julekstep Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): NA KOLANA PRZED OBLICZEM PANA japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 11 minut temu, Cichy napisał(a): Powtorze po Tobie i Kubie. Prawo nie działa wstecz. szkoda ze zadziałało jak mi pick odebraliście a Cambyemu szanse na przejście 1 rundy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Brawo bracia Porter i Wenbamyama, razem 22 straty 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): raczej nadzień kontuzji Rondo w PO 34’ tuz przed finałem z Wizards. Klikniecie które zniszczyło grę. Tak jak zniszczenie SenGOATa przez @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 19 minut temu, kolader napisał(a): Brawo bracia Porter i Wenbamyama, razem 22 straty Tak jak zniszczenie SenGOATa przez @julekstep Julek. Palce które niszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 10 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): szkoda ze zadziałało jak mi pick odebraliście a Cambyemu szanse na przejście 1 rundy xd ale jakie prawo mialo wtedy nie dzialac wstecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz, Cichy napisał(a): ale jakie prawo mialo wtedy nie dzialac wstecz? PRAWO DŻUNGLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): PRAWO DŻUNGLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 30 minut temu, Cichy napisał(a): ale jakie prawo mialo wtedy nie dzialac wstecz? PRAWO VICEMISTRZA SIMBASKETU 34’ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) simka za ok 10 min jednak cos mi wypadlo Edytowane 9 godzin temu przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 12 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Julek. Palce które niszczą. Które palce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 8 minut temu, ignazz napisał(a): Które palce? O fuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 19 minut temu, Cichy napisał(a): simka za ok 10 min jednak cos mi wypadlo @profesora gdzieś chłop Ci sie szwenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 13 minut temu, Koelner napisał(a): @profesora gdzieś chłop Ci sie szwenda 24 minuty temu, profesora napisał(a): O fuu Nie przeszkadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 18 minut temu, Koelner napisał(a): @profesora gdzieś chłop Ci sie szwenda Nie wiem, to mnie w domu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu No dobra gramy za ok 10 min;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, Cichy napisał(a): No dobra gramy za ok 10 min;) w 45 minut? maratończyk , mnie wystarczy z 7 minut i to ze zdjęciem skarpet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Dzień 22 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 109 - Wizards 105 play-by-play Bulls 117 - Cavaliers 126 play-by-play Suns 139 - Warriors 146 play-by-play Grizzlies 138 - Trailblazers 131 play-by-play Kings 119 - Spurs 121 play-by-play Pacers 125 - Hornets 102 play-by-play Magic 104 - Knicks 99 play-by-play Sonics 108 - Jazz 122 play-by-play Celtics 143 - Pistons 134 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jordan Poole (Wolves) - 5 days @kahR Andre Drummond (Magic) - 8 days @julekstep DeAaron Fox (Sonics) - 8 days @Alonzo ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czesc druga trejdu PTB-Pistons bedzie po day23 Kolejne mecze wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 8 minut temu, Cichy napisał(a): Magic 104 - Knicks 99 play-by-play Ufff dobrze kliknąłeś bo już było blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Widzisz @Cichy po kupie zawsze lepiej sie klika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Keyonte 9 asyst w 8 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi