Skocz do zawartości

[2048] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Sylvinho. napisał(a):

Dodatkowo są też przed Raptors oraz Knicks 😀

Umowmy sie, sa przed wszystkimi (au).

Taki Payne z lawki 2 sezony temu robiac mistrza robil 11 ppg w PO. Bona i Salaun jebneli takie campy, ze na pewno nie sa szrotem. Sexton ma niezly scoring i tez nie bedzie tragedii.

No, ale coz, sezon jak zwykle zweryfikuje.

Brakuje mi takich rankingów graczy z poszczególnych klas draftu. Ale uwzględniające bardziej statystyki czy mocno sukcesy, zamiast rankingi stricte oparte na excelu. Taki regularny przedsmak tego, co pod koniec karier głosujemy w HoF. Fajny obraz byśmy mieli, które picki, jak sobie radzą, jak mocne były poszczególne klasy draftu. Myślę, że już dla zawodników, którzy zaczynają drugie kontrakty w simce można się podjąć czegoś takiego i aktualizować potem, co parę sezonów. Taki trochę wyścig karier. 

@julekstep @MarcusCamby 

Edytowane przez Braveheart22

Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a):

Brakuje mi takich rankingów graczy z poszczególnych klas draftu. Ale uwzględniające bardziej statystyki czy mocno sukcesy, zamiast rankingi stricte oparte na excelu. Taki regularny przedsmak tego, co pod koniec karier głosujemy w HoF. Fajny obraz byśmy mieli, które picki, jak sobie radzą, jak mocne były poszczególne klasy draftu. Myślę, że już dla zawodników, którzy zaczynają drugie kontrakty w simce można się podjąć czegoś takiego i aktualizować potem, co parę sezonów. Taki trochę wyścig karier. 

@julekstep @MarcusCamby 

wyszłoby że Spurs i Hawks mają najwieksz to nosa do sleeperow!

3 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Kto z Hawks jest sleeperem?

musiałbym przejrzeć drafty, ale mnóstwo graczy wybranych przez Hawks czy wcześniej Blazers jest wciąż w lidze, w przeciwieństwie do kasztanów z Houston. 

Hawks mają problem z topowymi pickami raczej xd bo zarówno Siakam, Booker jak i Dejounte nie osiągnęli pełni potencjału :D ale dalsze wybory całkiem sie bronią, Sheppard i Jaylin Williams np. z aktualnego rosteru zostaną w lidze na wiele lat, historia Elfrida Paytonajest też dowodem na nieszablonowe wybory, ktore robią wieloletnia karierę!