Skocz do zawartości

Drużyny do przejęcia i chętni do ich prowadzenia

elwariato

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Pablo81 napisał(a):

No spoko :) Tylko potem dziwnie cały sezon prowadzić zespół, w budowie którego miało się zerowy udział.

Zgadzam się. Straszne sępy krążą.

Ja natomiast pomogłem w zbudowaniu trzech ostatnich drużyn mistrzowskich.

@Koelner X2 i @Reikai potwierdzą.

Praktycznie cały trzon ekip (Curry + Kawhi i Beal + Hartenstein) przekazałem do tych organizacji.

i Biedrins plus x-factor za frytki Dennis Jones Jr (gm 7 z Bulls 3/4 za trzy i 11 zbiórek )

21 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Ja natomiast pomogłem w zbudowaniu trzech ostatnich drużyn mistrzowskich.

@Koelner X2 i @Reikai potwierdzą.

Praktycznie cały trzon ekip (Curry + Kawhi i Beal + Hartenstein) przekazałem do tych organizacji.

mordo Ty byłeś tylko pośrednikiem :P 

30 minut temu, Pablo81 napisał(a):

No spoko :) Tylko potem dziwnie cały sezon prowadzić zespół, w budowie którego miało się zerowy udział.

Tak masz rację, ja to mówiłam tylko z mojego punktu widzenia fa jest straszne - dla mnie. Na pewno są osoby co tylko czekają na fa i uroki :)

5 minut temu, ernie9005 napisał(a):

W takim razie bierzcie chomika, ja mogę poczekać na swoją szansę.

generalnie jest kolejka i Ty byłeś pierwszy -> więc ofc masz pierwszeństwo (a tym co pisze wariat generalnie nie warto się przejmować, bo on nie ma tu zbyt wiele do gadania tbh - choć ostatnio z jakiegoś powodu się poczuł i można odnieść inne wrażenie :) )

pytanie czy chcesz teraz przejąć ekipę czy poczekać do końca FA (najbardziej gorący okres simki)

i z tego co kojarzę @Alonzo deklarował chęć pomocy (chociaż nie wiem czy to dobry asystent przy FA, na szczęście 76ers nie mają za bardzo kasy xD)

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, julekstep napisał(a):

i z tego co kojarzę @Alonzo deklarował chęć pomocy (chociaż nie wiem czy to dobry asystent przy FA, na szczęście 76ers nie mają za bardzo kasy xD)

Nikt nie ma tak wyjątkowej kultury organizacji jak Dumni SuperSonics! 💪

..niestety simka ma w d.. kulturę organizacji :( 

Jednak naturalnie mogę @ernie9005 pomóc.  

56 minut temu, julekstep napisał(a):

generalnie jest kolejka i Ty byłeś pierwszy -> więc ofc masz pierwszeństwo (a tym co pisze wariat generalnie nie warto się przejmować, bo on nie ma tu zbyt wiele do gadania tbh - choć ostatnio z jakiegoś powodu się poczuł i można odnieść inne wrażenie :) )

pytanie czy chcesz teraz przejąć ekipę czy poczekać do końca FA (najbardziej gorący okres simki)

Ja sie do niczego nie poczuwam,  ale jak taki ulom jak ty ma tu cos organizowac to niestety trzeba dopomagac🙄

PS i @agresywnychomik i @ernie9005 dostaniecie ekipy @SlaKB to sie pojawia  raz na pare miechów, uzgodnijcie co kto woli, na sklady popatrzcieitd itp