24kobe8 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października ja np byłbym za wężykiem na forum od stanu ze screenów eviego wg kolejności z draftu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 10 minut temu, 24kobe8 napisał(a): ja np byłbym za wężykiem na forum od stanu ze screenów eviego wg kolejności z draftu i tyle Tylko w tym wypadku osoby którym została jakaś kasa będą pokrzywdzeni względem tych co zostali im zawodnicy po 1$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Jeśli bedzie taka mozliwość to dokończmy draft na yahooo. Myśle, że 30-40 min każdy z nas późnym wieczorem wyskrobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października (edytowane) Na Yahoo wysłałem link do nowej ligi - nie wiem, czy będzie oficjalna - zależy od tego, czy Yahoo przywróci możliwość zrobienia coś z tamtą. Ale dołączajcie w trybie pilnym. Draft zrobimy na yahoo, tak będzie najuczciwiej. Co do terminu, to dogadamy się myśle wspólnymi chęciami. Tak jak pisałem, to może być nawet 22-23 i dalej, to jest pół godziny z prysznicem i voila. Edytowane 16 Października przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfl Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 12 minut temu, Kuba Team napisał(a): Tylko w tym wypadku osoby którym została jakaś kasa będą pokrzywdzeni względem tych co zostali im zawodnicy po 1$. Dokladnie, ja celowo kilku graczy odpuscilem zeby miec jeszcze jakikolwiek budzet na uzupelnienie skladu na koncu, a nie branie byle kogo po 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Jeszcze tu napiszę, bo na PW połączyło posty - prośba o podobnych/takich samych nazwach drużyn jak tam, będzie łatwiej identyfikować przy spisywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Ja to Holy Grail! @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi