wiLQ Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III North w sezonie 2025/26 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: theANSWER MKA Buu jordan20 Racza 123 tweetas [komisz] Mazi_24 otfi nizina ozzy110 Bors25 Siner nbafantasyalert W sumie na ten moment 14 GMow z czego w tym sezonie Top5 awansuje do ligi II. Spadkow nie bedzie, ale prosba o gre do konca by nie psuc zabawy pozostalym, zas olanie gry może zablokowac awans [a co roku zwalnia sie kilka wolnych miejsc wyzej!]. Byc moze dolaczy jeszcze paru GMow jesli sie zapisza jacys do rozgrywek. Komisarzem ligi jest @tweetas jako najbardziej doswiadczony GM ktory zgodzil sie pelnic ta funkcje Planowany termin draftu - Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/164743 Edytowane 8 Października przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam wszystkich. Moja drużyna to BRAK ODPOWIEDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Cześć! Moja drużyna to "The Badgers North". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Moja ekipa to lewa strona, nick na yahoo "pdxpl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) dzień dobry, jestem! głosujcie plis na termin draftu wysłany przez wiLQ Obecny skład ligi: theANSWER - BRAK ODPOWIEDZI MKA - MKAllstars Buu - Niepełnosprytni jordan20 - jordan20(j.sprawka) Racza - Team B 123 - PHX tweetas [komisz] - Blockbuster Mazi_24 - Boston Celtics otfi - Otfando Magic nizina - lewa strona ozzy110 - Piernikowe Ludki Bors25 - The Badgers North Siner - Sinners nbafantasyalert - Miami Świt Edytowane Niedziela o 16:42 przez tweetas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Moja drużyna to PHX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) 11 ekip zapisanych do ligi, ankietę w sprawie daty draftu wypełniło 7 graczy. Tu nie ma na co czekać, tu trzeba głosować Edytowane 1 Października przez nizina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Dołączone do ligi i ankieta wypełniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października na chwilę obecną wygrywający termin to 13. października - ci którzy jeszcze nie głosowali prośba odniesienie się do tej propozycji terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nbafantasyalert Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Ruszamy z draftem standardowo o 21:00 tak jak w ankiecie jest napisane? Bo w lidze jest ustawiona 22, to dla mnie za późno, bo praca, dzieci itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października dla mnie godzina od 21 wzwyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Też uważam że 22 to trochę za późno. Optymalnie 21, ewentualnie z drobną korektą do 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Nie dam rady wcześniej - więc może 21:30 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano Sobota o 13:03 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:03 Poprawiłem nazwę teamu na "Piernikowe Ludki". Później niż 21.30 będzie za późno, szczególnie, że to poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 13:59 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:59 55 minut temu, ozzy110 napisał(a): Poprawiłem nazwę teamu na "Piernikowe Ludki". Później niż 21.30 będzie za późno, szczególnie, że to poniedziałek. ...a aukcja 14osobowa potrwa na pewno ponad 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano Niedziela o 09:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:42 Czyli startujemy jutro 21:30 tak @tweetas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano Niedziela o 16:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:40 tak, startujemy o 21:30. Gdyby ktoś miał się spóźnić, piszcie tutaj lub na czacie ligowymi Czy chcemy skrócić czas na nominowanie graczy do 15 sekund? Obecnie jest 30 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nbafantasyalert Opublikowano Niedziela o 17:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:32 43 minuty temu, tweetas napisał(a): tak, startujemy o 21:30. Gdyby ktoś miał się spóźnić, piszcie tutaj lub na czacie ligowymi Czy chcemy skrócić czas na nominowanie graczy do 15 sekund? Obecnie jest 30 sekund Zdecydowanie tak. W piątek miałem draft w 12 osobowej lidze i trwał 2 godziny mimo, że czas nominacji 15 sekund, a licytowania 10 sekund. Bez minimalnych ustawień może nam zejść nawet 3 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano Niedziela o 17:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:37 akurat 20 sekund na bidowanie często się przydaje. czas na nominacje skracam w takim razie do 15 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nbafantasyalert Opublikowano Poniedziałek o 06:29 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:29 Nie dam rady dzisiaj tak późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi