wiLQ Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II East w sezonie 2025/26 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Chicken2 - Chicken Team Mason - Menele Nowa Huta ArtZ - Solid as Rock bulek [komisz] - Sopockie Trefliki evitacre - Evitacre's Excellent J_Krecidlo - Huncwoty kfl - Kfl szogo - Pogromcy Donkow Turbokasztan Kuba Team [transfer za RonnieArtestics] rk18tw 24kobe8 - Bob The Builder killer7 t3jlor - Cerveza Team thompkins - The Hunters W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizsze 5 miejsc spada na poziom III. Komisarzem ligi jest @bulek ponownie zgodzil sie pelnic ta zaszczytna funkcje Termin draftu - Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com//nba/78880 Edytowane 3 Października przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września @bulek ja do draftu się dostosuję raczej a i zgłaszam się jako chętny do przeniesienia się do ligi obok gdyby ktoś tam nie mógł draftowac w wybranym przez nich dniu, bo chciałem być w jednej lidze z mac. takze ja dołączę na yahoo na końcu jak coś, a do draftu się po prostu dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Ok, ale odpisz na PW na moją prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) @RonnieArtestics ja się mogę z Tobą zamienić bo tez chciałem się zmierzyć z kumplem @rk18tw jak coś @bulek Edytowane 29 Września przez Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Dla mnie spoko. Wyśle Tobie link. Edytowane 29 Września przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września @bulek przypominam się o linku do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) 11 minut temu, Kuba Team napisał(a): @bulek przypominam się o linku do ligi Dzięki za przypomnienie - już wysyłam. Edit. Dodałem Ciebie do szerszej grupy, powinieneś widzieć. Edytowane 30 Września przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) Ankieta: https://framadate.org/lT1NOsuNUAAL4AOfymWDugz2/admin Możecie wypełniać, im prędzej wypełnicie, tym szybciej się ustali datę draftu. Edytowane 30 Września przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Witam wszystkich GMów. Głos odnośnie terminu oddany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października (edytowane) Prosba do @turbokasztan i @killer7 o dolaczenie na Yahoo [link w wiadomosci prywatnej od bulka na skrzynce] A @rk18tw to jak domniemam Ryszard? Edytowane 3 Października przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 8 godzin temu, wiLQ napisał(a): Prosba do @turbokasztan i @killer7 o dolaczenie na Yahoo [link w wiadomosci prywatnej od bulka na skrzynce] A @rk18tw to jak domniemam Ryszard? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Oficjalny termin draftu Roto East: 15.10, 21.00. Proszę o punktualne przybycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października siema głupie pytanie -> padł Wam też draft? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października jaka szansa, że zachowa wybory?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Oby bo na powtorkę nie mam już terminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października pewnie trzeba będzie ręcznie wklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października jakieś pomysły co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października a już miał wjeżdżać creme de la creme za 1-2$$ a tu taka sytuancja trza iść spać chyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi