ptak Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października (edytowane) temat założyłem bo nikt inny tego nie zrobi. sezon raczej bez emocji. Brad zszedł z podatku, nie ma presji na szybki powrót Jasona, młodzi mają się ogrywać, Simmons ma się pokazać, żeby go oddać za coś sensownego. jest też opcja ordynarnego* tanku co jak dla mnie nie jest pozbawione sensu. *w przypadku Celtics to będzie wynik na granicy play inn Edytowane 17 Października przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Godzinę temu, ptak napisał(a): temat założyłem bo nikt inny tego nie zrobi. To skoryguj chociaż nazwę i może jakaś ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Godzinę temu, ptak napisał(a): temat założyłem bo nikt inny tego nie zrobi. sezon raczej bez emocji. Brad zszedł z podatku Oj nie, ten bol sie jeszcze nie skonczyl bo powyzej o 12 baniek... takze na 100% klepna cos oszczednosciowego w trakcie sezonu... Godzinę temu, ptak napisał(a): Simmons ma się pokazać, żeby go oddać za coś sensownego Jak na przyklad w/w za tanszy wygasajacy kontrakt. Mnie tam interesuje co zrobia Jaylen i White bez Tatuma, ale to tak glownie pod katem fantasy ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 6 godzin temu, dannygd napisał(a): To skoryguj chociaż nazwę i może jakaś ankieta? Nie da rady poprawić tytułu a ankiety nie ma po co robić. Sezon do odhaczenia, emocji jak w przypadku Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Października Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października (edytowane) Jestem ciekaw kiedy zarząd dojdzie do wniosku, że Mazzulla to nieogar ktory w takim zespole jak Celtics to powinien co najwyżej ręczniki podawać a nie być trenerem. No chyba, że planują tank w oczekiwaniu na Tatuma. To wtedy grać młodymi na wyjazdach ale to i tak za silna drużyna. Mogą przez pomyłkę coś wygrać. Edytowane 23 Października przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 1/82 planu zrobił - nie widzę zbytnio powodów krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 5 godzin temu, ptak napisał(a): Jestem ciekaw kiedy zarząd dojdzie do wniosku, że Mazzulla to nieogar ktory w takim zespole jak Celtics to powinien co najwyżej ręczniki podawać a nie być trenerem. A co zrobil zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Października Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października Nic nie zrobił w tym problem. Koleś każe rzucać za 3 i albo wejdzie albo nie. Zawodników ma dobrych to jakoś się kręci. Ale jak ma zaproponować coś po za 3 to koleś nie ogarnia. 5 godzin temu, ignazz napisał(a): 1/82 planu zrobił - nie widzę zbytnio powodów krytyki. Za mocny skład na tankowanie. Na Wschodzie nawet bez Tatuma i z Mazzulla na ławce będą PO. A ja bym zaryzykował tank. Trenera bym zatrudnił w nowym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Zdaję sobie sprawę z mocy konferencji zachodniej przez co mogę też dosyć łatwo kalkulować szansę tanku Celtów. Po prostu sezon dla nich możliwe że nie ma az takiego znaczenia i pograją innymi. Może jakiegoś zmiennika wyhodują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Października Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października Tak w ogóle jest po kogo tankować? Jeżeli Celtics nie będą mieć centra do końca roku to gdzie wiadomo o co "grają" w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października 3 fantastycznych prospektów. Conajmniej 2 nazwiska wpisują się w BOS plus pomagają docelowo na OKC Nic tylko brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Czwartek o 12:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:34 z tych herbatnikow znikąd zdecydowanie najfajniejszy minnott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Dużej konkurencji nie ma. Ogólnie skład i trener na tank po filadelfijsku. Czasami mogą coś wygrać bo tam jest 2 konkretnych graczy i 2 takich sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi