Krzemo Opublikowano Poniedziałek o 19:38 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:38 wowowiwa Walker Kassler 19-21-10 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Poniedziałek o 20:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:39 21 meczy w 22 dni, chyba simke srogo pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 07:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:40 simka za 10 min Dzień 4 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 75 - Pacers 82 play-by-play Trailblazers 120 - Timberwolves 130 play-by-play Spurs 104 - Grizzlies 96 play-by-play Lakers 120 - Kings 140 play-by-play Hornets 122 - Bucks 120 play-by-play Mavericks 83 - Jazz 106 play-by-play Sonics 116 - Suns 132 play-by-play Nuggets 115 - Pistons 121 play-by-play Warriors 117 - Magic 112 play-by-play Wizards 140 - Bulls 145 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Karl-Anthony Towns (Maverics) - 6 days @Roger ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 17:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:42 Kto robil terminarz? Mam w ciagu nastepnych 7 dni, 7 meczy wyjazdowych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 17:54 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:54 (edytowane) simka 10 min Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 95 - Bucks 91 play-by-play Pistons 95 - Mavericks 102 play-by-play Grizzlies 134 - Clippers 123 play-by-play Sonics 107 - Magic 103 play-by-play Lakers 81 - Jazz 104 play-by-play Nuggets 97 - Timberwolves 127 play-by-play Kings 144 - Suns 139 play-by-play Hawks 115 - Pacers 92 play-by-play 76ers 106 - Bulls 122 play-by-play Raptors 125 - Knicks 102 play-by-play Warriors 116 - Trailblazers 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Robert Williams III (Clippers) - 3 Bruno Fernando (Sonics) - 9 Jonas Valanciunas (Nuggets) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane Wtorek o 18:10 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 22:19 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:19 Co ile.meczow średnie updejtuja się zawodnikom? Na razie każdy ma że rozegrał 1 mecz na swojej podstronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Środa o 00:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 00:50 (edytowane) 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Co ile.meczow średnie updejtuja się zawodnikom? Na razie każdy ma że rozegrał 1 mecz na swojej podstronie. Raz na jakiś czas, w zależności ile czasu ma komisz - dłużej pliki się kopiują jak dochodzą zawodnicy Edytowane Środa o 00:50 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 07:14 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 07:14 simka 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 07:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:25 (edytowane) @julekstep Wczoraj perfekcyjnym Magic (z tego co piszesz nie masz ogórków) d.. sklepali czołowy ogor Schroder, bust Zion i kolejny przepłacony ogor Fernando;) Edytowane Środa o 07:29 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 07:31 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:31 5 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep Wczoraj perfekcyjnym Magic (z tego co piszesz nie masz ogórków) d.. sklepali czołowy ogor Schroder, bust Zion i kolejny przepłacony ogor Fernando;) Szreder to dalej topka pg, zion ma swoje momenty, a fernando to faktycznie ogór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 07:32 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 07:32 (edytowane) Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 101 - Hawks 98 play-by-play Grizzlies 89 - Jazz 124 play-by-play Mavericks 111 - Timberwolves 116 play-by-play Heat 100 - Wizards 104 play-by-play Pistons 135 - Lakers 95 play-by-play Suns 118 - Clippers 113 play-by-play Hornets 105 - Knicks 117 play-by-play Raptors 100 - Bucks 116 play-by-play Nuggets 136 - Trailblazers 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Davion Mitchell (Grizzles) - 2 Davion Mitchell (Grizzles) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 8 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep Wczoraj perfekcyjnym Magic (z tego co piszesz nie masz ogórków) d.. sklepali czołowy ogor Schroder, bust Zion i kolejny przepłacony ogor Fernando akurat do kontuzji Fernando prowadziłem nie moja wina że postanowił Cię wzmocnić i wziął się połamał no i nie tylko ja piszę że nie mam ogórków -> w rankingu Cambiego próżno szukać gracza Magic #kulturaorganizacji Edytowane Środa o 07:33 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 08:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:58 Godzinę temu, julekstep napisał(a): Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 101 - Hawks 98 play-by-play Grizzlies 89 - Jazz 124 play-by-play Mavericks 111 - Timberwolves 116 play-by-play Heat 100 - Wizards 104 play-by-play Pistons 135 - Lakers 95 play-by-play Suns 118 - Clippers 113 play-by-play Hornets 105 - Knicks 117 play-by-play Raptors 100 - Bucks 116 play-by-play Nuggets 136 - Trailblazers 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Davion Mitchell (Grizzles) - 2 Davion Mitchell (Grizzles) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu akurat do kontuzji Fernando prowadziłem nie moja wina że postanowił Cię wzmocnić i wziął się połamał no i nie tylko ja piszę że nie mam ogórków -> w rankingu Cambiego próżno szukać gracza Magic #kulturaorganizacji To coś jednak Tobie do ideologii nie pasuje jak takie ogóry Ciebie sklepaly A ja nie mam tego przelicznika przy ocenie graczy przez pryzmat finansów co Ty. Dla mnie Fernando jest ok centrem do S5 i na FA raczej spokojnie ktoś by mu dał MLE więc to Wasze pierf$#@nie można włożyć między bajki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 08:59 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 08:59 Teraz, Alonzo napisał(a): To coś jednak Tobie do ideologii nie pasuje jak takie ogóry Ciebie sklepaly A ja nie mam tego przelicznika przy ocenie graczy przez pryzmat finansów co Ty. Dla mnie Fernando jest ok centrem do S5 i na FA raczej spokojnie ktoś by mu dał MLE więc to Wasze pierf$#@nie można włożyć między bajki;) kurde wbił 50% wr i świruje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 09:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 09:46 45 minut temu, julekstep napisał(a): kurde wbił 50% wr i świruje! #kulturaorganizacji robi swoje. Dumni SuperSonics wracają w wielkim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Środa o 10:26 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:26 12 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Co ile.meczow średnie updejtuja się zawodnikom? Na razie każdy ma że rozegrał 1 mecz na swojej podstronie. Bane nie na sprzedaż jak coś, ale mogę Cię do fanklubu zapisać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 10:27 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:27 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Bane nie na sprzedaż jak coś, ale mogę Cię do fanklubu zapisać xd Tak o mi się kliknelo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Środa o 10:29 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:29 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Tak o mi się kliknelo xd Czy loyalty i greed było sprawdzane, i do kiedy kontrakt? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 10:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:30 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Czy loyalty i greed było sprawdzane, i do kiedy kontrakt? xd Nic nie sprawdzałem xD przypadek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Środa o 10:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:36 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nic nie sprawdzałem xD przypadek ! Kończąc. To @MarcusCamby stworzył tego potwora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Środa o 10:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:40 3 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Kończąc. To @MarcusCamby stworzył tego potwora! To raczej sprawka campów bardziej niż @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi