Matrix Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 Udało się dzięki. Guns n’ Buckets to mój team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 Widzę, że dalej macie 9/10, jeśli jest taka opcja to chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 46 minut temu, .KB napisał(a): Widzę, że dalej macie 9/10, jeśli jest taka opcja to chętnie dołączę To dawaj, ktoś przespał temat, mówi się trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2025 10 godzin temu, Krzemo napisał(a): To dawaj, ktoś przespał temat, mówi się trudno. Ja przespałem draft. Wczoraj po pracy byłem padnięty, nastawiłem sobie budzik na 21, ale nie był skuteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Ile zespołów awansuje ? @piotreksuper gonię jak mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 24 minuty temu, antek napisał(a): Ile zespołów awansuje ? @piotreksuper gonię jak mogę daj wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 43 minuty temu, piotreksuper napisał(a): daj wygrać Rok temu w fbx1 nie dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 13 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Wrzućcie kolejność po ksywach, żeby na przyszłość było wiadomo co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Fajny wyszedł pościg, ale w końcówce Piotrek zaczął nadrabiać sloty i ja skończyłem sezon 2 dni wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 13.04.2026 o 19:21, Mar napisał(a): Wrzućcie kolejność po ksywach, żeby na przyszłość było wiadomo co i jak. Ponawiam prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia @Mar Wyniki FB#2 2025/2026 1 Superteam 35788.50 @piotreksuper 2 RogerPerejrosBrigade 35400.50 @antek 3 Guns n’ Buckets 33555.50 @Matrix 4 Krzemo's The Care Bears 32986.50 @Krzemo 5 Bydgoszcz Bulls 32691.5046.50 @El-Maniaque 6 .KB's Astounding Team 32488.00 @.KB 7 Krzysztof's Terrific Team 31147.50 @Krzywyząb ? 8 Rigel Team 30855.50 @Rigel 9 The Badgers FB 228804.50 @Bors25 ? 10 Marcel's Majestic Team 24288.00 @Marcel M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Panowie, dzięki za ten sezon. 3 miejsce to duży sukces patrząc na to, że ze swoim pierwszym wyborem wziąłem AD i ogólnie kontuzje mnie nie oszczędzały. Na szczęście aktywności na rynku FA pomogła wyciągnąć wynik. Gratuluję Piotrkowi i Antkowi i do zobaczenia w kolejnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi