julekstep Opublikowano Środa o 13:15 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 13:15 SIMKA 10 min Dzień 101 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 101 - Hawks 116 play-by-play Clippers 90 - Suns 126 play-by-play Raptors 98 - Bucks 92 play-by-play Heat 119 - Magic 105 play-by-play Sonics 130 - Mavericks 132 play-by-play Rockets 108 - Jazz 118 play-by-play Spurs 108 - Pacers 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Środa o 18:16 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:16 simka za 5 min! Dzień 102 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 85 - Warriors 132 play-by-play Timberwolves 107 - Pistons 105 play-by-play Nuggets 103 - Clippers 107 play-by-play Pacers 107 - Hawks 98 play-by-play Magic 97 - Raptors 101 play-by-play 76ers 109 - Jazz 128 play-by-play Wizards 116 - Trailblazers 111 play-by-play Spurs 116 - Grizzlies 113 play-by-play Cavaliers 98 - Knicks 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Miles McBride - Pistons - 34 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 18:42 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:42 No to powiedzmy Magic papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 19:20 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:20 38 minut temu, elwariato napisał(a): papa japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 19:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:41 20 minut temu, julekstep napisał(a): japa tankerze Co tam picka tez nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 19:42 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:42 Teraz, elwariato napisał(a): Co tam picka tez nie mamy mamy świetnych prospektów, sporo picków (cudzych) a u Ciebie jak tam? jaranko 8th seedem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 19:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:44 Teraz, julekstep napisał(a): mamy świetnych prospektów, sporo picków (cudzych) a u Ciebie jak tam? jaranko 8th seedem? Witamy Julek w klubie 9tych teamów w swoich Konfach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 19:45 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:45 Teraz, Alonzo napisał(a): Witamy Julek w klubie 9tych teamów w swoich Konfach;) spoko, to tylko na ten (i może kolejny) sezon potem wracam do jednosobowego klubu NAJWIĘKSZYCH POTĘG SIMKI Szczęść Boże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 19:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:50 3 minuty temu, julekstep napisał(a): spoko, to tylko na ten (i może kolejny) sezon potem wracam do jednosobowego klubu NAJWIĘKSZYCH POTĘG SIMKI Szczęść Boże! ja też tak od paru sezonów myślę o swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 20:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:36 53 minuty temu, julekstep napisał(a): mamy świetnych prospektów, sporo picków (cudzych) a u Ciebie jak tam? jaranko 8th seedem? Mam lepszych prospectow, i lepciejsze picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 20:50 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 20:50 jako że po ostatniej simce dziwnie dużo się trąbi na ligowych peryferiach o TANKERACH to zapraszam do KĄCIKA TANKERA, gdzie przyjrzymy się najbardziej odrażającym przedstawicielom tego gatunku! tu wydzielić można 3 grupy: zatwardziali tankerzy, ciągle na ścieżce PRZEGRYWANIA: Celtics (4 lata w loterii, ostatnie PO 2043): kolejny rok bez PO wydaje się pewny Wizards (4 lata w loterii, ostatnie PO 2043): jw Blazers (4 lata w loterii, ostatnie PO 2043): jw Sonics (4 lata w loterii, ostatnie PO 2043): jw obrzydliwi tankerzy, którzy chyba jednak pójdą w końcu w stronę światła (w przypadku 76ers nie jest to jeszcze 100% pewne ) 76ers (8 lat w loterii, ostatnie PO 2039): tu wydaje się że, po zmianie GMa, licznik w końcu zostanie zresetowany Pistons (6 lat w loterii, ostatnie PO 2041): w tym roku w końcu będzie przełamanie tych PERMANENTNYCH tankerów i ABSOLUTNE CREME DE LA CREME TANKERSTWA (gratulujemy!) Grizzlies (10 lat w loterii, ostatnie PO 2037): i tu może być przedłużona seria.... czekam na komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 20:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:55 ten jak się przejął hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 21:10 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:10 Rozumiem, że jest zapotrzebowanie by odświeżyć ten klasyk. Przyda się też jako lekcja dla nowych i przypomnienie kto jest kim w tej lidze, bo jak zwykle najciemniej pod latarnią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 21:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:12 13 minut temu, Koelner napisał(a): ten jak się przejął hahahaha Ale zabiegi socjo trzeba docenic, tu odwrocenie uwagi od swojej indolencji, czyli rozwalenie mistrzowskiej ekipy po to zeby tankowac, po to zeby rozwalic efekty tanku za bieda prospecty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Środa o 21:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:30 Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 22:05 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 22:05 53 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Rozumiem, że jest zapotrzebowanie by odświeżyć ten klasyk. Przyda się też jako lekcja dla nowych i przypomnienie kto jest kim w tej lidze, bo jak zwykle najciemniej pod latarnią! piękne wyjaśnienie kasztana z NY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 22:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:14 niom, wyjaśnione że nigdy nie byli poniżej 30W tak nawet spojrzałem że moje najwyższe picki czyli Porzingis nr 2 to przed losowaniem w loterii byłem na 5 a Young z nr 3 to przed losowaniem w loterii byłem 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 22:26 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 22:26 11 minut temu, Koelner napisał(a): niom, wyjaśnione że nigdy nie byli poniżej 30W tak nawet spojrzałem że moje najwyższe picki czyli Porzingis nr 2 to przed losowaniem w loterii byłem na 5 a Young z nr 3 to przed losowaniem w loterii byłem 9. czyli nie dość że tanker to też oszust loteryjny brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 22:31 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:31 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał(a): czyli nie dość że tanker to też oszust loteryjny brawo nudny jesteś, już Ci pisałem że nie ta liga więc nie szpeć krajobrazu. masz największe epickie zeszmacenie w historii simki idąc w wieloletni tank po darowanym z *mistrzostwie. zamilcz i idź do nory Edytowane Środa o 22:32 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 22:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:40 13 minut temu, julekstep napisał(a): czyli nie dość że tanker to też oszust loteryjny brawo Jeden drugiego wart zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi