Koelner Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 19 minut temu, Pablo81 napisał(a): No spoko Tylko potem dziwnie cały sezon prowadzić zespół, w budowie którego miało się zerowy udział. Zgadzam się. Straszne sępy krążą. Ja natomiast pomogłem w zbudowaniu trzech ostatnich drużyn mistrzowskich. @Koelner X2 i @Reikai potwierdzą. Praktycznie cały trzon ekip (Curry + Kawhi i Beal + Hartenstein) przekazałem do tych organizacji. i Biedrins plus x-factor za frytki Dennis Jones Jr (gm 7 z Bulls 3/4 za trzy i 11 zbiórek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 21 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ja natomiast pomogłem w zbudowaniu trzech ostatnich drużyn mistrzowskich. @Koelner X2 i @Reikai potwierdzą. Praktycznie cały trzon ekip (Curry + Kawhi i Beal + Hartenstein) przekazałem do tych organizacji. mordo Ty byłeś tylko pośrednikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 Z tego co wiem ernie chcialby Pistons. Chyba wczesniej nastawiał sie na ta ekipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 30 minut temu, Pablo81 napisał(a): No spoko Tylko potem dziwnie cały sezon prowadzić zespół, w budowie którego miało się zerowy udział. Tak masz rację, ja to mówiłam tylko z mojego punktu widzenia fa jest straszne - dla mnie. Na pewno są osoby co tylko czekają na fa i uroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 2 godziny temu, Cichy napisał(a): Z tego co wiem ernie chcialby Pistons. Chyba wczesniej nastawiał sie na ta ekipe Z tego co widze to Ernie ostatnio ani razu nie napisal ze w ogole dalej reflektuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 Hej, jestem chętny zobaczyć jak wygląda Wasza gra. Mogę przejąć ekipę, w której nie ma za dużo do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 Na moje to @agresywnychomik bardziej zdeterminowany co i tak nie zmien8a faktu ze dwie rkipy mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 W takim razie bierzcie chomika, ja mogę poczekać na swoją szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 @agresywnychomik JEDZIESZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 (edytowane) 5 minut temu, ernie9005 napisał(a): W takim razie bierzcie chomika, ja mogę poczekać na swoją szansę. generalnie jest kolejka i Ty byłeś pierwszy -> więc ofc masz pierwszeństwo (a tym co pisze wariat generalnie nie warto się przejmować, bo on nie ma tu zbyt wiele do gadania tbh - choć ostatnio z jakiegoś powodu się poczuł i można odnieść inne wrażenie ) pytanie czy chcesz teraz przejąć ekipę czy poczekać do końca FA (najbardziej gorący okres simki) i z tego co kojarzę @Alonzo deklarował chęć pomocy (chociaż nie wiem czy to dobry asystent przy FA, na szczęście 76ers nie mają za bardzo kasy xD) Edytowane 4 Października 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 2 minuty temu, julekstep napisał(a): tym co pisze wariat generalnie nie warto się przejmować, bo on nie ma tu zbyt wiele do gadania tbh Oj nie wiem, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 16 minut temu, julekstep napisał(a): i z tego co kojarzę @Alonzo deklarował chęć pomocy (chociaż nie wiem czy to dobry asystent przy FA, na szczęście 76ers nie mają za bardzo kasy xD) Nikt nie ma tak wyjątkowej kultury organizacji jak Dumni SuperSonics! ..niestety simka ma w d.. kulturę organizacji Jednak naturalnie mogę @ernie9005 pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 56 minut temu, julekstep napisał(a): generalnie jest kolejka i Ty byłeś pierwszy -> więc ofc masz pierwszeństwo (a tym co pisze wariat generalnie nie warto się przejmować, bo on nie ma tu zbyt wiele do gadania tbh - choć ostatnio z jakiegoś powodu się poczuł i można odnieść inne wrażenie ) pytanie czy chcesz teraz przejąć ekipę czy poczekać do końca FA (najbardziej gorący okres simki) i z tego co kojarzę @Alonzo deklarował chęć pomocy (chociaż nie wiem czy to dobry asystent przy FA, na szczęście 76ers nie mają za bardzo kasy xD) Ja sie do niczego nie poczuwam, ale jak taki ulom jak ty ma tu cos organizowac to niestety trzeba dopomagac PS i @agresywnychomik i @ernie9005 dostaniecie ekipy @SlaKB to sie pojawia raz na pare miechów, uzgodnijcie co kto woli, na sklady popatrzcieitd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 Ja proszę by @Cichy dostał team i odczepił się ode mnie i moich heat. Jest obrażony za sprzedaż Dinwiddiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 @Cichy posmakował ponownie FA i negocjacji i wspomnienia odżyły. Zostawić go w takim razie w MoTown! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 27 minut temu, profesora napisał(a): Ja proszę by @Cichy dostał team i odczepił się ode mnie i moich heat. Jest obrażony za sprzedaż Dinwiddiego Czasem raz dasz i potem masz kłopot. Trzeba było nie dawać. Z drugiej strony martwią mnie te doniesienia z Miami że wszystko możesz oddać bo to pokazuje brak obranego kierunku gdy robisz gradację kogo chętniej oddasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 8 minut temu, ignazz napisał(a): Czasem raz dasz i potem masz kłopot. Trzeba było nie dawać. Jezu. Zwal sobie moze konia mordzia, bo te teksty sa serio niesmaczne, nawet dla zwyrola jak ja, a co dopiero w kierunku kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Jezu. Zwal sobie moze konia mordzia, bo te teksty sa serio niesmaczne, nawet dla zwyrola jak ja, a co dopiero w kierunku kobiety. No ignazz przy weekendzie lapie vibe wasatego wujka na weselu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 Przecież cały czas pisze o oddawaniu teamu na godziny. To wy macie jakieś kosmate myśli. 31 minut temu, Reikai napisał(a): Jezu. Zwal sobie moze konia mordzia, bo te teksty sa serio niesmaczne, nawet dla zwyrola jak ja, a co dopiero w kierunku kobiety. 16 minut temu, Krzemo napisał(a): Ale tu się dymanko z rana wydarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Największa nadzieja dla @agresywnychomik to chyba nowa wersja gierki od @eMeS, powiększenie ligi do 30 drużyn i expansion draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi