 50% 9-17 = 34% 50% - 34% = 16% matematyka 16 minut temu, Koelner napisał(a): przebudowa? w żadnym momencie nie próbuję na siłę przegrywać (np. cutując grajków ) 17 minut temu, Koelner napisał(a): na zespół 37-40W tak -> predykcje czasem zawodzą nawet te najlepsze 2 minuty temu, LAF napisał(a): Teraz są teksty @julekstep o topowych assetach i takie tam dyrdymały. Także tego. czy podziękowałeś mi już za przypomnienie o 18W sezonie, czy przeoczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 18:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:32 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał(a): czy podziękowałeś mi już za przypomnienie o 18W sezonie, czy przeoczyłem? Ale to nadal więcej niż 15 Jednak jakby wziął Twoje topowe assety to jest to pick Alonzo i Zach. Malo Czy coś przeoczyłem ? Pisze o topowych bo Litwin to jest po prostu asset A @elwariato proszę się nie czepiać. On ma inne rzeczy na głowie niż walkę o PO w simce. Edytowane Piątek o 18:34 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 18:39 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:39 6 minut temu, LAF napisał(a): Ale to nadal więcej niż 15 Jednak jakby wziął Twoje topowe assety to jest to pick Alonzo i Zach. Malo Czy coś przeoczyłem ? Pisze o topowych bo Litwin to jest po prostu asset przeoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 18:39 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:39 2 minuty temu, julekstep napisał(a): matematyka 41-41 -> 50% 37-43 -> 45,7 % spadek o niecałe 5% trejdy i cuty kosztowały mnie 5% -określiłeś jako "ewidentny tank" "patologiczny tank "perm tank" 50-22 -> 61,7% 37-43 -> 45,7% spadek o 16% Twoje trejdy kosztowały Cię prawdopodobnie 16% - określiłeś jako "przebudowa" " niechętne Wielkim Magic mogą to określać tankiem" więc jeśli się przy tym upierasz to ja po prostu nie potrafią tankować i nie mam tego w naturze ponieważ jestem w stanie zjechać o 5% robiąc tank-trejdy i cuty za to Ty chcąc robić "przebudowę" zjeżdżasz o 16 % czyli jesteś podświadomie i mimo woli patologicznym tankerem natury nie oszukasz więc JAPA TANKERZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 18:51 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:51 simka za 5-10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 18:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:53 14 minut temu, julekstep napisał(a): przeoczyłeś Co niby? 4 minuty temu, LAF napisał(a): Co niby? A no tak. Przepłacony Lillard jest jeszcze jako waga do tych assetów. No bo Jabari to nie jest topowy asset a raczej rolers jakich pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 19:08 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:08 Dzień 106 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 127 - Clippers 88 play-by-play Lakers 109 - Raptors 127 play-by-play Pacers 129 - Nuggets 123 play-by-play Grizzlies 97 - Spurs 136 play-by-play Heat 89 - Bucks 111 play-by-play Cavaliers 94 - Hornets 120 play-by-play Pistons 111 - Celtics 98 play-by-play 76ers 122 - Magic 119 play-by-play Kings 106 - Mavericks 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 19:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:20 Fultz odnkiedy dołączył do 76ers jest 29.87ppg i jakieś 10 asyst na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 19:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:20 magic zostało 8 meczów aby wygrać 2 mecze ( osiągnąć pułap patologicznego tanker -> 37W ) -> 2xceltics,2x bucks, suns, wolves, knicks, nuggets. jak obstawiacie? poradzą sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi