Skocz do zawartości

[2048] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

skąd taki duży skok Bama? na czacie pisałeś że się wjebalem w jego kontrakt? 

Miał dobre campy. Konkurencja albo się mocno zestarzała (Oden, Whiteside) albo skończyła karierę (Howard) albo zaliczyła najgorsze campy ever (Mitchell Robinson - Julek k****, zabiję Cię!)

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Miał dobre campy. Konkurencja albo się mocno zestarzała (Oden, Whiteside) albo skończyła karierę (Howard) albo zaliczyła najgorsze campy ever (Mitchell Robinson - Julek k****, zabiję Cię!)

super! 

Czy Jaylin Williams też był na shortliscie? 

W dniu 14.10.2025 o 16:43, MarcusCamby napisał(a):

10. Zach Lavine (-1) - W momencie jak Lavine dostawał koło 20 baniek za sezon to jeszcze poziom hejtu mógł się wydawać uzasadniony. Ludzie często patrzą na kontrakt i idące w jego parze oczekiwania sportowe. Ale fakt, że Lavine siedział na bezrybnym FA i nie dostawał żadnych propozycji jest dla mnie niezrozumiały. 8mln na sezon to promocyjny kontrakt, nawet mimo tego że campy były słabe i spadki nastąpiły w ataku i jeszcze większe w obronie. Zach podobnie jak przed rokiem będzie trzecią opcją w obozie Hornets, ale teraz rolę drugiego scorera będzie pełnił Bradley Beal. Mimo wszystko zaufanie do Lavine objawia się tym, że Beal będzie zmuszony przejść wyżej w rotacji na pozycje skrzydłowego, by ulubieniec GMa wciąż mógł cieszyć swoją grą fanów Szerszeni

Nikt nie dawał mu kasy na fa bo to kasztan xD śmieszy natomiast jak boli Cię kontrakt Jokica 🥹 topowy gracz w rankingu julka 🙃

20 minut temu, profesora napisał(a):

Nikt nie dawał mu kasy na fa bo to kasztan xD śmieszy natomiast jak boli Cię kontrakt Jokica 🥹 topowy gracz w rankingu julka 🙃

Mnie nie boli, tylko Ciebie. Bo od dwóch sezonów Nim nieudolnie handlujesz. 

Jokic w rankingu Julka szósty, a u mnie siódmy. Straszna różnica :)

Wrzuć już kobieto na luz, bo większej frustratki nie widziałem 

9 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Jokic jest za 21-26 baniek a role player ( Giannis case ) . Magia nazwiska i Excel blokuje rozsądek ale nie tylko właścicielom tych zawodników ale i pozostałym gm-om. A Lavine to żaden top10 chociaż za 8 mln to jest ok

Edytowane przez Koelner

25 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Handluje wszystkimi ;) nawet po super campach, Spencer już sprzedany a jakoś kontrakt nieduży 😅

25 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

I proszę bez personalnych wycieczek 😂 frustatem, którego boli każda krytyka to jest @MarcusCamby 😂

Edytowane przez profesora

50 minut temu, Koelner napisał(a):

A Lavine to żaden top10

no tam musiała pójść ostra gimnastyka z wagami żeby go wcisnąć :) 

średni scorer, średni obrońca, średni atleta (z jednej strony wybitny jumping, z drugiej tragiczna siła), słabiutki zbierający

poziom średniego startera -> okolice 20tego miejsca to jest max

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Przecież Ty dobrze wiesz, że wagi powstały zanim Lavine trafił do Hornets ;)

Jeden woli jak mu nogi śmierdzą (Smart, Ntilikina, Kris Dunn) a drugi jak mu skrzypce grają (Lavine) :)

żadnego z wymienionych nie ma w moim rankingu :) 

ale fakt -> wolę Ntilikinę niż Lavine'a jako SG starter

Edytowane przez julekstep

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Jokic w rankingu Julka szósty, a u mnie siódmy. Straszna różnica :)

nie wiem czy @profesora nie jest jedną z najspokojniejszych userów na forum i taki tekst jest chyba gorszy od tego ćwoka Ignazza który sobie żarty słowne robił... cos rapparem zaleciało 

no i rzeczywiście ciężko znosisz krytykę a bawienie się w rankingi i walka że moje jedyne dobre i prawilne w takim detalu to parodia że walczysz o to. rozumiem zagotować się w politycznym, rozumiem aby walczyć światopoglądowo gdy masz swoją etykę ale w zabawie internetowej gdzie sam dobrowolnie robisz sobie ranking na podstawie jednego excele? litości

umierać za tabelkę dwucyfrowych liczb?

w miejscu gdzie konwencja jest lużna i dopuszcza grube docinki personalne a tu nawet tego nie dostałeś? nie pajacuj

5 minut temu, ignazz napisał(a):

nie wiem czy @profesora nie jest jedną z najspokojniejszych userów na forum

Od narodzin syna z tą spokojnością u mnie słabo 😂 @Cichy może potwierdzić, chociaż podejrzewam, że więcej osób co ma dzieci może potwierdzić, że my kobiety pierdolca dostajemy po narodzinach dzieci 😂

2 minuty temu, profesora napisał(a):

Od narodzin syna z tą spokojnością u mnie słabo 😂 @Cichy może potwierdzić, chociaż podejrzewam, że więcej osób co ma dzieci może potwierdzić, że my kobiety pierdolca dostajemy po narodzinach dzieci 😂

na forum tego nie widać a co się dzieje pomiędzy Wami w małżeństwie to tylko Wasza i moja wyłączna sprawa... innym nic do tego