Skocz do zawartości

[2048] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, profesora napisał(a):

Od narodzin syna z tą spokojnością u mnie słabo 😂 @Cichy może potwierdzić, chociaż podejrzewam, że więcej osób co ma dzieci może potwierdzić, że my kobiety pierdolca dostajemy po narodzinach dzieci 😂

Ja mam wrażenie że wy od zawsze macie pierdolca...tylko po ślubie i przy dzieciach to się bardziej ujawnia

10 minut temu, profesora napisał(a):

Od narodzin syna z tą spokojnością u mnie słabo 😂 @Cichy może potwierdzić, chociaż podejrzewam, że więcej osób co ma dzieci może potwierdzić, że my kobiety pierdolca dostajemy po narodzinach dzieci 😂

Syn? @Cichy się przyłożył! Gratulację!

E tam, to mit i próba wynajdowania sobie wytłumaczenia :P 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

(...) rozumiem zagotować się w politycznym (...)

a ja właśnie nie rozumiem - polityczny to jest pierd#lenie o niczym. Przecież ponad połowa społeczeństwa nie rozumie tych dezinformacji w mediach, a 90% i tak nie ogarnia mechanizmów politycznych ale się mądrują powielając jak małpki te bzdury ze swojej tvnowskiej, republikowskiej czy tam innej kapliczki. A po paru dniach zapominają o tych tzw. istotnych tematach i pierd##la o kolejnych równie (nie)istotnych. :P 

Simka, BeGM, czy ogólnie koszykówka - to rozumiem. Ale na ch##j tracić czas na kłótnie o jakiejś jeban#j polityce, gdzie nas wala wszyscy po równo w dupala byleśmy ich tylko wybierali, a na końcu i tak rozłożą bezradnie ręce, albo po prostu się ewakuują jak będą mieli gdzie. 

53 minuty temu, profesora napisał(a):

Potwierdzam 🤣

Co tam PR zawodników, gdzie jak wiadomo promowani są gracze osób ich robiący. 

Poczekajcie aż @julekstep wjedzie z PR drużyn. Tam to dopiero będzie inba. Jedni pewnie słusznie będą domagać się zmiany oceny sytuacji a inni raczej nie ( coś czuję, że jeden GM będzie mocno nie pocieszony). 

5 minut temu, LAF napisał(a):

Co tam PR zawodników, gdzie jak wiadomo promowani są gracze osób ich robiący. 

I dlatego swoich graczy (Bismack, Ant/Payton) dalem nizej niz Camby? xD

No chyba ze masz watpliwosci co do Tatuma?

Edytowane przez julekstep

2 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Spokojnie, Soniks pewnie będą w pierwszym tierze tankerow 😉 więc pójdzie szybko 😅

Nie no bez przesady. Pierwszy, osobny tier tankerow raczej w calosci zajma Rockets

No moze Nets sie jeszcze zalapia!

Edytowane przez julekstep

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Spokojnie, Soniks pewnie będą w pierwszym tierze tankerow 😉 więc pójdzie szybko 😅

Akurat power ranking drużyn jest dla mnie bardziej miarodajny - bo daje dużo wyraźniejszy punkt odniesie do potencjału na sezon;)

A co do tego K to.. 🥱 bo jedno to nie wiedzieć jak się pisze poprawnie nazwę drużyny, a drugie robić to celowo :P 

27 minut temu, LAF napisał(a):

Poczekajcie aż @julekstep wjedzie z PR drużyn. Tam to dopiero będzie inba. Jedni pewnie słusznie będą domagać się zmiany oceny sytuacji a inni raczej nie ( coś czuję, że jeden GM będzie mocno nie pocieszony).

Tam zawsze za wysoko są magic 😂

4 godziny temu, profesora napisał(a):

pi****lec po pierwszym to nic w porownaniu do pierdolca po drugim, ze przetlumacze to tak jakbys po campach dostala +50 do pierdolca i -60 do spokojnej natury zycia w ognisku domowym.

pozdro @Cichy

A Ty @ignazz jak Cie lubie to przestan byc mentorem ;) bo po tych zdjeciach ktore wkleiles (dziekuje modowi ktore je usunal) powinienes dokonac samozbanowania na tydzien.

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Ja podzielam. Ale jak będę nisko, to nie będę już podzielał. Ciekawe, gdzie będą Magick?

top3 na luzie :D

Edytowane przez agresywnychomik