MarcusCamby Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Zastanawiałem się, czy postawić na siłę zespołu i lepsze wyniki w dwóch meczach do ASG kosztem zablokowania udziału Edwardsa w ASG i zrobić deal po Hardena i Biyombo od razu, czy poczakać do ASG i umożliwić występ Antowi. Wybrałem pierwsza opcję. Efekt? Dwie porażki w lidze i brak Edwardsa w ASG Tak się właśnie dziwiłem, że nie poczekałeś, bo Edwards był bankerem przed dealem Hardena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Cichy napisał(a): To jakis blad silnika gry:/ Jak klikałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Legenda i wielokrotny all star na pozycji środkowego Na nie swojej pozycji pączek z Philadelphii nowy GM @ernie9005 pewnie pęka z dumy - ciekawe czy pozwoli na piwko po meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, MarcusCamby napisał(a): Tak się właśnie dziwiłem, że nie poczekałeś, bo Edwards był bankerem przed dealem Hardena. Wtedy było bardzo blisko w walce nawet o 2. Seed, a para Harden - Biyombo wydawała się sporym wzmocnieniem, więc postawiłem na wynik całej ekipy. Przeliczyłem się w ocenie wartości graczy i zablokowałem przy tym Edwardsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Rezerwowym SG zostaje: natomiast jako rozgrywający kolejny reprezentant Cavs w trakcie weekendu gwiazd - @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Ale że Quickley będzie w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu pewnie chcielibyscie ogladac cyce cheerleaderek - ale nie ma na co czekac lecimy dalej!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 23 minuty temu, profesora napisał(a): na pozycji SF wielki szczęściarz (na wschodzie nie mial by zadnych szans) pewnie juz spakowany do wyjazdu z San Antonio Moze robić za nowe logo Spurs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Ale że Quickley będzie w S5 moge juz zdradzic, zmeczyl sie 3point contestem i teraz oglada reszte show z trybun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Ale że Quickley będzie w S5 Paaanie. Zejdź Pan na ziemię. Król jest jeden. Ale gratulacje dla John Walla, że będzie mógł pełnić zaszczytną rolę backupa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) no to o rzut sedziego wyskocza: i co ciekawe Vic zagra drugi raz podczas tego weekendu (w pierwszym meczu byl rezerwowym xD) Edytowane 6 godzin temu przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Jak Trae i Quickley są rozważani jako starterzy, to chyba świadczy to o sile konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu na pozycji PF jakze rozni jeden czarny drugi bialy xD ale takze podobni bo zajebisci w scoringu Po skrzydle beda biegac w druzynie wschodu dosc nieoczekiwanie pierwszy raz w karierze Aaron Gordon @geniuz @julekstep ojjj chyba kolejny raz widzimy łezkę w oku za oddanie Tatuma do Hawks @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 21 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tak się właśnie dziwiłem, że nie poczekałeś, bo Edwards był bankerem przed dealem Hardena. Jeszcze jest Barnes (ten stary), który gra kosmiczny sezon, więc raczej on by wskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak Trae i Quickley są rozważani jako starterzy, to chyba świadczy to o sile konferencji. Case Wembyego (ktory w rookie game byl za Livelym) swiadczy o sile konferencji lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Aaron Gordon to piękna historia. Debiut w ASG, po dwóch ostatnich campach pewnie jakieś TOP30 ligi i kto wie czy nie x-factor mistrzowskiego teamu. Wszystko to w wieku 29 lat. Po prostu uwielbiam takie historie w tej naszej simkowej rzeczywistości. 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jeszcze jest Barnes (ten stary), który gra kosmiczny sezon, więc raczej on by wskoczył. Simowałem wiele razy i za każdym razem był Edwards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Na pozycji Jordana jakiś typ z Suns oraz legenda ligi all time simbasketu przyszly hof zwroccie prosze uwage jak ladnie biala koszulka wyglada na czarnym ciele xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tatum! Raz Hawks Zawsze Hawks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Gratulacje dla Waszych giermków. Ale pora na dwóch generałów! @profesora nie bawi się w Huberta Urbańskiego i pokaż twarze dwóch największych floor general simki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi