Skocz do zawartości

[2048] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, julekstep napisał(a):

24. Sonics -> Wielka Przebudowa Na Lata Po Brooku. W stylu Sonics -> czyli awans w PRach z miejsca 27 na miejsce 24, bez perspektyw na przyszłość (Branham jest ok...ale jeśli to jest TEN prospekt na którym opiera się przyszłość ekipy to w niezłej dupie ta ekipa się musi znajdować). Masa średnich za to przepłaconych (Schroder....że ktoś go wziął z PTB...WOW!) grajków, którzy dodatkowo nijak nie fitują ze sobą (co szczególnie bawi w kontekście niechęci GMa do robienia trejdów uwzględniających core'owych graczy). Są ambicje, będzie rozczarowanie. W Seattle niby przebudowa a jednak bez zmian.

Dawaj Julek resztę Rankingu - chętnie obaczę te przewagi innych teamów z Zachodu nad moimi SuperSonics. Natomiast Spurs wyłamują sie szablonom rankingów simkowych, bo tam o składzie na playoffs można coś więcej powiedzieć dopiero po trade deadline p oDay 100 i ja ich tam zawsze gdzieś w czołówce stawki playoffowej umieszczam bez analizy składu (bo szkoda na to czasu - w momencie jak człek to pisze może być już wrzucany kolejny deal). 

Natomiast wracając do moich SuperSonics - tabula rasa - czekam na start sezonu i wtedy obaczę dopiero jak to działa, więc nie zawiedź mnie i zrób dziś wieczorem pierwszą simkę;) Chyba że @Krzemo lub @Cichy wklepią składy i taktyki przed Day 1 jak będziesz kończył Power Ranking. 

Teraz, Koelner napisał(a):

Sonics zazwyczaj są na granicy PO.

Właśnie tak mi mówi przeczucie;) @profesora tez potwierdziła. 

Wszystko rozbije sie tez o kontuzje, możliwe przetasowania składów itp. Seattle jak wiadomo - będzie walczyło do końca, zatem zakładam okolice 40W. U mnie całe s5 ma właściwie nowe role - nawet nie wiedziałem kogo jako pierwszą opcje w ofensywie ustawić - trochę dziwnie mi było stawiać na Schrodera, ale tak wychodzi mi przynajmniej na starcie. I chyba jedziemy jednak Very Fast - nie ma Brooka, nie ma dziadków, a o ofensywie stanowią głównie guardzi. 

29 minut temu, Alonzo napisał(a):

Dawaj Julek resztę Rankingu - chętnie obaczę te przewagi innych teamów z Zachodu nad moimi SuperSonics. Natomiast Spurs wyłamują sie szablonom rankingów simkowych, bo tam o składzie na playoffs można coś więcej powiedzieć dopiero po trade deadline p oDay 100 i ja ich tam zawsze gdzieś w czołówce stawki playoffowej umieszczam bez analizy składu (bo szkoda na to czasu - w momencie jak człek to pisze może być już wrzucany kolejny deal). 

Natomiast wracając do moich SuperSonics - tabula rasa - czekam na start sezonu i wtedy obaczę dopiero jak to działa, więc nie zawiedź mnie i zrób dziś wieczorem pierwszą simkę;) Chyba że @Krzemo lub @Cichy wklepią składy i taktyki przed Day 1 jak będziesz kończył Power Ranking. 

To się zgadza, że akurat jestem zbierania assetow na wymiany, ale 20. pozycja i tak jest niedorzeczna :)

22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Te PR też są podobnie robione ? xD

ten wygląda najbardziej profesjonalny 

20 minut temu, Pablo81 napisał(a):

To się zgadza, że akurat jestem zbierania assetow na wymiany, ale 20. pozycja i tak jest niedorzeczna :)

robi dobrą robotę, wie jak Cię uruchomić i dzięki temu simka żyje. spełnia swoją rolę atmosfericia, pajaca czy jak tam to sobie nazwiesz. aby było grzeczniej to ostatnio trenerzy, coache biznesu używają słowa -> KONFERANSJER , może niech tak zostanie 

10 minut temu, Koelner napisał(a):

ten wygląda najbardziej profesjonalny 

robi dobrą robotę, wie jak Cię uruchomić i dzięki temu simka żyje. spełnia swoją rolę atmosfericia, pajaca czy jak tam to sobie nazwiesz. aby było grzeczniej to ostatnio trenerzy, coache biznesu używają słowa -> KONFERANSJER , może niech tak zostanie 

O to, to - KONFERANSJER.