Skocz do zawartości

[2048] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Zastanawiałem się, czy postawić na siłę zespołu i lepsze wyniki w dwóch meczach do ASG kosztem zablokowania udziału Edwardsa w ASG i zrobić deal po Hardena i Biyombo od razu, czy poczakać do ASG i umożliwić występ Antowi.  Wybrałem pierwsza opcję. Efekt? Dwie porażki w lidze i brak Edwardsa w ASG :(

Tak się właśnie dziwiłem, że nie poczekałeś, bo Edwards był bankerem przed dealem Hardena.

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Tak się właśnie dziwiłem, że nie poczekałeś, bo Edwards był bankerem przed dealem Hardena.

Wtedy było bardzo blisko w walce nawet o 2. Seed, a para Harden - Biyombo wydawała się sporym wzmocnieniem, więc postawiłem na wynik całej ekipy. Przeliczyłem się w ocenie wartości graczy i zablokowałem przy tym Edwardsa.

na pozycji PF jakze rozni jeden czarny drugi bialy xD 

ale takze podobni bo zajebisci w scoringu 

siakam.jpg

porzigi.jpg

Po skrzydle beda biegac w druzynie wschodu dosc nieoczekiwanie pierwszy raz w karierze Aaron Gordon @geniuz 

gordon.jpg

tatum.jpg

@julekstep ojjj chyba kolejny raz widzimy łezkę w oku za oddanie Tatuma do Hawks @Qcin_69 ;) 

Aaron Gordon to piękna historia.

Debiut w ASG, po dwóch ostatnich campach pewnie jakieś TOP30 ligi i kto wie czy nie x-factor mistrzowskiego teamu. Wszystko to w wieku 29 lat.

Po prostu uwielbiam takie historie w tej naszej simkowej rzeczywistości.

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Jeszcze jest Barnes (ten stary), który gra kosmiczny sezon, więc raczej on by wskoczył.

Simowałem wiele razy i za każdym razem był Edwards.