Skocz do zawartości

Drużyny do przejęcia i chętni do ich prowadzenia

elwariato

Rekomendowane odpowiedzi

A co do Sixers, to ile czasu sie nie logowal? Bo z tego co pamietam to on mial zawsze takie przerwy i znikanie, a potem pojawianie sie (chyba ze cos odpukac teraz stalo sie). Jak zdobywal mistrzostwa z Szakiem to pol sezonu go nie bywalo.....

Edytowane przez Ice23

39 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Dajcie nowym wejść do gry teraz, pod kontrolą mentorów. Ostatnie minuty FA jest jednym z fajniejszych elementów rozgrywki i nowi GMowie mogą się wciągnąć, bo po FA raczej nuda.

Ja nienawidzę FA 😜 więc nie polecam zaczynać na fa 

37 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Dajcie nowym wejść do gry teraz, pod kontrolą mentorów. Ostatnie minuty FA jest jednym z fajniejszych elementów rozgrywki i nowi GMowie mogą się wciągnąć, bo po FA raczej nuda.

@Cichy i tak biduje w imieniu PIstons, więc kwestia faktycznego przejęcia teamu to formalność

@ernie9005 jbc to chciałbyś TERAZ przejąć team? 76ers -> historycznie najbardziej utytułowana drużyna, obecnie w mocno średniej sytuacji (zajebane salary, brak picków w kolejnych dwóch latach, chociaż ten 2050 jest top8 protected), ale przez to dość ciekawa

ze względu na salary  i tak ruchy na FA masz mocno ograniczone (a na trejdy na początku trzeba uważać, bo się sępy rzucą :) )

2 minuty temu, profesora napisał(a):

Ja nienawidzę FA 😜 więc nie polecam zaczynać na fa 

No spoko :) Tylko potem dziwnie cały sezon prowadzić zespół, w budowie którego miało się zerowy udział.

Teraz, julekstep napisał(a):

@Cichy i tak biduje w imieniu PIstons, więc kwestia faktycznego przejęcia teamu to formalność

@ernie9005 jbc to chciałbyś TERAZ przejąć team? 76ers -> historycznie najbardziej utytułowana drużyna, obecnie w mocno średniej sytuacji (zajebane salary, brak picków w kolejnych dwóch latach, chociaż ten 2050 jest top8 protected), ale przez to dość ciekawa

ze względu na salary  i tak ruchy na FA masz mocno ograniczone (a na trejdy na początku trzeba uważać, bo się sępy rzucą :) )

Zgadzam się. Straszne sępy krążą.

Ja natomiast pomogłem w zbudowaniu trzech ostatnich drużyn mistrzowskich.

@Koelner X2 i @Reikai potwierdzą.

Praktycznie cały trzon ekip (Curry + Kawhi i Beal + Hartenstein) przekazałem do tych organizacji.