julekstep Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Teraz, eMeS napisał(a): Moze byc twoj ulubiony hof Chris Bosh? Now we talking Nie dosc ze diversity to jeszcze liga daje zajecie swoim emerytom - adekwatne do poziomu jaki prezentowali w czasach aktywnej gry! Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Halo , zróbcie miejsce dla mnie i @Koelner w pierwszym rzędzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Teraz, LAF napisał(a): Halo , zróbcie miejsce dla mnie i @Koelner w pierwszym rzędzie ! Na Chrisa Bosha odstąpię moje xD Edytowane 14 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu no to zaczynamy mecz rooooooookie!!! wyjsciowa 5 czy juz sie domyslacie ? jak chcecie mozna kropkowac na pozycji Centra z biednego Detroit: na pozycji silnego skrzydłowego z gorszej części Florydy (ahhh ile czekałam aby to napisać xD) przed Państwem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 minuty temu, profesora napisał(a): no to zaczynamy mecz rooooooookie!!! wyjsciowa 5 czy juz sie domyslacie ? jak chcecie mozna kropkowac na pozycji Centra z biednego Detroit: na pozycji silnego skrzydłowego z gorszej części Florydy (ahhh ile czekałam aby to napisać xD) przed Państwem: Edey podobno w sukience dziś gra, zgodnie z instrukcjami GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Jako niski skrzydłowy tutaj bez większego zaskoczenia prosto z Miami tfuuu przepraszam, chwilowo ze Spurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu O Panie, jak nawet mecz rookie będzie miał prezentacje to nominacja dla Trae wjedzie gdzieś o 20 Mam pomysł na taki obrazek jak John Wall i Stefek Curry przed Nim klęczą i oddają hołd lenny nowemu królowi PG Wschodu. Może @profesora wykorzystasz ten motyw Są też obawy, że jak już Panowie uklękną to już kolana nie pozwolą się podnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Rzucający obrońca wyboostowany przez rockets rozgrywający tutaj bez większego zaskoczenia wybrany z 1 numerem draftu możliwe, że przyszłość PG 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): O Panie, jak nawet mecz rookie będzie miał prezentacje to nominacja dla Trae wjedzie gdzieś o 20 Mam pomysł na taki obrazek jak John Wall i Stefek Curry przed Nim klęczą i oddają hołd lenny nowemu królowi PG Wschodu. Może @profesora wykorzystasz ten motyw Są też obawy, że jak już Panowie uklękną to już kolana nie pozwolą się podnieść z racji tego, że może to za długo trwać oraz forum mi krzykneło blokade na zdjęcia - rezerwowi zostaną przestawieni w jednym poście z wyściową 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): O Panie, jak nawet mecz rookie będzie miał prezentacje to nominacja dla Trae wjedzie gdzieś o 20 Mam pomysł na taki obrazek jak John Wall i Stefek Curry przed Nim klęczą i oddają hołd lenny nowemu królowi PG Wschodu. Może @profesora wykorzystasz ten motyw Są też obawy, że jak już Panowie uklękną to już kolana nie pozwolą się podnieść Jak Wall i Curry klekna przed Trae to będą wszyscy w końcu jednego wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu to teraz przedstawiam Wam sklad drugoroczniaków Wyjsciowa 5 Center i tutaj vic przegrał walke z dereckiem Silny skrzydłowy prosto z ekipy wiecznych tankerów Jako niski skrzydłowy - Hawks przyjaciele! Rzucający przyszła legenda florydy i całej simki! rozgrywającym drugoroczniaków zostaje ufff wyprzedził pompowanego przez rockets i ptb - Sassera a teraz zestawienie pełnego składu razem z rezerwowymi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Cam Whitmore - ten jeden spektakularny wystep jednak zrobil wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Cam Whitmore. Jeden mecz i trzy minuty na parkiecie z nominacją. Gratujemy! Teraz, eMeS napisał(a): Cam Whitmore - ten jeden spektakularny wystep jednak zrobil wrazenie Hahaha, to samo pomyśleliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu sam mecz nudniejszy niz prezentacja daleko było do dorywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Cam Spencer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Player of the Game zostaje C Dereck Lively II - Bucks Mąż mówi, że oczekiwane przez wszystkich punkciki potencjału zostały już podopisywane Edytowane 13 godzin temu przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu O Lively w koszulce Nets. Wojnar w spódnicy chyba jakieś insiderskie info wrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) jak młody śpi może uda mi się jeszcze troche powrzucac - edit obudził się wiec reszta bedzie troche wolniej ale dzisiaj do max 21 bedzie wszystko 29 minut temu, MarcusCamby napisał(a): O Lively w koszulce Nets. Wojnar w spódnicy chyba jakieś insiderskie info wrzuca. No walnelam się ją z tymi nets Edytowane 14 godzin temu przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Scoot Henderson to dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Ja chcę żeby od teraz wszystkie ASG tak wygladały choc oczywiscie uznanie dla Julka bo tez mu sie czasem chciało 36 minut temu, profesora napisał(a): No walnelam się ją z tymi nets niektorym niedogodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu brawo Amen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi