LAF Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października 20:30 była by okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października To pytanie - czy w takim razie 19 października na 20:30 będzie do zaakceptowania? Dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października 8 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Ludzie mają obowiązki w dni robocze, ci z dziećmi - jak ja - muszą zacząć dzień jeszcze wcześniej, więc 22ga dla mnie odpada. Im częściej tym lepiej. Ja właśnie przez dzieci wolę draft 21.00 lub później - bo trzeba je najpierw położyć spać. Na 20.30 zwyczajnie nie wiem czy się wyrobię w niedzielę, na 21.00 myślę, że mogę się zadeklarować, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Ja nawet proponuję 21.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Moja propozycja jest taka, żeby spróbować zagłosować na godzinę rozpoczęcia draftu zostawiając już datę 19 października. Rozumiem, że to nie jest optymalne rozwiązanie, ale to jest jeden wieczór. Głosowanie zamykam w czwartek o godzinie 20:00 i ustawiam termin z największą liczbą głosów https://tryscheduly.io/event/7yaj85nfz1j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Dla mnie data jest ok, godzina bez większej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października User: JBL/drużyna:okoliczny element pragnie poinformować, że zagłosował w nowym linku, nie może się dalej zarejestrować bo e-mail nie przychodzi i że mu pasuje ta ndz i sie dostosuje. Uważa, że faktycznie dobrze by było do 21 zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października To o której jutro jest ten draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 7 godzin temu, LAF napisał(a): To o której jutro jest ten draft? Pisał wcześniej, że ustawi godzinę z największą ilością głosów w ankiecie. Więc wypada (chyba, że źle sprawdziłem) 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 8 godzin temu, jacobsman13 napisał(a): Pisał wcześniej, że ustawi godzinę z największą ilością głosów w ankiecie. Więc wypada (chyba, że źle sprawdziłem) 20:30 No albo 21 bo ma być do 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października O 21:00 zgodnie z głosowaniem Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Czemu w ustawieniach ligi jest snake a nie aukcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października (edytowane) Zaraz sprawdzę, bo takie ustawienia zostawił zakładający ligę wiLQ Dzięki za zwrócenie uwagi ! Zostaje jeszcze w ustawieniach 30 sek na nominacje i 20 sek na przebijanie. Może skrócić nominację do 20 sek, a przebijanie do 15, uwolni nas to od przydługich przestojów i zmniejszy efekt przebijania w ostatnich sekundach. Edytowane 19 Października przez jakubo1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 3 godziny temu, mac napisał(a): Czemu w ustawieniach ligi jest snake a nie aukcja ? 2 godziny temu, jakubo1313 napisał(a): Zaraz sprawdzę, bo takie ustawienia zostawił zakładający ligę wiLQ Kopiowalem ustawienia z innej ligi ["I"], wiec najwyrazniej Yahoo przy takiej opcji pomija typ draftu? Albo moze przy zmianie terminu cos przeskoczylo? Tak czy inaczej dzieki za wylapanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 28 minut temu, wiLQ napisał(a): Kopiowalem ustawienia z innej ligi ["I"], wiec najwyrazniej Yahoo przy takiej opcji pomija typ draftu? Albo moze przy zmianie terminu cos przeskoczylo? Tak czy inaczej dzieki za wylapanie. Generalnie, to przy sprawdzaniu ustawień powinienem to wyłapać ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 6 godzin temu, jakubo1313 napisał(a): Zostaje jeszcze w ustawieniach 30 sek na nominacje i 20 sek na przebijanie. Może skrócić nominację do 20 sek, a przebijanie do 15, uwolni nas to od przydługich przestojów i zmniejszy efekt przebijania w ostatnich sekundach. Trzy "like", trochę za mało by zmieniać czasy w ostatniej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Jakby ktoś szukał Centra za Winga, to można śmiało pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Ja chętnie przygarnę PG, nie musi asystować byle miał znaczek PG:) Jak wrażenia po drafcie. Ja nie bardzo wiedziałem jakich cen się spodziewać, bo żadnego reaserchu wcześniej nie robiłem i słabo wyszło. Chciałem kogoś z topki, a potem resztę do niego dobrać - pierwsza część poszła nieźle, bo SGA za rozsądne (moim zdaniem) pieniądze, ale dalej już słabo - kilka razy za wcześnie odpuściłem fajnych graczy, kilka razy mnie wyrzuciło , a potem przepłacałem gorszych od nich:) Do końca nie dotrwałem, na ktoś tabelkę jak to widzi Yahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 58 minut temu, Regis napisał(a): Ja chętnie przygarnę PG, nie musi asystować byle miał znaczek PG:) Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Godzinę temu, Regis napisał(a): Jak wrażenia po drafcie. Ja nie bardzo wiedziałem jakich cen się spodziewać, bo żadnego reaserchu wcześniej nie robiłem i słabo wyszło. Chciałem kogoś z topki, a potem resztę do niego dobrać - pierwsza część poszła nieźle, bo SGA za rozsądne (moim zdaniem) pieniądze, ale dalej już słabo - kilka razy za wcześnie odpuściłem fajnych graczy, kilka razy mnie wyrzuciło , a potem przepłacałem gorszych od nich:) Do końca nie dotrwałem, na ktoś tabelkę jak to widzi Yahoo? Przy 14 - 15 graczach w lidze i kasie do wydania na poziomie 200, zawsze są niespodzianki i rzeźbienie na koniec. O jaką tabelkę Ci chodzi? Listę zawodników - przebieg draftu? (to jest w zakładce https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/164744/draftresults. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi