Reikai Opublikowano Środa o 13:31 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:31 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no dobrze, ale dlaczego sadzisz, ze nikt nie zauwazy, ze Twoi najlepsi obrońcy grają średnio nniej niż 20 min na mecz? Najlepsi sa: Rollins 31 Oubre 36 Laravia 29 Okogie 22 TSJ czy Bona sa gorszymi obroncami niz ta 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Środa o 13:34 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:34 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Najlepsi sa: Oubre 36 Laravia 29 jak to sa bdb obroncy to nie masz graczy ktorzy tworza dobra obrone jako calosc. serio do piachu i nie powinienes wgl sie wychylac z tym tematem tylko milczec dla wlasngo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Środa o 13:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:36 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): jak to sa bdb obroncy to Porozmawiajmy o obronie Marka Williamsa moze a moze po prostu wzrok szwankuje ostatnio mordzia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Środa o 13:37 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:37 (edytowane) idizesz w kierunku w ktorym z tego, ze towns broni dobrze w post 1 na 1, mozna robic git obrone Edytowane Środa o 13:37 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 13:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:40 6 minut temu, Reikai napisał(a): Najlepsi sa: Rollins 31 Oubre 36 Laravia 29 Okogie 22 TSJ czy Bona sa gorszymi obroncami niz ta 4. chodziło mi o Bone i Okogie, nie wiem jak można nazwać Oubre dobrym obrońcą, serio o LaRavi ciężko mi mówić, ale coś też bardzo wątpię, on zresztą też dostanie srogo po minutach lada chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Środa o 13:43 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:43 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): chodziło mi o Bone i Okogie, nie wiem jak można nazwać Oubre dobrym obrońcą, serio o LaRavi ciężko mi mówić, ale coś też bardzo wątpię, on zresztą też dostanie srogo po minutach lada chwila Normalnie, przeciez to jeden z glownych powodow czemu on jest starterem w nba. Przeciez nie bball iq czy rzut. W ostatnich PO jakich gral swietnie bronil, zeszly sezon swietny depm, w tym tez duza liczba stocks, eye test sie zgadza. Nie widze tu kontrowersji. Oubre to dobry obronca, ze swietnym atletyzmem I ciagiem na kosz, ze slabym rzutem I iq. Juz tak pierdolicie z tymi obroncami w nba, zaraz bedzie ze 4 typow w nba broni, a reszta nie. 12 minut temu, człowiek...morza napisał(a): jak to sa bdb obroncy to nie masz graczy ktorzy tworza dobra obrone jako calosc. serio do piachu i nie powinienes wgl sie wychylac z tym tematem tylko milczec dla wlasngo dobra Ziom, po Twojej ocenie D Marka powinienes miec zakaz wypowiadania sie o obronie. Idz tam lepiej powklejaj co mowi kolega zespolu o obronie Lamelo, a nie sie wypowiadasz o grajkach, ktorych nie ogladasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 14:09 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:09 14 minut temu, Reikai napisał(a): ostatnich PO jakich gral swietnie bronil, zeszly sezon swietny depm, w tym tez duza liczba stocks, eye test sie zgadza. nie wiem jak w zeszłym sezonie, ale w tym jest na minusie w DEPM i OEPM, LaRavia podobnie, to mówisz, że eye test się zgadza? 21 minut temu, Reikai napisał(a): Juz tak pierdolicie z tymi obroncami w nba, zaraz bedzie ze 4 typow w nba broni, a reszta nie większość coś tam broni, ale tu padło określenie o bardzo dobrych czy coś, a takich to jest już garstka, na przykład taki Draymond od dwóch tygodni jest dymany przez niemal każdego, nie jest łatwo utrzymać się tutaj w równej dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Środa o 14:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:12 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wiem jak w zeszłym sezonie, ale w tym jest na minusie w DEPM i OEPM, LaRavia podobnie, to mówisz, że eye test się zgadza? większość coś tam broni, ale tu padło określenie o bardzo dobrych czy coś, a takich to jest już garstka, na przykład taki Draymond od dwóch tygodni jest dymany przez niemal każdego, nie jest łatwo utrzymać się tutaj w równej dyspozycji Dobra, z bdb przesadzilem, choc Rollins i Okogie mysle ze mozna ich tak okreslic. Ja nie robie z tej ekipy kozakow w D, bo dopoki Sabonis nie wroci do poziomu D z ostatnich 2-3 lat, to Heat beda mieli problemy w D, choc maskowane na pewno Rollinsem Georgem jak wroci I Oubre. Ja tylko nie zgadzam sie ze 130 pkt na mecz straconymi, czy bottom 5 w d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 14:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:14 Sprytna wrzutka o Dray Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 19:05 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:05 (edytowane) 5 godzin temu, ignazz napisał(a): Sprytna wrzutka o Dray Green Zwłaszcza, że oni tam wszyscy w Warriors mają Drtg na porównywalnym poziomie w okolicach 114, natomiast w on/offach Dray jest najlepsze po Postie +17,2 a ogólnie z nim na boisku są również najlepsze po Postie +8,2. Tam aktualnie - Curry, Kuminga, Hield, czy Horford są tragiczni (solidnie minusowi), ale po co o nich, jak można się do Draya z jakiegoś powodu przyczepić;) Edytowane Środa o 19:16 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 19:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:30 (edytowane) ja się opierałem na kluczowych akcjach w ostatnim czasie w przegranych dość frajersko spotkaniach a bilans GSW jest jaki jest faktycznie w cyfrach wygląda to bardzo dobrze, także spokojnie nic się Alonzo nie bój, przynajmniej nie o bilans na ten czas bój się Boga jakie Ty posty lajkujesz, mam nadzieje, że było Ci miło po kolejnym meczu Nuggets-Heat Edytowane Środa o 19:32 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 20:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:41 (edytowane) Właśnie Warriors nie daję rady oglądać za bardzo (widziałem coś z początku sezonu), bo priorytet mają Heat, Cavs i Knicks. Warriors fatalni byli ostatnio właśnie z Nuggets i dziś z Thunder i pewnie te mecze miałeś na myśli.;) Porażką Heat z Nuggets się nie przejmuję, bo start sezonu mają lepszy niż przypuszczałem - nawiasem mówiąc Nuggets też widziałem tylko ten mecz i Gordona 50pkt. ale Jok i Gordon mają chemię - bajka. W Heat jaram się (poza samą ich grą i nową taktyką) Jaquezem, który jest niewiarygodny - wczesny kandydat do 6th mana. Cieszy też gra Dru Smitha - choć pewnie mało widoczna dla postronnego kibica, to taki trochę lepszy ofensywnie Haywood Highsmith ale na pozycji guarda. A odnośnie lajkowania - pewnie coś w temacie Knicks - bo mało które tematy daję radę czasowo przeglądać;) Edytowane Środa o 20:55 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Sobota o 08:10 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:10 W dniu 12.11.2025 o 12:02, RonnieArtestics napisał(a): curry i durant też póki co bez szału, Musiał mi ktoś ich po tym przeciętnym początku odblokować, także dzięki za Kurę zwłaszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 08:30 Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:30 Kura kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 05:59 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 05:59 (edytowane) chyba aż się tak z tym Greenem nie pomyliłem czy anulujemy w tym roku @Alonzo? Edytowane Niedziela o 06:11 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 06:46 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:46 Ok stats poglądowy Jednak z tego co widzę, istotne znaczenie ma w nim ofensywa indywidualna i drużynowa. Nieprzypadkowo w okolicach Draya (i wyżej i niżej) jest kilku uznanych defensorów (chyba, że oni też zjechali). Natomiast cieszy to, że w top50 jest 5 moich graczy - zamiast Draya jest Jaquez Jr na #33 i reszta mojego s5. Fajnie, że zaawansowane statsy lubią też Dru Smitha, który jest na #89 miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 06:58 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:58 Fajny materiał poglądowy. Troche nieufnie podchodzę do #63 pozycji Keldona Johnsona ( ponad Murphy III Beed Kesslerem czy Turnerem czy i chociażby zaskakująco wysoko pozycja Achiuvy ponad Bane Fox czy Camara ale się wymienię jakby ktoś chciał. nie zmienia to faktu że można popatrzeć i pomyśleć. Ale pewne rzeczy się nie zmieniają. Przepaść Joka nad innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Niedziela o 09:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:12 Jak się wkleja, by było widać wpis z twittera na forum? @LeweBiodroSmoka 13. James Harden (16.0) 35. Kawhi Leonard (43.2) 111. Ivica Zubac (108.7) 127. Derrick Jones Jr. (120.7) 225. Bogdan Bogdanović (210.2) 240. John Collins (228.0) 243. Chris Paul (229.3) 264. Kris Dunn (247.2) 274. Brook Lopez (261.0) 281. Nicolas Batum (265.3) 301. Bradley Beal (294.7) James GOAT Harden i wkłady do koszulek. Tak wyglądają obecnie Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Niedziela o 09:16 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:16 Ajay 27? Wiedzialem, ze gra swietny sezon, ale cyferki go bardzo lubia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 11:09 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:09 (edytowane) 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Jak się wkleja, by było widać wpis z twittera na forum skopiowany link wklejasz w pasek przeglądarki lub notatnik i zmieniasz "x" na "twitter" to wklejasz w post, nie edytuj w poście bo nie zadziała ranking masz kilka postów wyżej Mordzia Edytowane Niedziela o 11:11 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi