Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Przecież White i Hauser generalnie grają bardzo przyzwoicie. Zwłaszcza nie czaję prucia się do Derricka, którego wartość wychodzi poza statystyki i jest spokojnie drugim najważniejszym graczem Celtics. No i Queta > Vucevic, nie żebym był zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego niby Derrick ma statystyki zbliżone do tych z zeszłego roku, ale gra bardzo nierówno. ja lubię Derricka więc to nie jest zawodnik którego się czepiam dla zasady. Vucevic jest lepszy od Quety ale nie na tyle zeby został. lepiej grać tanim Quetą niż 9 razy drozszym Vucevicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2 godziny temu, ptak napisał(a): nadal uważam, że Queta to bardzo przeciętny center A masz na to jakiekolwiek argumenty w ogóle? Typ jest złotem dla Celtics w tym roku, mówią o tym wszyscy, pokazują to wszystkie statystyki, idealny low-usage roles na centrze, jeden z kandydatów do MIP. Nie wiem, naprawdę nie wiem jak Ty te oglądasz mecze, że masz takie wnioski. Queta jest elitarny w obronie (i co lepsze, potrafi bronić na switchach też), a w ataku dla partnerów grających z piłką jego combo stawiania topowych zasłon, poruszania się bez piłki, kończenia pod koszem, ofensywnej zbiórki i podejmowania dobrych decyzji (nawet podawać potrafi) jest idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Ja nie twierdzę, że nie jest złotem bo nikt na niego nie liczył i gra za jakieś drobne, ale koleś potrafi 2 razy dobijać spod kosza a i tak nie trafia. porusza się też jakoś sztywno. mi coś w nim nie pasuje. tyle, że ja może całkiem bez sensu patrzę na niego przez pryzmat mistrzowskich aspiracji. A z nim to raczej nie ma szans. On startował z poziomu zacieplacza krzeseł, był 4 centrem. A jego statystyki są podobne, tyle że teraz gra 2 razy więcej minut niż poprzednim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Polecam zakładkę pacyfic https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1-OgWAC8p3iUgOX-d5Hy4fiO4D-mDaiv2LoS1BUUNSfo/htmlview#gid=1501881404 A na poważnie nie można lekceważyć Jego tegorocznego rozwoju. To co się od niego wymaga dowozi. I to na zaskakująco dobrym poziomej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 18:08 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:08 W dniu 19.01.2026 o 19:08, LeweBiodroSmoka napisał(a): dobrze to wygląda, nawet jakby miał wrócić na początku marca żeby się otrzaskać, to jeszcze sporo czasu od teraz jak ja chyba doktor Lubicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano Piątek o 09:09 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:09 Z tego powodu zarwe nockę.jestem ciekaw jak to będzie wyglądać.bo to musiała być zgoda Tatuma i zgoda klubu po wielu przemyśleniach. Klubowi na wyniku w tym sezonie niespecjalnie zależy a zdrowy Tatum daje gwarancję na walkę o tytuł od następnego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 22:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano Sobota o 08:09 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:09 po pierwszej kwarcie doszedłem do wniosku, że długa droga przed Jasonem. później okazało sie, że może nie taka długa. wyglądało to obiecująco. żeby nie było za wesoło Vucevic złamał palec i wypada na miesiąc. nadal za nim nie przepadam ale widać, że Queta ma wiele frajdy z gry i korzysta z tego co dał mu los. przypomina mi trochę sytuację Pritcharda. Payton był 4 rozgrywającym i poprosił o transfer. Stevens dokonał wymian, oddał Smarta i Brogdona i nagle Pritchard zastał nr 2. Queta był nr 4 ale odeszli Porzingis, Horford i Kornet. dostał 2 razy więcej minut bo nie było wyjścia i wykorzystuje to na maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Sobota o 13:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:15 5 godzin temu, ptak napisał(a): żeby nie było za wesoło Vucevic złamał palec i wypada na miesiąc. Żaden problem, Garza spokojnie go zastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu W dniu 4.01.2026 o 21:22, ely3 napisał(a): Jak tak dalej pójdzie to Tatum wróci do zespołu nr 1 na Wschodzie Ta może nie wrócił do zespołu nr 1 ale to jak teraz gra Boston i jak na luzie pokonało Cavs to w tabeli nr 1 nie są ale w praktyce już tak.. Ale teraz mają przed sobą dwa mecze w potencjalnymi rywalami finałowymi... To są mecze musowe do obejrzenia. I to dla obu stron. Nie myślałem ,że Tatum po Achillesie będzie tak dobrze wyglądał a on nadal jest daleki od swojej optymlnej formy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 45 minut temu, ely3 napisał(a): Ta może nie wrócił do zespołu nr 1 ale to jak teraz gra Boston i jak na luzie pokonało Cavs to w tabeli nr 1 nie są ale w praktyce już tak.. Ale teraz mają przed sobą dwa mecze w potencjalnymi rywalami finałowymi... To są mecze musowe do obejrzenia. I to dla obu stron. Nie myślałem ,że Tatum po Achillesie będzie tak dobrze wyglądał a on nadal jest daleki od swojej optymlnej formy.. Znowu się podnieciłaś po jednym meczu, dajmy im czas, niech to sobie wszystko układają, ale nie ma co pi*****ić, że Boston to jakiś numer 1 wschodu, bo spokojnie mogą polecieć w PO z takimi Knicks, Cavs, czy nawet Pistons i nikt nie będzie zaskoczony. A i zdrowe Sixers (wiadomo 8% szans) albo Heat to potencjalni niewygodni rywale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu W dniu 6.03.2026 o 23:09, LeweBiodroSmoka napisał(a): Qrwa oczywiście kobe najszybciej wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dniu 6.03.2026 o 23:09, LeweBiodroSmoka napisał(a): cipka KD ostatni, zero zdziwienia, on już w bubble powinien grać normalnie ale był obsrany. W ogóle cała jego kariera po odejściu z GSW to jedno wielkie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi