MarcusCamby Opublikowano Czwartek o 20:54 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:54 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Czarne lata simki, gdzie około 20 teamów było bez GMów i leżało odłogiem ( zero podpisów przez pięć tur FA, niezastrzeganie birdów itd), a 10 pozostałych klepało się po plecach nad swoim geniuszem. Ja do dzisiaj nie rozumiem, czemu tych teamów bez klubu nawet nie podzielili między sobą, by zachować cień rywalizacji. Można było oddać te zespoły do prowadzenia CPU, mieli wiele możliwości. Ale nikomu na niej nie zależało. Lepiej było ujebać teamy i cmokać w zachwycie nad samym sobą. trochę im RDG2 zepsuł zabawę, bo wziął cyborga Shaqa i nie ma wielu orderów z tego okresu do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 21:01 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:01 Zdecydujcie sie Czy mielismy po 3 teamy, czy jednak 20 teamow lezalo odlogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Czwartek o 21:01 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:01 Teraz, julekstep napisał(a): Zdecydujcie sie Czy mielismy po 3 teamy, czy jednak 20 teamow lezalo odlogiem To drugie Sorry, przeglądałem stare tematy i widziałem co tam się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 21:05 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:05 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): To drugie Sorry, przeglądałem stare tematy i widziałem co tam się działo No jakos w latach 2017-2019 bylo zle, ale nie tak zle jak sugerujesz Po pierwsze nie bylo Pablo, wiec ruch transferowy z samego tego wzgledu byl 90% nizszy, po drugie nie bylo ArcyKomisza ktory wzbogacal rozgrywke rankingami i innymi Waszymi ulubionymi wstawkami! Edytowane Czwartek o 21:06 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Czwartek o 21:06 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:06 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał(a): No w 2018-2019 bylo zle, ale nie tak zle jak sugerujesz Po pierwsze nie bylo Pablo, wiec ruch transferowy z samego tego wzgledu byl 90% nizszy, po drugie nie bylo ArcyKomisza ktory wzbogacal rozgrywke rankingami i innymi Waszymi ulubionymi wstawkami! A że tak na czasie sie zapytam, tankowanie było? xD Edytowane Czwartek o 21:07 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 21:08 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:08 (edytowane) 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): A że tak na czasie sie zapytam, tankowanie było? Bylo....i to w stylu dzis niewyobrazalnym. Wszystko to zostalo z czasem ukrocone przez ArcyKomisza! Edytowane Czwartek o 21:08 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Czwartek o 21:13 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:13 c*** z tankerami, Hawks będą Mistrzami! Splash Brothers kolejny skalp do kolekcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 22:47 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:47 (edytowane) 10 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): a 10 pozostałych klepało się po plecach nad swoim geniuszem. Ja do dzisiaj nie rozumiem, czemu tych teamów bez klubu nawet nie podzielili między sobą, by zachować cień rywalizacji. Można było oddać te zespoły do prowadzenia CPU, mieli wiele możliwości. Ale nikomu na niej nie zależało. Lepiej było ujebać teamy i cmokać w zachwycie nad samym sobą. trochę im RDG2 zepsuł zabawę, bo wziął cyborga Shaqa i nie ma wielu orderów z tego okresu do kolekcji To musialo byc zabawne szkoda ze mi sie szukac niechce, moze na świeta Plus jak oni tego @RDG2 i nawet @RDG musieki nienawidzic, ze im zabawe zepsuł Edytowane Piątek o 07:16 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 08:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:15 ArcyKomisz ? No nie mogę. Możesz sobie nadać tytuły jakie chcesz, ale prawda jest taka, że musisz się słuchać @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 08:24 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:24 8 minut temu, LAF napisał(a): ArcyKomisz ? No nie mogę. Możesz sobie nadać tytuły jakie chcesz, ale prawda jest taka, że musisz się słuchać @elwariato aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 08:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:28 simka za 5-10 min Dzień 105 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 125 - Magic 97 play-by-play Lakers 96 - Sonics 103 play-by-play Cavaliers 118 - Hornets 120 play-by-play Grizzlies 97 - Timberwolves 106 play-by-play Hawks 113 - Celtics 117 play-by-play Warriors 97 - Pistons 93 play-by-play Spurs 124 - Knicks 138 play-by-play Heat 108 - Jazz 92 play-by-play Mavericks 118 - 76ers 133 play-by-play Bucks 93 - Nuggets 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kris Dunn - ORL - 6 days @julekstep Malcolm Brogdon - MIA - 8 days @profesora ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 08:48 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:48 @Krzemo zupdejtowałeś stronę? (marna simka btw!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 08:49 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:49 html cofnął mi się do day100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 08:51 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:51 uuuuu magic mecz za “4 pkt” pod presją oczywiście w papugę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Piątek o 08:52 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:52 3 minuty temu, julekstep napisał(a): @Krzemo zupdejtowałeś stronę? (marna simka btw!) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): html cofnął mi się do day100 już jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 08:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:54 Bardzo marna simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 08:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:59 Ja jestem zadowolony Wieczorem mecz bezpośredni o HCA na Wschodzie. Beal ostatnio w takiej formie, że miałem nadzieję na nagrodę gracza tygodnia. A tu wyróżniony przegryw Harden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Piątek o 09:00 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:00 Beznadziejna simka przez kontuzje kluczowego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Piątek o 09:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:02 Brawo nadkomisarz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Piątek o 12:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:20 18 godzin temu, Koelner napisał(a): robienie 37W określanie tankiem to czyste pajacowanie a ruch czyszczący salary ze starych przepłaconych dziadów którzy mieli c***owy campy nie odnotowujesz. jakby teraz wyjebal kawhiego i spadł na 37W to nazwałbyś tankiem? lol Tak go nie sprzedasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi