Rashaun Opublikowano Poniedziałek o 08:17 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:17 Nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano Poniedziałek o 09:28 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:28 zagram jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Poniedziałek o 10:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:47 Sorka, ale ja odpuszczam. Nie jestem fanem tego formatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano Poniedziałek o 17:41 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:41 9 godzin temu, Mar napisał(a): @Rigel @Rashaun @El-Maniaque @Pachuco @bulek @Ashigaru Czekamy na odzew. The Badgers to mój zespół. Będę grał w sezonie 2025/26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.super Opublikowano Poniedziałek o 18:52 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:52 Mam pytanie, co zrobić w sytuacji jak nie można odzyskać hasła ani stworzyć nowego konta? Mam kolegę który chce dołączyć, ale wyskakuje mu ten sam błąd co wysyłałem kilka dni temu jak rafalsupergan próbował odzyskać hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Wtorek o 12:46 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:46 (edytowane) 19 godzin temu, Bors25 napisał(a): The Badgers to mój zespół. Będę grał w sezonie 2025/26 Ok, czy El-Maniaque ostatecznie grał w FB#2? 17 godzin temu, p.super napisał(a): Mam pytanie, co zrobić w sytuacji jak nie można odzyskać hasła ani stworzyć nowego konta? Mam kolegę który chce dołączyć, ale wyskakuje mu ten sam błąd co wysyłałem kilka dni temu jak rafalsupergan próbował odzyskać hasło. Dziwna akcja, bo albo coś powinno na maila przychodzić albo numer telefonu też można było ustawic. Ciężko powiedzieć.. A rafalsupergan ogarnął temat? Edytowane Wtorek o 12:51 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.super Opublikowano Wtorek o 13:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:01 Nie. Obaj nie mogą przejść weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Wtorek o 15:11 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:11 Do supportu niech napiszą, jest też chat na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:48 9 godzin temu, Mar napisał(a): Ok, czy El-Maniaque ostatecznie grał w FB#2? W dniu 29.09.2025 o 20:52, p.super napisał(a): Grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Środa o 07:54 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 07:54 Czyli Rashuan ostatecznie nie grał, jak El-Maniaque grał, a zespoł The Badgers był Borsa25? Bo sie juz gubię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano Środa o 13:49 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:49 The Badgers to mój zespół od zawsze. Nie wiem skąd to zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano Czwartek o 16:39 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:39 (edytowane) Gram dalej. Grałem ostatnio w FB2, a moja drużyna to Bydgoszcz Buls. Sory, że tak późno, ale zaglądalem tu ze dwa tygodnie temu i jeszcze nie było tematu na ten sezon. Edytowane Czwartek o 16:45 przez El-Maniaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 08:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:33 @Ashigaru grasz w FB@, czy rezygnujesz? bulek zrezygnował, na @Pachuco chyba nie ma co liczyć, bo się od dawna nie logował na razie jest 7 do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.super Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Mój znajomy chce zagrać, ale nie da się założyć konta na forum bo dalej jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Napisz do Borysa w ich imieniu jest adminem, może ogarnie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 13 godzin temu, Krzemo napisał(a): @Ashigaru grasz w FB@, czy rezygnujesz? bulek zrezygnował, na @Pachuco chyba nie ma co liczyć, bo się od dawna nie logował na razie jest 7 do gry Odpadam, szkoda miejsca na kogoś, kto grałby na pół gwizdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi